Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz dqdb #69699 üzenetére

    Ja nem is azért írtam, hogy baj. Osztom amit írsz. Csak saját tapasztalat, hogy ha korábban műanyag billentyűzetekhez voltál szokva, akkor az lesz az első élmény amikor felemeled az asztalról, hogy "húb@ssz", ez milyen nehéz. A Keychron Q1 is megépítve 2 kiló gyakorlatilag, eleinte már túl soknak éreztem mert ennyit már nem kényelmes az asztalon rakosgatni ide-oda rakni, ha kell a hely más miatt. Azóta megszoktam, valszeg ezentúl már inkább a fordítottja lesz, hogy a műanyag bill-ek fognak félelmetesen könnyűnek érződni majd.

    #69701 plehoczky

    És ha kapcsolóval együtt jön ki a kupak, az miért baj? Akkor leveszed róla a kapcsolót, majd az megy vissza a board-ba. K2-nél is valamiért a középső sor olyan, hogy ott a legtöbb kupakkal együtt kijön a kapcsoló is, valszeg a plate kivágás nem olyan passzentos, de akkor csak visszapattintom a switchet aztán annyi. Az alapvetően jó dolog, ha a kupak elég szorosan illeszkedik a stem keresztjére, mert akkor nincs a kupak "kotyogásából" adódó zaj. Jó, alapvetően minimális lehet ez a zaj, de egy "nagyobb" holtjáték esetén számíthat valamennyit. Szóval nem kell azt kenni, semmit nem nyersz vele igazából, max veszítesz. A nem elég szoros illeszkedésnek meg az extrém rossz változata ez a linkelt videó, hogy adott szögben sikerült leütni a keycap-et akkor még le is esik.

    #69703 Throme

    Igen, az a Glorious féle szett. Egyedül annál van itthon megkülönböztetve a keménysége, más opció nincs, már ha elérhető mindkét változatban, de akkor ezek szerint jelenleg még az sem.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák