-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Bati0501 #64102 üzenetére
"nem tűnnek olyan hűű de kuriózumnak"
Annyira nem is kuriózumok hiszen még mindig gyártják őket (Super RS-t, a simát már 10éve nem), meg lehet venni újonnan per darab
De valamiért mégis az egyik legkeretesebb felnik (a sima RS-t is belevéve) az egész világon, márkán belül csak a Motorsport fémjelzésű szériák tesznek túl rajtuk, bár annak mindenki tudja az okát
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
-
-
qdak
addikt
-
válasz MunezXBK #64112 üzenetére
Ezt iszonyat régen árulja. Ha a leírtak csak töredéke igaz akkor már jó vétel minimális alkuval!
Most valahogy elképzelem h összeverődünk egy páran egy mini-tali-vásárlásra. Odaállítana Raist, net84, hdman, latyak Te meg én és elkezdenénk fikázni
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
válasz MunezXBK #64117 üzenetére
Meg kell nézni! Sokan feladják egy idő után.
És régebben nem így hirdette, hanem egy olasz cég vezetőjének a kocsijaként. De hidd el gyorsan kijönnek a gondok egy karika alatt.
És valami 2.8-cal kezdte majd 1 éve.[ Szerkesztve ]
-
válasz MunezXBK #64121 üzenetére
Ki nem szarja le a hazugságot? Gazsit is über hiper szupernek hirdette, de köszönés után már a telefonba elmondta h ilyen meg olyan gebasz van. A kocsival kell a vásárlást egyeztetni, a tulaj csak akkor kell ha a kocsi jól teljesít.
-
neduddki
nagyúr
válasz !Overdose! #64125 üzenetére
HI!
az exidnal maragyunk a v. b-nel
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #64127 üzenetére
naaa
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
válasz neduddki #64128 üzenetére
Sajnos (vagy nem ) az a melóm véget ért. De tervben van egy Siófoki költözés, és akkor már lehet Pösti ruci is. Bár leghamarabb nyáron.
(#64129) giigz: Lehet. De van egy olyan érzésem h azért nem tiltakoznál a csere lenne az ülőgumóid alatt
(#64130) Laraxior: bazz a tiéd hol 75 lovas? Meg különben is , mikor volt allroad alattad?! Nem is ismerlek
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #64131 üzenetére
Sosem ültem Audiban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
kalapacsolok
senior tag
SZiasztok! Keresgéltem google-ben, de csak elavult, több éves infókat találtam... Hol van összegyűjtve, hol vannak fix, telepített traffipaxok az országban? Pl autópályákon?
-
-v-
addikt
válasz kalapacsolok #64137 üzenetére
-
nagyúr
válasz kalapacsolok #64137 üzenetére
GPS-be feltöltöd a speedcam.txt fájlt
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
giigz
veterán
Valahogy ez az allroad túl nagy ajándék ahhoz, hogy igaz legyen
-
A mai átlag magyar haszánltótó vásárló mindig a túl nagy ajándékra vár, nem? Legyen:
-nagy
-gyors
-ne fogyasszon
-ne kelljen soha szervizelni
-vagy ha kell kerüljön gombokba
-kevés km legyen benne 20 éves kora ellenére
-és nézzen is ki vatta újnakKihagytam valamit?
-
-
Dr.Zoo
őstag
válasz MunezXBK #64147 üzenetére
2.4 dezső, ótómatika váltóval....
Gyerünk Csabi, ne csak én legyek szopórolleren!!!
Naaa, ne kéresd magad. Hátha jólesz. Ha meg nem, akkor jó csúnya kritikát írhacc a hahun.[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek