- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calika
újonc
Sziasztok.
Audi A3ast szeretnék vásárolni (2004-2006). A kérdésem az lenne, hogy az összes 5 ajtós kivitel kombinak számít, vagy van az 5 ajtósokon belül két méret? Tudom, hogy gyökér kérdés, de egyszerűen nem tudok hetek óta rájönni. A képek miatt sokszor úgy tűnik, hogy némelyik 5 ajtós modell hátulja hosszabb.
Választ/válaszokat előre is köszönöm! -
tomcsi23
veterán
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
TaaT
nagyúr
válasz Calika #93708 üzenetére
Body type
3-door hatchback
5-door Sportback
CabrioletThe five-door "Sportback" model was introduced in June 2004. The A3 Sportback is 80 mm (3 in) longer than the base three-door body, and includes improved rear cabin space and a larger luggage compartment (370 litres).
Wiki
Give them hell Ukraine!
-
neduddki
nagyúr
hi!
5-door: 4285 mm
"The five-door "Sportback" model was introduced in June 2004. The A3 Sportback is 80 mm (3 in) longer than the base three-door body, and includes improved rear cabin space and a larger luggage compartment (370 litres). It also received the new "single frame" front grille originally introduced in the A8 W12, which was later adopted across the whole A3 range." from wikiudv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
HI!
ha mra divat let
"A3 Sportback (2004–)
The five-door "Sportback" model was introduced in June 2004. The A3 Sportback is 80 mm (3 in) longer than the base three-door body, and includes improved rear cabin space and a larger luggage compartment (370 litres). It also received the new "single frame" front grille originally introduced in the A8 W12, which was later adopted across the whole A3 range."
forsasmgejeloleoes a leffontossabb wiki
udv
duddukki
-
Calika
újonc
Köszi. Kicsit hiányos az angoltudásom, de azt szűrtem le, hogy 2 méret van, 5 és 3 ajtós. Akkor tényleg csak a képek tévesztettek meg..
-
ReSeTer
senior tag
Miért kellett amúgy áttérni erre az olvashatatlan hülyeségre? Lassan már mindenki így fog írni......
-
giigz
veterán
válasz ReSeTer #93717 üzenetére
HI!
en es kedvses cimboram jo haverom neduddki nagyno orunenk ha bekozetkezne ez
sajnoes sok esejj erer niccsen, abo tatlan mannsapsag es ez a zirsagforma cska a legszukbebb elithez tartolik
udv
duddukki
mod. tboy93: ne ejj haggyma abba, tik tanujjateok mge irnai
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz Kornel #93702 üzenetére
1.6 örökélet+1 nap, 2.0-nál a hűtésre figyelni kell (legyen benne víz), szar hűtőrendszerrel hamar megfőzi magát a v6. Motorikusan azzal sincs semmi gond, szép hang, jól megy. Futómű jó (Mazdásan sportos), a formavilág meg szerintem a '90-es évek egyik legjobbja.
Viszont egy '92-ben bemutatott autó, maiakhoz képest esélyesen törik, mint a ropi. Rohadni meg azért szeret már ebben a korban, főleg hátsó sárvédőn.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Kickass
őstag
Ezekről a 2.0 DiTD motorokról mit kell/lehet/érdemes tudni?
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mik azok a dolgok, melyeket a gépjárművezetőnek magánál kell tartania alap esetben?
Gondolok itt dokumentációra (mint forgalmi), a gépjárműben lévő kötelező felszerésekre (eü doboz??).Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz kovacsroli #93731 üzenetére
Személyes iratok, autó iratai, önvédelmi eszköz(fejsze, baseball ütő...) E.ü. doboz, izzó készlet, vannak országok ahol a poroltó is kötelező. Pótkerék, kerékkulcs, emelő. Nem kötelező de ajánlott a pumpa, kötél, hengerfej, turbó, féltengelycsukló, 10 liter víz, 1 lirter motor olaj, 1 liter szervó olaj, 1 liter sebváltó olaj, 0,5 liter fékolaj, szerszámkészlet.
Ha úgy sem tudnád megjavítani, akkor elég lesz a kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz kovacsroli #93733 üzenetére
HI!
mo-rol beszleuk? mert forgalmi, biztositas /az utobbi 1 eveben nezes nelkul visszaadtak?/ szemejjazonosagot igsazolo irat /szig/utlevel/, jogsi, frogalmi, eucsoma, 3szog /utobbi 2ot megint nem neztek az elmut 1 evben/
udv
neduddki
mod: izzo keszlet nem, eucsoamg meg a lejaratra is erdems figyelni, mert volt ebbol hajp
mod; Kickass: adagolos kimegy a vilagbol meg normlasi hasnla tmelet is, hangja nem szip. alkaresz draga cserebe nem egy doglos mit lehetne modnia eyg 626os mazzagurl?:- ) megrogoztt tutajok mindekep mazzag6fole teszik minosegben, legfnagyobb a japo-d kozul, lifbek es kombi ajnalott //v. barlangaszigazolvany:- )
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
kovacsroli
senior tag
válasz neduddki #93734 üzenetére
Igen, Magyarországról.
Szummázva: jogosítvány, forgalmi engedély, biztosításos ződpapír, háromszög, elsősegélydoboz.
Ennyi?
Eü doboznál nekem az az utolsó infóm, hogy nem kötelező, viszont aki a hiánya miatt nem tud segítséget nyújtani, az felelősségre vonható. Ez fals?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
neduddki
nagyúr
válasz kovacsroli #93735 üzenetére
HI!
biztositasi zud papir az kulhonaba kell ha jol tudom, eu dobo zmeg ugy van ahogy irod, de en legbis a kefet ennem meg ha kene es nem voltna nalam /a lajaratrol meg a trumatologusok vmi fomuftija mondta, hohgy nemindegy ho lejear v. nem igyis eletmentonekkell amig a mento kier, sokkal tobb sokkal veszejesebb anayg vanmint egy lejat gezlap
ja es amelliny majd elfejettem, elemletileg csak abban szalhac ckia z otobol/udv
neduddki
mod: Kickass: eseros monda, hogy jo mazzag mar messzirl laccik meg a gazdarol, rohadt dragan elmegy relativ eleg gyorsan a tobbivel emg nem szabd foglkaozni
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #93735 üzenetére
Elsősegély doboz már nem kötelező (ahogy az izzókészlet sem). De ha annak hiányában nem tudsz elsősegélyben részesíteni egy sérültet baleset esetén akkor kemyény büntire számíthatsz.
Tehát: Jogsi, forgalmi, kötelező biztis igazolásh (elég hozá a csekk feladóvevénye is pl, zöld kártya itthon nem kell) és a háromszeg.
#nincsbennetarcsi
-
kovacsroli
senior tag
-
giigz
veterán
válasz kovacsroli #93740 üzenetére
HI!
kozpotti rencerbe bennen vna
udv
dudduki
ps.: nalmam egy forglalmi es jogsi es kessz, csomiban mge haromszog emelo
-
Qru
MODERÁTOR
Én mikor megvettem akkor az alkuszi papírral közlekedtem jobb hijján amíg nem jött papper a biztitől.
#nincsbennetarcsi
-
kovacsroli
senior tag
Én a netbankról kinyomtatott átutalási igazolással közlekedek, de ránézésre olyan, mintha a 6. osztályosok gyakorolták volna a Word-ot és ez sült ki belőle
Papír pedig egy jött a biztitől, amit a szerződéskötéstől számított 60 napig használhatok.
Na mindegy, jó, nem jó - ez van
Egy háromszöget viszont be kell szereznemHa hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
TaaT
nagyúr
Ez ilyen pénzlehúzás volt vagy tényleg minden tengelyen lennie kell az osztrákoknál fék?
Nekünk is van 2 tengelyes utánfutónk, ráfutófékes és természetesen csak az egyik tengelyen van fék (jó kis lada tárcsafék), a másikon még a helye sincs kialakítva.
Give them hell Ukraine!
-
raczger
őstag
Azzal a lappal, amit kaptál, ugye 60 napig tudod igazolni a biztosítás meglétét. Nekem 2-3 hét alatt küldtek levélben (én bankkártyával fizettem) egy olyan papírt, ami a csekk helyett van úgymond, egy befizetési igazolást vagy mit. (Aztán lassan küldhetnék már a zöldkártyát is, ennél a biztosítónál az is jön automatikusan.)
Egyébként a rendőr nem büntethet meg érte, ha nincsen (tavaly hozták ezt a döntést), persze az a biztos, ha nálad van.www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #93743 üzenetére
Bármelyik teszkó/madarasteszkó-ban kapsz pl. Én a gyári lecseréltem az ott kapható gagyi kínaira mert kb fele akkora helyet fogalal el és így pont befér a pótkerék mellé. A gyári meg folyton ott csúszkált a csomiban ami idegesített...
#nincsbennetarcsi
-
giigz
veterán
HI!
tanatam meg1 08as olajt kivancis vagyol ki adkad mge raja
udv
duddukki
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?