-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
kisza25 #187075 üzenetére
Így már nekem is világos meg érthető a csere, csak emlékeztem, hogy újonnan vetted a Tipo-t.
Apropó ha már Tipo nálunk a cég vett 8db-ot 1.4 szívó benyával...nem is emlékszek mikor mentem ennyire lusta autóval, valami szörnyű közlekedni vele jól meg kell gondolni vel egy előzést és még raktak mellé egy 6-os váltót.
Pályán a 130-at se képes tartani ha jön egy pici emelkedő simán vissza lassul 110-re tempomattal, arról nem beszélve hogy zabál is elég rendesen kolléga 700km alatt kétszer kellett megtankolnia, így jellemezte: mint egy beteg teve olyan lomha.
Amúgy maga az autó nem rossz, de ez a motor egy átok bele.
Én a kis 208 1.4hdi-vel lazán ott hagyom pláne hogy az bírja a tempomat 145-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple TV eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest