- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csati777
csendes tag
Ha kis keze van a srácnak, vagy ujjas/karmos fogást használ, akkor a Cooler Master Storm Xornetet kifejezetten ajánlom, első kézből való tapasztalatom van róla. Nálunk a hivatalban 3 év lett lecserélve a géppark, és akkor valmilyen közbeszerzési rejtélyből kifolyólag ezeket az egereket kaptuk hozzájuk. Az infósunk szerint három év alatt a 85 darabból mindössze 3 ment tönkre (azokban is csak egy mikrokapcsoló). A görgők még mindig olyan szilárdak, kemények, mint új korukban (másnak ez talán hátrány, nekem pozitívum). Most lehetett más típusú egérre cserélni őket, de sokan (főleg a csajok) hallani sem akartak róla, hogy megváljanak a kis ducitól.
A gamer testvérét (CM Storm Spawn) sok helyen dicsérik ([link], de az egyszerűbb modellnek sincs szégyenkezni valója, sok játékkal teszteltük (hogyan kerültek ezek az irodai gépekre, nem is értem). -
jeni
félisten
válasz csati777 #39703 üzenetére
korábban néztem azt is. Az 1 -e feletti volt az első kiválasztott abból a márkából.
A Kana V2 az még nincs raktáron,készletet várnak abból. Még variálhatók.
TESORO is gagyi? -
Télapó_
tag
nem is tudtam, hogy kétféle 502 is van
most akkor melyiket válasszam szerintetek?[ Szerkesztve ]
Üdv.
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Új egér vásárlásán töröm a fejem, eddig egy Razer Deathadder 3G-t használtam, de megadta magát. Nézegettem a SteelSeries egereit, valahogy nem találom a tuti-t. Szerintetek megmerjem kockáztatni a ebayes Deathadder 3,5G-s változatott(takaska)? Esetleg mit tudnátok Deathadder helyet ajánlani úgy max 15k-ig?
Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
válasz ZsákosBilbó #39713 üzenetére
Annyiért egyet idevarázsolhatsz nekem is a zsákodból.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
ZsákosBilbó
csendes tag
válasz Synthwave #39714 üzenetére
Nem tudok Egyetlen egy volt licites, arra meg csak ketten mentünk rá. Én voltam a második licitáló, és átszámítva (az előbb elírtam) 470Ft-ért el is tudtam hozni. Ez kb. másfél hónapja volt. Két hét alatt ideért, és nagyon jól teljesít Érdekes módon azóta sem látok licites aukciót, csak fix árast.
Egy hibája azért van : RÓZSASZÍNCsak hogy lássátok, itt a pontos fotó róla :
[ Szerkesztve ]
-
Addel
senior tag
válasz ZsákosBilbó #39715 üzenetére
Vaze ez még ingyé sem kellene
Tök ciki átjön valamelyik haver azt még félre érti... -
tusi74
őstag
Nagyon régen írtam már ide, de most muszáj egy tapasztalatom megosztani. Van egy agyonekézett MS Touch Explorerem, ami halk, pontos, de a 2 elem miatt elég nehéz. Vettem ma egy Logitech M345-öt 6000 Ft körül, és azt tapasztaltam, hogy a Microsoft egérhez képest szabályosan gagyi. A műanyagja, az összerakottsága, a kattanásai a Loginak irtó hangosak, a talpa súrlódik hangosan. Az MS bluetrack-es, a Logi lézeres, és ez az egér még pontatlanabb is, kisebb pontokra alig tudok rápozicionálni.
Mi történt a Logival, régen a Logi volt a csúcs.... Az MS Touch Explorert, kb. ugyancsak 6000-ért vettem, mégis ég és föld a minőségük...
-
-
jeni
félisten
Lehet érvényesíteni a Sharkoon Drakoniai egeret a gyártónál? Tudtommal 2 évet ad a Sharkoon,az Ipon 1 évet adott rá.
-
-
PitLee
őstag
válasz Sz4bolcs #39722 üzenetére
Sziasztok fiúk átjöttök megnézni az új vezetéktartómat? Aztán nyomhatnánk együtt
-
fLeSs
nagyúr
Szasztok!
Tudnátok ajánlani egy egeret szimpla
- netezéshez
- online pókerheza lényeg, hogy
- wireless legyen
- qrva olcsó legyen (max 4000), nem kell hipiszupi, csak a fenti dolgokra használnám
- azért ne legyen totál "gagyi"Köszi.
Eddig a Logitech M185-öt néztem.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Vanir
veterán
Üdvözlet Érkezett ma egy MX500-am, mqm kolléga jóvoltából, és sehogy nem sikerül változtatnom a polling raten (125-nek se fölé, se alá). Win7 x64 SP1, három féle guideot olvastam már el, megnéztem nick videóját is, de sehogy nem működik. MX518-cal már szoptam januárban ugyanígy, viszont fogalmam nincs, hogy akkor hogyan oldottam meg.
Valakinek valami ötlete?[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
Szólítottál kisgazdám? Kisgazda ám a ....
Próba madam,
Re: MX500 Mouse supported in Windows 7?
Options
06-17-2010 11:09 AM
Finally I got it!!! :smileyvery-happy:
All you have to do is download the actual drivers for MX500 for Windows XP (for me in Spanish are mw9791esp.exe), the version the have now is Mouseware 9.79 (forget everything about SetPoint versions).
Then, once downloaded, right click -> Properties\Compatibility Tab and check Run in Compatibility Mode as "Windows XP (Service Pack 3)"..... I also choosed "Run this program as administrator"
I installed without plugin the mouse, then I plugged, and Control Panel.... AND THERE THEY WERE!!!! ALL THE OPTIONS!!!!
PS: I think Logitech could made an effort to develop a driver for a NOT SO OLD mouse.... :smileymad:
forrás[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Összeségében melyik a jobb?
Steelseried Rival (14000+500) vagy a Logitech G300S?
A Logitech 1000Ft -al olcsobb ha azonnalra venném. Ha várok 2 napot akkor 3000Ft a digitális a Logitech javára 10000Ft -
jeni
félisten
válasz bbdzyx #39738 üzenetére
sajnos mobilról írva,minden zagyvaságot odarak helyettem,a lényeget leírtam. a mondat második része arról szól,ha várok 2 napot akkor még nagyobb a difi a Logitech (10000 Ft Hardverker) javára (jelenleg az Oáziscomp-ban kapható 12000Ft-ért). magyarán jóval olcsóbb lenne a Rivalhoz képest ami 14000 Ft + 500 Ft lenne a Clickponton keresztül meghozatva.
-
jeni
félisten
és ennek is rossz a szenzora?
LOGITECH G502 Gaming Mouse most 16000 Ft -
PitLee
őstag
Régen usb-s dolgokra rá volt írva hogy először a drivert telepítsd azután dugd csak be, mert a windows rögtön elkezd keresni valami drivert hozzá és telepíti. Ha van kedved kísérletezni, húzd ki az mx-t, "Eszközkezelő"-ből is töröld, majd takaríthatsz egyet valami regcleanerrel azután jöhet a logis xp driver kompatibilis módban telepítve hátha mw9791enu.exe
Közben itt egy másik lehetőség -
Sz4bolcs
senior tag
válasz Evil Snowman #39745 üzenetére
Atya úristen Ezzel kihívás lehet akármit is játszani..
-
Evil Snowman
őstag
válasz Sz4bolcs #39746 üzenetére
Nekem az elődje van (vásárláskor elkövettem a hibát, hogy nem informálódtam itt előtte), de egy kalap kakkantyú. Szép csiribirin világít, de max netezgetésre használja a párom. Másra nem is jó, talán még munkára, mert macrozhatóak a gombjai (CTRL+C, CTRL+V, CTRL+X stb.)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz PitLee #39743 üzenetére
Közben itt egy másik lehetőség
Nekem nem mukodik ugy, hogy a HID kompatibilis egeret manualisan lecserelem HID kompatibilis MX510-re, ugyanugy 400dpis marad az eger, es 20 centit kell huzni vizszintesen, hogy elerjek a kepernyo tuloldalara.
Mondjuk en a Revohoz hasznalt SetPoint 4.80-ban levo driverrekkel probaltam, nem a G400-eval.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest