-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem a legsúlyosbb balesetem Lengyelországban volt. olyan 7cm mély betonkemény hóbordás bolt az út, és gy jobb kormányos kamion elkezdett előzni egy enyhe jobb kanyarban. Még mellettem volt amikor jöttek szembe, és elkezdte rámhúzni a kormányt. Igen ám, de hiába mentem főúton, lakot területen kívül csak 40-nel, nem bírtam megálni és hiába tekertem ütközésig a combo kormányát jobbra, nem is kanyarodtam. Aztán egyszer csak megakadt a kerék, combo keresztbe , majd az árokba, ott meg átfordultam 1,5x. A jobb oldalán állt meg a szegény kocsi. Kemény 40 dolláromba fájt mire kivontattak a szántóból. A kamionos nem állt meg, aki meg neki szembe jött, hála Istennek éppen egy máltai szeretetszolgálatos kocsi volt, uh beszéltek annyira angolul, h mim tört el. Viszont a legközelebbi település ahonnan traktor tudott jönni a vontatáshoz, vagy 40 km-re volt, uh a hóban és mínusz 20 fokban toporogtam sokat. Na ez az eset óta kerülöm a nálabb nagyobbakat az úton.
1 szó mint 100, hagyni kell a sok sietőst menjenek csak, miattuk ne te érezd magad rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest