Új hozzászólás Aktív témák

  • dvids

    aktív tag

    válasz b1sti #45472 üzenetére

    Aha, látom, szóval 90%-ban játék. A kiosztásról nem nyilatkoztál, de ha nem jó a magyar, akkor esetleg a már korábban említett ThundeRobot K70-et érdemes megnézni, red switchekkel ha főként játékra kell. Anno többen rendeltek itt asszem olyan ~8000 Ft körüli értékű valutáért (nem tudom most mennyi), ezért lehet 10k körül látni hazai aprókon, újonnan. Én is fontolgattam, általában jókat írtak róla a topikban is (keress rá), bár még nem érkezett be olyan sok beszámoló.

    Ha van rá lehetőséged valahol megnyomkodni egy-két mechanikus billentyűzetet, hogy legalább azt el tudd dönteni melyik típusú switch fekszik neked az sokat segít. Például a Media Marktokban szokott lenni mindig legalább egy-két mecha kirakva. (Arra kell figyelni, hogy a forgalmas üzletben mindig halkabbnak érződik a billentyűzet, mint panellakás papír falai közt éjfél körül.)

    Én Tesoro Durandalt használok két hete, barna switchekkel, ezt tudom ajánlani egyelőre, de ez már 20k körül van (esetleg használtan megfoghatod olcsóbban), én azért választottam ezt, mert magyar kiosztást akartam és vegyes felhasználásra kell (játék és sok gépelés is).

Új hozzászólás Aktív témák