-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
ezeket tudja az egér: 200 400 800 1600 2000 3200dpi
illetve report rate: 500 illetve 1000
ai idegestő delehet szándékos, hogy ha report rate 1000 akor az egér kicsit arrébb húz. pl ha egy ikon elkezdek körbe körbe körkörözni az egérrel akkor a kezeet egyre lejeb kel húznom az asztalról , mintha az egér ráhúzna picit .szóval nem egy helyben marad a kezem hanem mint a mozgólépcsőn mindig tána kell núlnom a kapaszkodónak....demondom lehet ez szndéos dolog. amit te írtál az meg mg mindig nem tom mi, magát a kifejezést sem értem.....
ez egy g9-es egér ennyit tudok -
zozyk
addikt
Vettem egy ms sidewinder egeret.
Bevallom,nekem nagyon tetszik,
lapátkezüek előnyben,csak akkor kényelmes az egér. -
Lajkó
őstag
-
shteer
titán
egy csalódás és huzavona után berendeltem egy újabb kraitot
7,5k volt a max amit egérre szánok - nálam győzött a ms im 3.0-val szemben
szerintem jónak tűnik..
-
s@nyiii
tag
Teszt a SteelSeries lézeres egeréről, az Ikariról a Clanbase jóvoltából. Íme:
Én azért várom az Esreality-t is, hogy ők mit mondanak.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz s@nyiii #1761 üzenetére
hehe szééép
nincs semmi gond az optikájával viszont az alakját elég nehéz megszokni
ha először használod egyből azt mondanád h ez szar... viszont ha megszokod utána egy 518-ra mondanád h szar
esreality-re meg várhatsz... amilyen gyorsan dolgoznak amugy qck-t használnak szóval nem teljesen reális a tesztjükja az áráért az a 9 pont azért sztem sok
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Aham.
Na mostmár tényleg kezd 1 kicsit tele lenni a pisztoly, úgyhogy ha valaki venné a fáradtságot, és leírná pontosan, hogy miis a baj a Copperhead-el azt +köszönném. De tényekre lennék kíváncsi, nemcsak afélle rébuszokra, és ködös megállapításokra, mint shteer kolléga iménti "beköpése". Ugyanis ezek a hsz.ek olyanok mint az igéret, tele van velük a padlás, és semmit nem ér 1iksem. -
shteer
titán
ha rákeresel, visszaolvasol akkor kb annyian ajánlják mint ahányan nem. személyes tapasztalatok alapján gari nélkül nem veszek razert - viszont megkedveltem a formáját.
ki kell fogni belőle a nem hibás példányt, enyém alapból ratyi volt, ismerősé pedig 2 hónap után döglött be.
én visszakaptam a pénzem, ő nem.shteer kolléga beköpése jótanács volt. ha nem kell, suhanj át felette
szerintem jónak tűnik..
-
s@nyiii
tag
Arról van szó, hogy a Razer egerek minősége nem a legjobb. Régebben a silány szót használtam volna, de ezt nem teszem, mert nem mindenkinek van negativ tapasztalata róluk. Nekem fél év alatt tönkrement, pedig zsír új volt. Elöször kezdődött a sorozatos ki-bekapcsolással, amikor is csak az usb ki-bevételével lehetett megoldani a dolgot. Aztán egy idő után a gombok is kopni kezdtek, az más kérdés, hogy kezdettől fogva lötyögtek. És végül a kábel is megtört benne. Erre írtam a Razer supportnak, hogy hátha az egér sorozatszáma alapján kapok egy újjat (Logitechnél igy müködik), de visszaírtak, hogy náluk ilyen nincs és d*gjam fel jó mélyre az egeret...
A CH-t 1x próbáltam életemben, és csak annyi baj volt vele, hogy azzal a sensivel amivel én játszok (CS 1.6, win:6/11, game:1.5, mouseaccel off) minden nagyobb rántásnál vagy a földet csodáltam, vagy az eget, vagy meg se mozdult az egér, gyk: az egér képtelen volt alacsony érzékenységgel a gyors mozgásokat lekövetni. Ez nem "rébusz", ez tény.
-
nyunyu
félisten
válasz s@nyiii #1778 üzenetére
Es en meg a csucs Logitech egereket anyaztam, hogy ~2.5 eves korukban tonkremennek
MX700 optikaja megkergult, MX1000-nek meg szetment a kinai mikorkapcsolojaBe is szoltam a nagykerben, mi az, hogy csak 2 ev garit adnak a Revora, kinek a fejehez vagjam hozza 2.5 ev mulva, hogy csereljek ki.
Szerintuk 2 ev gari van ra, Logitech weblapon viszont 3-at irnak...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Backspace
tag
LOGITECH MX 1000-esem van.
Meg vagyok elégedve vele több mint 3 éve! Semmi baja, precíz és az akkuja változatlanul jó! -
s@nyiii
tag
Ismerösöm G7-esének hamar merültek az aksijai, ami valójában nem hiba, csak sokat használta. Felhívta a magyarországi Logitech képviseletet, elmondta a "problémáját", 2 hét hét múlva küldtek neki egy zsír új G7-et. Neki semmilyen levágott USB kábelt nem kellett visszaküldenije... szvl kapott ingyen egy új egeret!
-
Lajkó
őstag
A beköpés szót nem sértésnek szántam.
Köcce mindenkinek a mostmáár építő jellegü tapasztalatokat. Ezzel már lehet kezdeni valamit! -
BullZeye
veterán
Üdv!
Történt egy kis baleset bnőm egerével (segítek picit, van egy nyuszija).
Nah szóval most hogy nincs egere, gondoltam kéne neki egy jobb, egy igazán jó, ami nem drága és ezt a fórumot szeretem, mert mikor utoljára kérdeztem fontosat egy CM 690-el lettem gazdagabb ami tipikus példája annak amit keresek (olcsó, és qrwa jó) csak most egérben
Szóval ha mostanába hallott valaki ilyenről az írja meg hogy melyik lenne az. Olyan 6-8 ezer körülire gondoltam de persze ennél olcsóbb is lehet jóval nem hardcore gamernek kell ami fontos hogy kellemes tapintása legyen (ne fröccsöntött műanyag érzés) és kényelmes legyen relatív kis kézben is, a görgője meg működjön rendesen, és ne úgy mint a régi Genius, hogy ha görgőzött felfelé néha le is ugrott 1t és NE wireless legyen, tudom anélkül el lehetne kerülni további incidenseket Pamaccsal, de sosincs feltöltve nekik elem >> így az 2 hétig működne aztán 1 hónapig nem...Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
lehet én vok vak de neten nem találok róla infót, folyton microsoft softverekkel jönnek, vagy user detailsba írják hogy az van nekik :S
szerk. microsoft.comon nézem az egereket...biztos hogy ezek jók? :S annó sok rosszat hallottam felőlük hoyg íyg szar úgy szar nem jó stb....meg vannak itt amikre azt írja longer battery life 6+months...ezek aksisok és 6+ azaz 2-3 hónapig tutira müxenek aztán feldobom tölteni magát az egeret 1 éjszakára és tutira működni fog megint 2-3 hónapig? mert ilyen viszont jöhet
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
aham mert a húgának az egeréből indultam ki, amit használ 2 hétig és lemerül, aztán golyós egeret használ XD szóval ha van nagyon jó és WIRELESS ami télleg 6 hónapig kibírja (nem hiszem el ) szóval legalább 2-3 hónapig kibírja aktív használat mellett akkor jöhet az is....csak legyen akkus hogy ne kelljen bele elemeket tölteni folyton.
ez a microsoft intelimouse meg elég drága ahhoz képest milyen kis egyszerü van ilyen valakinek? gagyi hatású? könnyű-nehéz? hangos?Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest