Új hozzászólás Aktív témák

  • nemtabo

    aktív tag

    válasz Synthwave #11073 üzenetére

    csak átfutottam mit írtál, a 10.000-es kategória jó része vagy más nap kapható, vagy külföldi webshop. Rendelni szoktam és paypal számlám is, de a gari intézés gázos, ezért telefontokon, fólián, autós tarton kivül mést nem rendelek. Az első kettő felsőrolt mát nem is szerezhetó meg.

    Használtan szintén nem szeretnék venni egeret, és ha 5 nap múlva lefekszik?

    azért felsoroltam pár egeret, melyek itt a prohardveren is jó eredeményt értek el, inkább nekik kéna szerepelni az ajánlott kategóriában, mint a már nem gyártott használtan levadászható vagy külföldről rendelhető - ki tudja mit kapsz - egereknek.

    Kinek mi a legjobb, az szubjektív. Az hogy a felsoroltak jók az objektív lehet, de hogy nekem mi a legjobb az nem biztos hogy szerepel azok között. És nem is tudhatok meg, amíg az összes jót ki nap próbálod. Erre nekem nem lesz lehetőségem, tehét egy nekem jó egér kell.

    http://www.testeo.de/produkt_test_1/roccat-kova%5B%5D-1483982.html
    http://www.testeo.de/produkt_test/mionix-naos-3200-1422554.html
    http://www.testeo.de/produkt_test/razer-abyssus-1176649.html
    http://www.testeo.de/produkt_test/steelseries-kinzu-optical-1069941.html
    http://www.testeo.de/produkt_test/steelseries-xai-laser-1069936.html

    Néha egyezik az álláspont, néha nem. megjegyzem a fenti oldalakon nem egy brigád tesztjéből vonnak le végső következtetést.

    Van aki már megértette, hogy nem vitatkozni akarok, -de ha kell tudok-, hanem tapasztalatokat keresni, és kapni vagy átadni. Mint láthatod nem ma regisztráltam, és csak tapasztolatokat keresek nagyobb vásárlás előtt. Téged sem támadtalak, ha ugy érezted volna hidd el nem ez történt.

    "Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz

Új hozzászólás Aktív témák