Új hozzászólás Aktív témák

  • Bunker

    tag

    Komolyan nem értem miért hisztek ezt a sok hülyeséget a marketingeseknek??? Hogy lenne már 3600DPI-s egér 5-6 meg 7000Ft-okért? Szemfényvesztés, semmi más. Jól beetetik az embereket hogy minnél többet eladjanak.
    Az egyik legjobb (ha nem a legjobb) Razer egérnek a Copperhead-nek is """"csak"""" 2000DPI-je van. Egy Death Adder és a Diamondback is 1800DPI... Halvány árbeli különbség azért van, mert egy ilyen Razer (copperhead) 14K... Olyan fejlesztések vannak egy-egy Razer egérben amik 5 év múlva se lesznek az A4Tech-ekben, azért kerülnek ennyibe. Össze lehet hasonlítani pontosságban, és minőségben őket. Remélem érzitek az árbeli különbséget a két egér között. Tuti az lesz a válasz hogy persze mert ott a márkát fizeted meg. Aki ezt válaszolná az inkább ne tegye, mert második éve gyűröm a Razer egerem és kenterbeveri az összes A4Tech-et, meg még sok másikat is...

    Ugyan olyan marketinges rizsa az összes olcsó árkategóriában feltüntetett DPI kiírás, mint a MediaMárk-ban az 1000-5000W-os MNC, SAL meg a TOXIC erősítők.

    U.i.: senki se vegye sértésnek, csak a saját véleményem

    A cenzúrában az a legrosszabb, hogy nem a █████████████████ !

Új hozzászólás Aktív témák