Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz bitpork #76735 üzenetére

    Semmi mas nincs igazabol, ezert se irtam :) 22k-t toltam bele idaig. Fogyasztasa nalam olyan 6.6-6.7 korul alakul (nagyreszt autopalyazas 150-170 kozott. bar 190-200 korul se fogyasztana sokkal tobbet, az ora szerint 7.8-at eszik sik terepen stabil 200 kornyeken). Mar irtam tobbszor, de a legjobb resze az a zajszigeteles, egy 6-7-8 oras uton a magas alapzaj kesziti ki az embert leginkabb (engem legalabbis). Nagyon orulok, hogy ezt vettem.
    Azota annyit koltottem ra, hogy vettem ra egy full teli kerekszettet (ld. kep itt), meg utanatoltottem egy kis hutofolyadekot. Ez utobbit a kerekcserekor megkerdeztem (marmint hogy normalis-e, hogy utana kellett kicsit tolteni), a szervizes azt mondta, hogy nem problema, de ha a kovetkezo szervizig fogy belole megint, akkor szoljak, es valami csovet kicserel a klimaban, mert mar latott ilyet, bar C5-nel nem szokasos.

    Minden mas oke -- esemenytelen egy auto, beleulok, megyek, kiszallok. Varosban nem nagyon hasznalom, mert elegge ellene vagyok a varosi autozasnak, szoval remelhetoleg jo allapotban marad, 95%-ban Budapest-Munchen utat teszek meg vele. Ja, az Oktoberfesten megkoccantottam a jobb sarvedo folott, egy riksat arrebb toltam vele tolataskor -- az okrok integettek, hogy mehetek meg (total tomegben probaltam kiallni egy parkolobol), de mar nem volt hely... lett egy apro (fel centi 'mely') horpadas a kerek folott, latszani nem igazan latszik, de bosszantott kicsit. A linkelt kepen mar rajta van, de tenyleg nem latvanyos.

    Ja, a gyerkoc allandoan elalszik benne, szereti a halk ringatozast :)

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák