Új hozzászólás Aktív témák

  • bugmenot

    csendes tag

    MS Wireless Laser Mouse 6000:

    Tavaly decemberben (majdnem 1 éves) vettem egy MS LaserMouse 6000 (wireless) egeret. Tapasztalatok: kb nyár közepén elment a jobb egérgomb. átprogramoztam egy másik gombra, mert nagyon dolgozni kellett vele...ott megy jól a jobb gomb ,)

    Pár hónappal a megvásárlás után elkezdett lejönni róla a festék a hüvelykujjam alatt...mondjuk magát a fogást nem zavarja, csak igénytelen fekete/kopott színű lett. Olyan az egész egér anyaga, hogy állandóan rátapadnak a tenyérről leválló apró szennyeződések és egy gyönyörű kis masszává áll össze, ami elkezd bekúszni a gombok alá. Én szövet egérpadot használok..és fél napi egérsanyargatás után bepirosodik/megfájdul a "támasztóbütyköm" ,))...amit pl a korábbi egeremnél nem tapasztaltam...szóvval kicsit magas az egér..de a fogása nagyon jó!

    Végül amin eléggé kibuktam, hogy elsősorban photoshophoz vettem, meg némi CS FPS hez..a CS-vel nem volt gond szvsz, de a photoshop!!! gáz. A PS3 meghal teljesen random az egér driverétől (IntelliPoint 6.2 (32bit) for Windows XP) - ez fórumokon sikerült kiderítenem pár idegroham után...és valóban! eltávolítottam az illesztőprogramot és azóta nincs fagyás. A gond az, hogy mivel csak ebben az illesztőprogramban tudom átállítani a jobb gomb szerepét egy másik gombra ,)))) így a driver nélkül nincs jobb gomb! ,))

    szóval végül elővettem a már majdnem tíz éves RAZER Boomslang 2100 egeremet..ami vezetékes, és golyós, de ennyi idő után is van rajta jobb gomb, a festése sértetlen, nem "izzadós" az anyaga, és a PS sem fagy meg tőle... ,))

    de persze az is lehet, hogy hamisítványt adtak el nekem...vagy csak én jártam így a lasermouse-al.

    most keresem a garanciapapírját és megpróbálom visszaadni.

Új hozzászólás Aktív témák