Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    Hatha tud vki segiteni. Masodik autot kell venni, az elozo 17 ev alatt 85000 km-t futott, tehat nagyjabol evi 5000 km-re kell, ennek 95%-a varosban teszi meg. Dugoban, sokat allva.

    Most Yarisunk van, az aran kivul a mostani generacioval sincs semmi bajom.

    1. Esetleg van vkinek gyakorlati tapasztalata, mekkora a hibrid elonye varosi fogyasztasban? A Spritmonitorban erre nem lehet szurni. Raadasul "rendes" varosi hasznalatrol kene info, tehat nem arrol, h a kulvarosban fix 50-nel maszkalunk.

    A katalogusadat ill. a Spritmonitor ~1 liter ir, a tesztekben 2 literrol is szo van, feltetelezem, fugg a hasznalattol. Ha a diffi 2+ liter, akkor egyertelmuen a hibrid fele kene menni. 1-nel nem biztos.

    2. A varosba ne vegyek kis turbos benzinest az elmeletben biztosan jo tanacs, csak eleg sok autot kizar. Volt errol vmi iras, vajon gyakori olajcserevel kihuznak ezek 100k varosi km-t, vagy hamarabb doglik meg a turbo, lendkerek, anyamkinja?

    3. Ez csak ugy mellekesen: a K Astra mitol ennyire olcso? Tudom, kifuto, de nagyon melyen benn van a kategoriatarsak ara alatt. Szarok a motorok vagy mi vele a gebasz?

    Kösz!

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák