Új hozzászólás Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    Sziasztok!

    Tanácsra lenne szükségem. Első autó vásárlás előtt állunk és némileg elbizonytalanodtam. Hasraütés szerűen kitaláltuk, hogy 600-1m + átíratás a max. Jött is a TC, majd a megvilágosulás, hogy Honda Jazz A tökéletes, épp ki is jön. De minél többet ülök a dolgon, annál inkább nem tudom, hogy első autónak érdemes addig elmenni?
    Úgy értem, hogy kb. semmit sem lehet, tudni, pl.: hogy mennyit fogunk járni vele, mennyire kell a rakodási lehetőség stb.

    Azt tudom, hogy nekem újra meg kell tanulnom vezetni, asszony, meg most van benne.
    Míg nekem fontos, hogy elférjek benne a majdnem 2 méteremmel, addig a felségem pont a másik irányból ki is szeretne látni belőle. Éppen ezért lett érdekes a Jazz és a 2-es Mazda.
    Nagyjából ezeket is sulykolják a különböző online lapok, de itt meg azt látom, hogy van élet ezeken kívül is.

    Nincs autószerelő cimbi, sem idő, hogy magam ássam bele a lehetséges problémákba, ezért fázom a régi, de olcsó autóktól, csak nem tudom, hogy a fentiek mennyivel megbízhatóbbak.
    Szóval alapvetően egy városi "szaladgálós" érdekel, ami legalább 4-5 ajtós, hogy alkalomadtán többen is beférjünk. Könnyű legyen vezetni és ne kelljen havonta cserélni rajta valamit.

    Én inkább a drágábbra szavazok, de nem tudom, hogy a kedves oldalbordám mit fog művelni vele amikor nem vagyok mellette, mennyire törvényszerű, hogy az első autót úgyis "elhasználjuk".

    Let's begin, de gozaimasu!

Új hozzászólás Aktív témák