Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz kutkut #14425 üzenetére

    "És nincs 8 évem megtanulni kitekerni az ujjaimat, amit pluszba növesztettem a többi mellé az ilyen manőverekhez."

    Nem kell annyi - de amúgy nem tekerem ki az ujjaimat. 3 gomb egyszerre igazából semmi.

    A telefonos analógiád nem jó. Én alapvetően szeretem a modern dolgokat (bár a technológiai ereklyéket még jobban :) ) - csak sajnos a belső nézetes iparág (és ahogy az egerek is) nem arra megy, amerre a régi "veteránok" szeretnék. :(

    "ha az advanced movement physics alatt a realistic movement physics-et érted"

    Neeem. Az egész a circle strafe-vel indul. :) Strafe / airstrafe / overbounce vagy wallrun (közvetlen a falnak simulva a fal irányába oldalazva gyorsabban fut, mint amúgy). Netán air control (Q3 CPM, Quakeworld). Szóval az összetett dolgokat, amikkel remekül lehet bicsaklani és totális szabadságérzetet adnak (nincs is szebb, amikor totál smooth átfolysz a mapon; nézni is élvezet) - és elsajátításuk sok gyakorlást kíván, high skill használatuk meg már art kategória. :)
    CoD-ozgatni is azért kezdtem el anno (2, 4 Promod), mert idTech engine alapokon nyugszik és van benne strafe, edge slide, bounce, wallrun, miegymás. Persze nem olyan szinten, mint a távoli rokonaiban, de azért van.

    "Nekem számít, hogy valósághű legyen, hisz ilyenkor tudom magamat odaképzelni a karakter helyébe"

    Nekem ehhez csak belső nézet kell. :DDD

    "hogy ha van lehetőséged, próbáld ki a bf3-at"

    Játszogattam anno BF2-vel meg BF 2142-vel. A war feeling a járművek miatt nem rossz, sok lehetőség van benne, de a lövési (és movement) fizika nagyon hamar az agyamra ment. :)
    Meg a szerók is tele voltak lámákkal - ami nem lenne akkora baj, ha legalább néha kimosnák a szájukat szappannal, nem sírnának tök alap dolgok miatt és megtanulnának legalább egy kicsit játszani :) (CoD-ban is nagyon gyakori az ilyen; életem első CoD 4-es online élménye, hogy 40-60 össze-vissza droppoló FPS-sel (gyengus gép volt) FFA ownage-et követő ban. :DDD LoL. Asszem' a skillcap nem túl magas :) - de legalább a fizika miatt szórakoztató tud lenni).
    Sorry, de BF3-ban már viewbob-tól rosszul vagyok. És nincs *.cfg, konzolport, innentől fogva felejtős. :) Casual FPS-nek megteszi, de az nem annyira az én műfajom.

    A vizuális részt érintve, ha online FPS-ről van szó, igazából ilyesmi az igényem grafika terén:

    :))

    ---------------------------------------

    frango13: A CS: GO-ra kíváncsi leszek; bár Source alapokon van, ami nem túl bíztató - de hátha.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák