Új hozzászólás Aktív témák

  • kisza25

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Kornel #149101 üzenetére

    tegnap ültem egy új vitara-ba, nem alap volt, 1,6 szívó kapcsolható összkerék, nagy navi, tolató kamera... 5,7M-es listaárral, piros, szerintem jól néz ki ezzel a színnel.
    őőőő kopogós műanyag abban is mindenütt, nekem kicsit keskeny volt az ülőlap, amúgy kényelmesen ültem, elég magas üléspozíció, kicsit terepjárós érzés.
    Voltunk vele rosszabb úton és kicsit terepen is, rugózása aszfaltra való, de egy hétvégi házhoz kimenni, ki lehet vele, mert elég magas az alja és kapcsolható összkerék és zárható diffi.
    1,5 sáv széles beton/ föld úton jött szembe egy teherautó, felmentünk vele a jobb oldalával a löszfalra, i30-al nem is tudom ...el sem fértünk volna, azzal ezt nem tudtam volna megcsinálni, vitara-val olyan természetes megoldás volt.
    Srác kint dolgozik télen Ausztriában hegyekben, kipróbálta téli gumival nagy hóban mindenhol el tudott vele menni.
    Vegyes benyomásaim voltak, anyaghasználat gyenge, de műszakilag jó kis autó, kívülről szerintem nagyon baba, ennyi pénzért ez van, inkább belső anyagokon spóroljanak, de műszakilag legyen jó.
    A srác itthon taxizik 15e km-et ment el vele 6-6,5 litert fogyasztott neki eddig.
    Párom 170 kényelmes volt neki hátul.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Tarrington House TH AD3020 páramentesítő, használt, jó állapotú. Ár: 25000Ft 600W Napi akar 20liter 3,5 literes tartály Max 52 m² 30cm x 35cm x 52cm 14kg

Új hozzászólás Aktív témák