Új hozzászólás Aktív témák

  • etejedu

    őstag

    Sziasztok!
    Nem tudom merjek e kérdezni, de hátha van amit tudtok ajánlani, mert én olyan de olyan hübelebalázs vagyok az autókhoz! Volt már rá példa, hogy durván szar autót sóztak rám és mivel fiatal voltam és bohém és villogni is akartam; olcsón, nem volt nehéz átcseszni.
    Nos nincsenek illúzióim: :DDD ;]
    500.000 HUF a keret, max +50k mindenre! (átírás, azonnali javítások, cserék,stb..)
    Napi használatra munkába járós kell, olyan ami nem zabálja le a gatyám. Nekem már a 8 l városban elég erős fogyasztási érték. Azért van hogy leugranék vidékre családhoz illetve Balcsira. Ez úgy évi max 10 alkalom. És ha már megyek autópályán teszem eléggé sok cumóval oda is és vissza, ami még több holmit jelent: a sok befőtt és sütik húsok ajándékok gyerekcuccok miatt)
    Igen ez is szempont a gyerek ezért nem baj ha van tér is nem mintha hintázna benne de legyen hely mert volt egy Corsa ami igen 3 személyt elvisz, de basszus azzal ne menj szabadságra. És ne vegyél/tegyél bele még egy összeszerelhető Ikeás ágyat, szekrényt, komódot ...se. Gondolom már tiszta hogy a bogárforma matchboxok nem jöhetnek szóba.
    Hegyvidéken lakom ezért nem szeretnék lassan elhalkuló motorhangot illetve hármasban visítót se,hogy megmássza nekem a budakeszi utat. Szóval nem baj ha vele van az erő.

    Álmok:
    -ha benzines akkor minimum 1.5 ,1.6- os motor a dízelnél fogalmam sincs, sose volt dízel alattam, nem szoktam traktorozni. (bár ez nem igazán tartozik az álmokba )
    - klíma (családom van nem szeretném nyáron grillsütős gyilkosságos valamivé változtatni a Balcsi felé vezető utat)
    -ABS
    -Légzsák
    -kombi vagy valami pakolható forma (LEGYEN HELY!) Szóval kombi jó lesz szerintem is, igen.

    Várom a szíven döfő hideg vízzel leforrázó elhajtós válaszokat. Ha nem kapok választ, akkor maradok a puritán csak városban használható suzukinélnál és veszek egy utcaiharcos 3 ajtós 1.2 1.3 mmal felvértezettet 100káé, hogy legalább ábólbébe elvigyen és néha néha a Balcsira is. Kibírom azt a 2 órát... :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák