Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz _drk #214355 üzenetére

    Az esztétikai dolgokat többnyire könnyű rendbe tenni. Ha nincs is rendbe téve azonnal minden karc meg folt akkor sem befolyásol semmit, sem műszakilag, sem biztonsági szempontból, maximum az egónk és a szépérzékünk sérül valamennyire.

    Egy akármilyen 40 évvel ezelőtti autónál valószínűleg még így is több védelmet nyújt, de azzal tisztában kell lenned, hogy amikor az autó frontálisan ütközik, akkor nem feltétlenül kizárólag az eleje sérül a szerkezetnek, hanem akár a hátulja is megrogyhat. Ekkora sérülésnél ki tudja mit kapott a futómű, az is elő szokott fordulni, hogy utána a futóművet már rendesen beállítani soha többé nem lehet, és párezer km alatt félrekoptatja a gumit, és a megváltozott menettulajdonságokról se feledkezzünk meg.

    Egy szó mint száz, szerintem nagyon gondold meg, hogy mik a szempontok, mi a fontosabb neked pro és kontra. Az jó, hogy legalább tisztában vagy a sérülés mértékével és hogy adott esetben mit vennél meg, mert legalább nem vernek át.
    Ha te nem veszed akkor majd jön valaki kevésbé felkészült vásárló és megveszi úgy, hogy ezekről a tényekről és kockázatokról fogalma sincs :(

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák