- MinDig TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Egy kis segitseget szeretnek kerni:
Volt egy Logitech BJ69 egerem ami tonkrement es azota se talalok rendes egeret.
Eleg nagy kezem van es azt szeretm, ha az eger hosszu, es a keztot alatamasztja. Probaltma Ms basic optical mouse-t (rovid), Ms comfort optical mouse-t (lapos a vege). Melyik jobb eger hasonlithat ra ergonomiaban? (MM-ben az aljara ragasztjak a lopasgatlot, igy nem tudom kiprobalni sem ) -
nyunyu
félisten
Wow, Logitech mikor adta ki a OEM vezetekes lendkerekes egeret?
Azt irjak, hogy gombnyomasra valt racsnis/nem racsnis mod kozott (mint a VX Nano)
Hmm, miert van olyan erzesem, hogy elobb-utobb uberOptions-szal meg lehet majd buheralni SmartShift-esre (sebessegfuggoen kikapcsol a racsni, mint az MX Revon)
Aztaqrva, argep.hu szerint 4800 pezo az ara
Hmm, holnap benyogom melohelyen, hogy uj billzet melle uj eger is dukal
Nehogy mar egy ket gomb+osdi gorgos WMO-n kelljen dolgoznom.
(Kollegaknak BOM jutott )[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SoSTo
csendes tag
Hali!
A Razer Pro Click egér, amit notebookokhoz csináltak, az bluetooth-os... máshogyan is lehet csatlakoztatni a laptopomhoz? Mert nekem nincs benne bluetooth....
Előre is köszi a választ!
Pacsi!
-
Bence717
tag
Hello!!! Az A4Tech X-710F egérről mi a véleményetek?
-
Kobe
veterán
itt is feltenném a kérdésem.
Karácsonra szeretnék venni egy egér+bill "kombót". Mivel ajándék és pofátlanság lenne sokat kérni egy ilyen szettre, és ami még megfizethető kategóriába esi az csak billentyűzetet tartalmaz (Logitech Wave) gondoltam akkor azt kérem, és beszerzek mellé én egy normális egeret
Olyan 5 ezer körül kellene egér, általános célokra, nem játékra, csak dögös és kényelmes legyen. Érdekel minden, vezeténélküli és vezetékes is, attól függ myelik jobb vétel, bár kicsit idegesít hogy mindig lemerül az elem bennük. Billnél nem érdekel mert ált fix pozícióban tartom, de nem bánnám ha lehetne wireless egér. Ettől függetlenül ha van valami értelmes ajánlat, akkor várom.Egy kikötésem van - fekete vagy fekete-ezüst színű legyen, hogy asszoljon géphez monitorhoz hangfalhoz stb, az ár olyan 5ezer párszáz dorintban van maximalizálva
amit találtam az A4-Tech SWOX750FL 2500Dpi Optikai egér USB fekete
Logitech LX3 Optical Mouse
Genius Wireless RS, ERGO 3000, USBde inább valami logitech érdekelne, vagy a4, geniust csak hangfalban ismerem el
-
nyunyu
félisten
Jo kerdes.
MX400 egy kenyelmes jobbkezes eger, viszont oldschool gorgo van rajta, RX1500 viszont okosithato lendkerekkel szerelt ketbalkezes. (lenne, ha lehetne kapni.)
Nyilvan a ketto kombinacioja lenne a nyero, de olyan meg nincs.
(MX620 lendkereke fapados )[ Szerkesztve ]
-
Bence717
tag
A4Tech X-710 egérről várom a véleményeteket!!!Milyen egeret ajánlotok 5000 forintot szánnék rá!!!
-
Bence717
tag
World of Warcraft játékhoz milyen egeret ajánlotok???
-
nyunyu
félisten
válasz nagylaci32 #3419 üzenetére
az mx 620 görgője is lendkerekes! vagy mire gondolsz a "fapados" sal?
Azon az eger aljan levo retesszel kell uzemmodot valtani, nem gombnyomasra
-
nyunyu
félisten
válasz mindfreak #3422 üzenetére
Mi a raknak kell 15 gomb egy egerre???
Ha osszeszamolom, en mennyit hasznalok az MX Revo 11-ebol, 4-5 jonne ki.
(bal, jobb, mouse4, mouse5, ezen kivul a search gombra raraktam a mouse3-at, mert kellett CAD-hez.
Balra/jobbra scrollt, gorgo gombjat, huvelyujjnal levo 3 allasu izet nem hasznalom...)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
MadKet
tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam rajta hogy lecserélem a régi, de annál jobban bevált Logitech MX510 -esemet, aminek egyébként semmi baja, de egyszerüen valami igen furcsa oknál vezérelve nem találok hozzá már értelmes drivert, legalábbis mintha ezt a tipust nem fejlesztenék tovább driveresen. Felvetödött bennem egy pár lehetőség, ezek pedig a következők:
- Logitech MX518
- Razer Deathadder
- Microsoft Habu
- Icon7 Z500Nem feltétlen az ár számit, hanem hogy kényelmes legyen, megbizható, és abszolut jól használható MMORPG/FPS amire használom játékok terén.
Javaslatokat kérnék hogy melyiket válasszam, esetleg más ajánlat is szóba jöhet
(A driveres probléma az MX510 -emnél pl ott jelentkezett, hogy egyszerüen Age of Conan alatt nem tudom használni a programozhato gombokat, pedig elvileg a driverben bevan állitva.) -
whYz
őstag
hali
először is valószínüleg azért nemtudod használni a brogramozott gombokat mivel AOC macrofigyelő progija tiltja azt... még nemjátszottam vele nem tudhatom biztosra de így semilyen macro gombot nem fogsz tudni használni más játéknál seviszont a deathadder tűnik a legjobb választásnak nekem is volt 510-em és a da jobb nála ez biztos viszont ha tetszik az 510fogása akkor az 518 is jó választás, főleg ha tudsz szerezni a dark knight változatból... az már izlés dolga melyiket választod
[ Szerkesztve ]
-
Bence717
tag
Lécci írjatok olyan lehetőleg logitech egereket(más márkájú is jó) amik illenek a Logitech G11 billentyűzethez (ilyen billentyűzetet szeretnék venni).
Amire használnám:
-MMORPG/FPS játékok (WoW, CS)
-internetezni[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
razor krait vagy diamondback között van olyan aminek kék ledes világítása van ? Tetszenek az egerek, de kék ledes konfig mellé nem vennék ződ meg sárga darabot
-
Bence717
tag
Logitech MX518 vagy Logitech G5 szerintetek melyik a jobb???
-
gg72
veterán
Ma vettem egy Icon7 Z300-as egeret, egy A4Tech X-710FS egérrel és egy Razer Krait-tal tudom összehasonlítani: kísértetiesen hasonlít a Razer-re! Az egész már a csomagolásnál kezdődik, nagyon profi, mindenféle kiegészítőt is kapunk, pl. plusz talpakat (ez a 710FS-nél is így van), matricákat, a doboz és a dizájn, az egész körítés kiköpött Razer! Az egér méretében inkább a Razer-re hasonlít, vagyis egy picivel kisebb, mint a 710FS. Kellemes fogása van, igazán minőségi matt (mű)anyagokból készült, az összeszerelése is elsőrangú. A klikkelés halkabb, mint a 710FS-nél, a görgő hasonló szilikonos anyagból készült, mint a Krait-nál, feszesebben jár, mint a 710FS, gyorsabb scroll-olásnál néha kicsit zörög is, talán ez majd bejáródik. Mivel főleg office-s dolgokra használom, így játékos tudásáról nem tudok mit mondani, mindenesetre nagyon precíznek tűnik, jelenleg 1200 DPI-n használom, a kis világíó led (710FS-nél szintén) is jó megoldás.
Összességében kellemes meglepetés, lehetne egy picivel nagyobb és a görgője lehetne a 710FS-é, azt nagyon szeretem.
[link] -
sysrq
őstag
Sziasztok. Egeret keresek.
-Jobb kezes vagyok.
-A görgő legyen nyomógomb is.
-A görgőt lehessen jobbra balra billenteni (szintén gomb).
-A hüvelykujjamnál szintén legyen két gomb.
-Lézer vagy optika mindegy.
-USB
Olyan széles a választék, nem szeretnék kihagyni egy jó vételt mert nem került a szemem elé.
Van ilyen egér, csak tervezési hiba miatt eltörik a görgő tengelye, unom az állandó ragasztgatást. Előre is köszönöm, akik segítenekKeresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Kobe
veterán
7 K ért megéri egy razer deathadder ?
-
ludla
őstag
Sziasztok! Nortek Egos Laser egérről valaki esetleg tud róla valami infót szolgáltatni milyen a minősége? [Nortek Egos Laser]
Idáig egy A4Tech X6-70D [link] Csak sajnos a szürke rész meg kopott,így ezt festenem kellene csak nem találok még egyenlőre szprébe lakkot. Pedig elég jó működő Glaser egér.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Nx
csendes tag
A smartshifthez kell egy szervomotor az egérbe. Ez csak az MX Revolutionben van, semelyik másik egérben sincs. Az MX1100-ban és az RX1500-ban csak annyit fejlesztettek, hogy felülre raktak egy gombot retesz helyett, de az továbbra is mechanikus, tehát nem is programozható át, illetve a motor hiánya miatt szoftveres váltás sincs.
(itt van egy kép a setpointról, nincs a listában a váltógomb, mert nem szoftveres)
-
nyunyu
félisten
A smartshifthez kell egy szervomotor az egérbe. Ez csak az MX Revolutionben van, semelyik másik egérben sincs.
Mechanikus retesz (MX620, VX Revo) helyett gombnyomasra valtashoz kell szervomotor.
VX Nanoban legalabbis ott van a szervo, amit az eger belso programja kapcsolgat, ahogy nyomkodod a gorgo mikrokapcsolojat. MX Revoe is ugyanigy mukodik, ha nincs felrakva a SetPoint.
Annyi csak a kulonbseg, hogy a SetPoint MX Revo eseten engedelyezi a SmartShiftet, VX Nanonal nem.
Meg alapbol a SetPoint MX Revonal sem engedi masik gombra definialni a MicroGear::Shift Scroll mode gombot.De ezeken konnyen lehet segiteni az uberOptions ratelepitesevel...
Pl. nalam most a nagyito gombra valt uzemmodot, ha megnyomom, hallom, ahogy a szervo dolgozik.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
MadKet
tag
Nemtudom miért, de egy picit tartok a Razer -től. Öcsémnek vettem anno egy Razer Copperhead-et, az egyáltalán nem jött be fogásra. Tegyük fel ha most váltanék MX510 -ről Razer DA -ra, fogásban milyen különbség van? Ahogy olvasgattam itt a forumot, volt egy pár egér a kezedben, azért kérdezem Bejöhet esetleg még a képbe az Ikari optical is, bár a cikk meg a rá vonatkozo forum kicsit elbizonytalanitott, föleg hogy az optical szoftvere nemsokat nyújt, és teljesen biztos vagyok benne hogy AoC -hoz a szoftver a kulcs. Haver Microsoft Sidewinderén müködésre birta az oldalso gombokat AoC alatt. De most a Deathadder érdekel, ja meg esetleg ha járt a kezedben egy Icon7 Z500 Köszi
-
whYz
őstag
hát igen anno a diamondback formaterve nem volt a legtökéletesebb de a deathadder már ahoz képest teljesen más.
nekem nem jött be az 510 alakja mivel jobb oldalt nemigazán lehet fogni 2 ujjal... legalábbis ha ugy akarnám fogni akkor elég zavaró lenne egy idő után, de deathadder ilyen szempontból jobb... ha az 510-nek a csuszos felülete nem zavart akkor itt sem fog a fényes műanyag oldal
netezésre nekem jobban tetszik a g5 mivel kényelmesebb ez tény, de játékra csak is DA-t használnék
ikarit szerintem felejcsd el, főleg az optikait... csuszos muanyag, rossz optika(nagy lod) és hihetetlen rossz fogás... -
$p@rr0w
őstag
"netezésre nekem jobban tetszik a g5 mivel kényelmesebb ez tény, de játékra csak is DA-t használnék" - Ez hangyányit ellentmondásos.... Játékra jó a kényelmetlen egér is, vagy csak az jó, vagy mi van? A G5 játékra van tervezve, úgyhogy max az ergonómiája nem tetszhet, de neked tetszik, mégsem használnád... Ha meg a lézer miatt akkor ott az mx518 ugyanolyan formával. Nem kötekedni akarok, csak de.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
MadKet
tag
Az a helyzet hogy az MX510-el formailag nem volt problémám, tehát ez alapján az MX518 akár kézenfekvő váltás is lehetne, mivel formailag ugye ugyanaz, viszont valami váltás jó lenne A DA akkor lényegében egy biztos pont eddig. Még egy valami felvetődött, hogy minden lehetőséget megnézzünk, mi újság a Microsofot Habu -val ?
Ja és amit eddig nem irtam, de fontos lehet a használatnál, egy Razer Mantis Control egérpadom van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- MinDig TV
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest