-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
válasz kisza25 #150564 üzenetére
Kb. annyi egy normálisabb, de legalább életed végéig van nyomatékkulcsod...
Nagyon nem lehet elrontani, ha be van állítva a 25Nm. Max. 10 perc az egész.(#150565) focvis
Nekem gyári NGK gyertya volt benne, helyette ugyanaz a nem gyári platina NGK ment bele 3200Ft/db áron.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
volkswagen_passat_vii_2.0_cr_tdi_highline_bmt_dsg (Akit esetleg érdekel jó B7 passat, fateré eladó)
-
lenko
aktív tag
válasz kovacsroli #150710 üzenetére
Leon 150ps+chip. (golfból vagy fullos, vagy semmilyen, persze ez mindenre igaz. )
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
Nem vagyunk, nekem a következő biztos, hogy az lesz.
Igaz ez régi konstrukció, de gyűlölök városba váltogatni klíma mellett(nem is nagyon használom ezért, csak pályán), ahogy kinyomom a kuplungot lecsapja a fordulatot hamar. Nálam egy hosszbordáson megy minden (Klíma+Szervó+Generátor+Vízpumpa)[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz szabonagyur #151055 üzenetére
A jelenlegit 12 évesen vettem 138e km-el, az előzőt 15 évesen 124el.
-
lenko
aktív tag
válasz elistvan #151182 üzenetére
Piaci ára lehet reális, de maga az autó nem ér ennyit.
Ez sokkal jobb.: volkswagen_golf_iv_1.6_comfortline_140.000km_gyari_allapotHa néha használod, akkor pont, hogy nem mindegy mennyit eszik
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz szőröscica #151307 üzenetére
Inkább 330i.
(#151306) rasotamas
Sok sikert.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Morris #151563 üzenetére
"1986
Durch den wahlweise verbauten, aber nicht serienmäßigen Katalysator sinkt die Motorleistung des Jetta GT von 112 PS auf 107 PS"Kat. nélkül 112, vele 107. a GT volt 90ló.
Amúgy 90lovasan is jól megy relatíve mert könnyű....[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz BigBlackDog #151755 üzenetére
Faternak volt 5évig golf plus, a touran egy felfújt golf plus akkor?
Hátsó üléssor tologatható benne, akkora lábtér van hátul, mint egy B5 passatba kb. Ha teljesen hátra van tolva, még akkor is van egy 4es golf méretű csomagtér, ha előre van tolva, ahol még gyerek bőven elfér, úgy 400l. +1-2 tároló rekesz a sima golfhoz képest. Étkező asztal üléstámlán stb.(#151756) bajnokpityu
15éve faterékkal le tudtunk menni 4-en a 4-es golffal Korfura....
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz tony_snow #151770 üzenetére
Mivel magyar autó úgy tűnik, itt futotta ezeken a szar utakon....
Nézd meg, ha tetszik vedd meg. Vszínű hosszabb távokra használták, ha megveszed ennyi km-el, te már eladni nem tudod majd, csak hulladék áron...
Azt írtad, hogy menjen is azért ha kell valamennyire, a 87 lovas yaris nem megy!Az embereknek fáj az igazság!
-
-
lenko
aktív tag
válasz roberto211 #153033 üzenetére
Miért a gyári dízellel megy?
Véggyorsulásra ugyanúgy szar, csak esetleg tudod jobban hasznosítani az alsó nyomatékot. Pl. emelkedőn, de az 1.6ot meg leforgatod 4-5e ig, kb. u.o. vagy.(1.3 8v suzi rosszabb, a 16v jobb )
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
Ismerem az 1.6 8v-t, volt 2 autóm is ilyen motorral. Évente 1-2 alkalommal ül 4 ember az autóimba, akkor se a Mecsekbe. Aki oda jár fullon nyilván jobb a dízel, de mégjobb a nagyobb szívó benya.
(#153045) roberto211
Maxálisan dízel ellenes vagyok, tehát hiába lehet azt chippelni, mégsem azt vettem...
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #153055 üzenetére
Bő 2? Hol nézted ezt? Kb. 1.5 az a bő 2
Megint a nyomaték, engem nem érdekel, csak hogy megy fel a km óra 100ig. Az nem csal...(#153055) Integrale
Nem is tudtam, hogy a 150lovas V5 van nekem. Vagy 170, de 4Motion, vagy automata.
Egyik sem...[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #153060 üzenetére
Te miről beszélsz?
8.2 az AQN 170lovas front 0-100-ra...
Fentebb taglaltam egyik sincs amelyik 8.8-as nekem. Iskolát ne feszegessük sztem.
Meg milyen szerelők? Hibátlan az autó, attól, hogy te nem mertél venni, meg sokan mások, ne irigykedjünk már.
Vicc...[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz szőröscica #153062 üzenetére
(kül)Városban mi mondja el ha nem az? Belvárosban dugóban meg nem járok így nem érdekel a dinamika ez a fajtája.
Pályán szintén, 140 tempomattal megyek, ha űrhajóm lenne szintén így közlekednék.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz Integrale #153065 üzenetére
Annyit aláírok, ha ül mellettem valaki, akkor már szar, de 90%-ban egyedül közlekedem vele...
Amíg nem lesz család stb. nem is veszek erősebbet, utána is csak arra 150-200kg többletre fogok tervezni autót, hogy 3-4 személlyel úgy menjen mint ez velem....Gondolom 5. sebességben van mérve mind2 autónál a rugalmasság, mindenkinél az előnyösebb sebesség fokozatot használva máris megfordul ez ugyanúgy. Nyilván nem vagyok hülye, hogy 5. ben kezdek el 70-nél gyorsulni....
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz lenko #153068 üzenetére
Példa is van rá, pár hete a 6oson, megyek 60-as tábla vége kezdek gyorsítani 70-nél 5-ben, jött vmi szétcsippelt B6 a4, már kijött előzésre látom füstöl, szembe nem jött senki, visszaszúrtam 3-ba kb 85-90 nél palit otthagytam, az majdnem megharapta a kormányt mi az, h a koromgyár kudarcot vallott.
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz hobizoli #153076 üzenetére
Nem járok gyorsulásra, hogy oda kelljen állni, ellenben az elmúlt 2évben nem akadtam össze közúton olyan dízel huszárral aki le is előzött volna. 1x mentem egy A3-al fej fej mellett, de 160 felett az elkezdett gyengülni minimálisan az M6-oson.
Milyen modok vannak a B6on? Ez M.O. mi lenne ugyen, egy chipen kívül semmi, és az utak királyának hiszik magukat...(#153072) Lacy6
Senki nem jött szembe, egyenes belátható út legalább 3-4km szakaszon....Akkor miért ne?
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
-
lenko
aktív tag
válasz focvis #153096 üzenetére
Az automata elkerülte a figyelmem, azt tudom, hogy USA only, mert itt nem lehet tartós motorral árulni.
(#153095) BigBlackDog
Ezért nem is kell szétforgatni, valamint baráti a fogyasztásom (a motor méretéhez képest), mostani nagyátlag 1500km-re 7.8l.
Megtett út 2-3%-án padlózom, ez túl sokat nem dob a fogyin, talán 1-2 decit.[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz hobizoli #153099 üzenetére
Lesz ellenfele a teslanak...
lucidmotorsAz embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
válasz hobizoli #153103 üzenetére
Miért lenne vicces? Nem értem, mindegy is...
(#153104) Lacy6
Csak városban nem tudom, nem járok 100%-ban ott.
Pl. Nagytétényből rakparton Óbudára, közepes forgalomban, 8.5-t írt legutóbb.(decire pontos a BC, egyébként nagy mértékben köszönhető a vezetési stílusomnak is, nem fékezek nagyon, inkább motorfék)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest