-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz mokus1 #83838 üzenetére
Köszi!
35km-re tőlünk, Szombathelyen.
Lehet elvonási tüneteim lesznek, az utóbbi napokban már napi 4-5 órát tuti eltöltöttem a hahu-n.
Köszönöm a korábbi sok segítséget, autó megnézést még egyszer, lett volna pár potyautunk, ha nem vagy.hdman
Itt a link, Honda topikba beraktam őket, de ez az:
freaghill
Nem kintről van, alkalmi vétel volt.
Azt hiszem hétfőn rakták fel a hirdetést, kép és gyakorlatilag szöveg nélkül. Korábbi tapasztalatokból azonnal igyekeztem lecsapni, így felrakást követően fél órán belül hívtam, másnap egy ismerős srác elment ránézni, ő lőtt pár képet róla még mosatlanul, ismét telefon és ma már ott voltunk reggel."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #83841 üzenetére
H!
hova lett a masik ebc bot itthonrul? tucc vmit?
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
nagyúr
Koszi a tippeket/tanacsokat!
-
válasz runner 125 #83851 üzenetére
Én is hallgatom a Bartókot meg a Kossuthot...akkor most egy vén sz@r vagyok?
Szép, bár a béle kicsit puritán.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
runner 125
nagyúr
válasz bitpork #83855 üzenetére
Hjah, 1,450-ért nincsenek nagy elvárásaim, ettől függetlenül kényelmes az ülés, 4-en jól elférni benne, hátsó ülések is állíthatóak, elől van ülésfűtés, szervó, 4 el. ablak, klíma és a legfontosabb h 4WD. Ennyi bőven elég.
Rövidebb távokra kellett, illetve hegyre, szerpentinre télen, erre a célra ezt találtam a legjobb döntésnek."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
freaghill
őstag
Gratulálok hozzá!
"kép és gyakorlatilag szöveg nélkül. Korábbi tapasztalatokból azonnal igyekeztem lecsapni,"
Ezt kifejtenéd? -
neduddki
nagyúr
HI!
nem a fakmesterre, vlt egy masik ebc-s is ugy emlexem, minta az naffaslusi lett volna de az volt a rosszabik, de ez csak filozgatas, faktol foogm rendelni ez csak erdekodes volt
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
DeFranco
nagyúr
A leírás alapján ez egy nagyon jó vétel volt, gratulálok Nem semmi utánajárás előzhette meg, mire egy ilyen patent példányt kifogtál.
Sok balesetmentes kilométert.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz neduddki #83859 üzenetére
Elég nehéz rátalálni.
ebcbrakes.hu...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Korábban már kaptam neduddki-tól ajánlásokat , de egyelőre úgy tűnik a C3 jobban bejön páromnak.
Szóval lenne is egy LINK, ami a tulajdonosa szerint 72ekm-nél jár és a hirdetésben leírt javításokon felül most viszi olaj és vezérműszíj cserére. Elvileg semmi gond nincs az autóval.
Magam részéről inkább tapasztalatokat gyűjtök, hogy vajon mire lehet számítani ezeknél a kocsiknál, mert a neten annyi pozitív és negatív kritika van, hogy már nem lehet eldönteni, hogy belevágjunk vagy inkább nézzünk mást...
Előre is köszönöm a segítséget!Sz.
A nyúlon túl?
-
DeFranco
nagyúr
válasz szumoo #83864 üzenetére
Ha megállapodtok, akkor kösd ki, hogy ne csináltassa meg, engedje el az árát, majd te megcsináltatod (ha drágábban is valamivel, akkor is). Biztos, hogy mindenből a legtaknyabbat rakatja majd bele, te meg vagy szívsz vele vagy nem. Nem szabad az ilyet az eladóra bízni.
szerk: amúgy én fotók alapján nem látok rajta semmit, szép kis autó, a takarított motortér nem tetszik meg a rózsafüzér a visszapillantón. amúgy más nem tűnt fel
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz szőröscica #83869 üzenetére
azzal semmi, csak sajnos gyakran párosodik fehér-zokni-fekete-makkossal meg virágmintás rakott szoknyával
-
szumoo
senior tag
válasz DeFranco #83865 üzenetére
Szia.
Személyesen nem láttam még az autót, csak váltottunk 1 levelet. Ez május 10 körül volt, azóta nem tudom mit és hogyan, meg egyáltalán cserélve lett. De a tanácsot köszönöm!
A motortér nekem is feltűnt, h szép tiszta...
Eléggé szűkösek a hétvégéink, aztán nehéz kivitelezni, hogy elmenjünk megnézni sajnos. Helyben meg nem nagyon van ilyen kvalitású.Typhoon47: PSA konkrétan mit jelent?
Sz.
A nyúlon túl?
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #83870 üzenetére
HI!
akkor idej lenen ma stilosto cserelni meg a zasszonyrol is lehuzni a virgamintas szoknyat:- )
udv
neduddki
mod: szumoo psa
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz DeFranco #83870 üzenetére
Ez jó!
Ettől függetlenül én semmiféle "vackot" vagy plusz "díszítést" nem tudok elviselni az autóban.
Még anno, mikor kipróbáltam a vunderbaú illatosítót, azt is csak nagy duzzogva akasztottam fel a műszerfalra... Meg azok a kis illatosítók, amiket a levegőbeömlőre szoktak aggatni, na azt se tudnám elviselni...
Egyszerűen rontják az összképet. Egy részük csak simán nem illik az autó belső összképéhez, az ilyen füzérek meg dobókockák a visszapillantóra aggatva csak szimplán giccsesek, ocsmányak... Persze lehet egy 20 éves kettes Golfot fel lehet vele dobni, de én már a 18 éves Omegában se viseltem volna el ilyesmit.
(no, így lehet a semmiről is fél oldalt pofázni ) -
Qru
MODERÁTOR
-
runner 125
nagyúr
válasz freaghill #83858 üzenetére
Köszi.
Nem írtak róla semmi szöveget, és fotók sem voltak feltöltve a hirdetésbe (ez általában erősen kétesélyes, vagy nagyon szar, vagy nagyon jó), csak az évjárat, futott km, vez. szervizkönyv, 2. tulaj és az autó paraméterei szerepeltek. Már már meseszerű volt, hiszen pont ilyet kerestem vagy 3-4 hónapja, 4 országban (erősebbik 1.6 VTEC 125le motor, 5 ajtó, ezüst szín, 4WD hajtás, kézi váltó, megkímélt terep és rozsdamentes gyári állapot, utolsó évjárat), az meg csak hab volt a tortán, h 35km-re hirdették tőlünk. Leírás alapján minden stimmelt, s mivel már 2-ről lecsúsztam korábban úgy, h nem tudtam 1-2 napon belül elmenni, így muszáj volt azonnal cselekedni.
DeFranco
Köszi.
Úgy tűnik igen. 6 megnézett SUV előzte meg (ebből 3-at mokus csekkolt Pesten).Qru
Neked is köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nope00
tag
Sziasztok!
Magyar rendszámos autó tartós használata külföldön/Németországban/ lehetséges? Kint dolgozom, bejelentett lakcímmel, de magyar lakcímem is van. Eljött az idő, hogy autót vegyek, de itt kint kisit veszélyesek a biztosítás árak így gondolkodok magyar rendszámon viszont ahány topic eddig annyi fajta választ olvastam Google keresőben. Valaki tud bármi biztosat? -
8th
addikt
válasz freaghill #83880 üzenetére
Jó ideje a "Winklertől" én alapból rosszul vagyok. Mai napig nem értem hogyan de legfőképp miért lett ő autós újságíró. Autókhoz gyakorlatilag teljesen fogalmatlan. Egy egoista önimádó firkász nulla önkritikával. Csak szerepelni szerepelni szerepelni mindegy mivel lényeg, hogy ő legyen a középpontban. Mint egy rossz primadonna . Legutóbb is azzal a "golf 2 kabrió" idiótaságával. Többen kijavították, hogy olyan nincs soha nem is volt de csak mondta tovább a hülyeségét. Aztán mikor ráeszmélt önnön tudatlanságára elkendőzte ezzel: a kettes kabrió ami tulajdonképpen az egyesnek tekinthető. Ülj le b+ egyes. És ő díszléctrolloz meg baromarcúz le másokat. Vicces fiú.
Papp & Csikós páros néhány adással ezelőtt valóságos felüdülés volt a futószalagon érkező üres cougar szopás/sörfőzés/útibeszámoló adások után.
...
-
Qru
MODERÁTOR
Csak kulturáltan!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- trek81 károsultjai
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Popcorn Hour topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest