Új hozzászólás Aktív témák

  • hdman

    őstag

    válasz Damage401 #83493 üzenetére

    Azt hiszem a mai sündőrséget nem kell senkinek bemutatni. Tisztelet feléjük sehol, a romák verik őket, bezzeg amerika :D

    Aztán folytatva a sort, az államilag kiadott büntetési kvóta, az épitkezés után főuton kint maradt 60as táblánál lézerezés, hánynom kell...

    Nálunk most az a menő, hogy kiállnak a határra (ugye már nem aktiv), és ott alszanak. Pl reggel megyek dolgozni, kint hesszelnek, jövök haza, akkor is hesszelnek. Beállnak a két sáv közé, leparkolják a kocsit, aztán elvannak mint a befőtt. Ez ám a rendőri munka... :U ( ha esetleg valami rendszámellenőrző gép futna a kocsiban akkor megérteném...)

    Aztán ami még nagyon menő: kanyarodósávban szembe a forgalommal mérnek, vagy a 4 sávos út szélén az elfogyó sáv végén.

    Bezzeg van egy trafik, aminek nincs a közelben parkolója, de egy benzinkút kanyarodósávja előtt van. Az ott parkolókat bezzeg nem szopatják, pedig gyakran járnak arra, mert a város fő utvonalán van. Gondolom nem kapnak a trafiktól pénzt :)

    Mondom ezt ugy, hogy alapjában véve megadom a tiszteletet a rendőröknek, vannak ismerőseim is, nem vagyok a durva köcsögbéemvés semmi sem szent, minden szabályt megszegek hülyegyerek.

    Na de ez már tényleg off, befejeztem.

    Sopron city :)

Új hozzászólás Aktív témák