- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Sziasztok!
600 000 Ft-ig milyen kisautót ajánlanátok kezdő sofőrnek? Nyár végére lesz meg a jogsija, agglomerációból járna be egyetemre, meg hasonló rövidebb, városi utak lennének.
Amit nem szeretne az Corsa C, azon tanul most és nem tetszik neki, Puntót ajánlottam én, de ezen kívül kéne még pár alternatíva, amit érdemes nézegetni. Nekem személy szerint Ibiza/Polo szimpi még, de nem tudom mennyire rohadhat, Clióból látom, hogy rengeteg van.
Nem tudom, hogy például mik a vélemények a Daewoo/Chevy Kalosról tartósság szempontjából, családban volt egy szedán, azt szerette a tulaj, nem is tűnt problémásnak (vigyáztak rá mondjuk eléggé).
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest