-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz diablo1984 #126788 üzenetére
Hát ez változó! Átlagban útitársam lesz az öcsém.
"clio3 belefér ebbe az árba?" nem tudom mire akarsz ezzel célozni, de 1millió körül már láttam Clio3-at.Hogyan számoljátok ki, hogy melyik éri meg jobban benzines vagy diesel?
150.000Km-el mennyire számít leharcolnak egy Clio motorja?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
válasz Predator2 #126802 üzenetére
A benzin-dízel kérdés ott dől el , hogy mennyi a kocsi értékvesztése és futásába beleölt összeg.
150'000 km nem kell hogy sok legyen egy modern autó motorjának. De a megtett km alatti bánásmód definiálja h sok v nem sok.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
diablo1984
veterán
válasz Predator2 #126802 üzenetére
igen, 1,1-1,2milliótól már van clio 3, de az a kínálat legalja és mint mindenből a legalja azt jelenti, hogy valami nem kerek vele!
150ezerrel a tényleges használat módja befolyásolhatja a motor állapotát, amúgy annyi km nem vészes még magában. 2 embernek egy clio is bőven elég, de egy 4 tagú családnál már azért gázosabb, főleg nyaralás esetén, ahol csomag is van bőven!dízel/benzines örök kérdés, a dízel ellen szól, hogy minden földi jó benne van már amit el kellene kerülni és ami elcsesződhet az el is fog, fogyasztás difi egy kisköbös dízel vs kisbenzines között kb 2liter százon(van hogy több, vagy hogy kevesebb), de míg egy dízelnél a nagynyomású rendszer helyreállítása is többszázezres kiadás, addig a benzinesben nincs ekkora zakólehetőség! másik meg azért a dízelekkel többet mennek, jobban tekergetik őket, ennek megfelelően a lyukra futás veszélye is nagyobb!
-
-
-
-
-
Alg
veterán
Nem kötekedésből, de ez egy több oldalas cikk, aminek egy két bekezdéses részének egy mondatos példájából lehet előrángatni az említett feltételt... nekem ez csöppet erőltetettnek tűnik.
Na de mindegy, nem rugózok többet rajta, peace.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
2thletme2day
őstag
Hali!
2005-ös 1,6 benzines mk2 focus kombi mennyire ajánlott autó? Igazából nincs szükségem kombira de lenne egy eladó az ismerősi körömben. Minden földi jóval felszerelt 1,4m-ért..
-
trassher
addikt
Urak ford ka-ról vélemények? Nővérem most ezt a típust dobta be a lehetséges autók közé. Hahun megnézve swift árban mennek. Valami nagy baj van velük hogy ennyire olcsóak?
Redmi Note 7
-
ADAM1337
nagyúr
válasz 2thletme2day #126818 üzenetére
Ismerősnek van, ő nem szereti gyenge a motor a kasznihoz, városban 10-11literből áll meg. (budai oldalon.)
Alapjába véve viszont igénytelen az autó. -
trassher
addikt
válasz tboy93 #126823 üzenetére
Nőből van, neki elég ha tetszik az autó. Ilyen felhasználásra én tutira egy swiftet vennék neki. 500-ért már olyanok vannak hogy ír,olvas,számol. 100K-nyi alkatrészből meg szalon autót csinálnék belőle neki. C corsa sem lenne rossz vagy egy polo 6n2. Yarisokat és nézegettem de azokból még a 800K-s sem túl bizalomgerjesztő általában. Még van idő mert jelenleg vezetni jár, addig meg úgyis gyűlik a pénz.
Redmi Note 7
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
a hűtőfolyadékot szeretném pótolni. Bármilyen fagyállóként forgalmazott tesco-ban kapható löttyöt beleönthetek?
Azt nem tudom, hogy milyen fajta van benne és az egészet nem szeretném lecseréltetni, csak utántöltenék.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
kalmanchris
tag
válasz kovacsroli #126827 üzenetére
Akkor jobban jársz a deszt vízzel.
-
SzlobiG
félisten
Vegyél desztvizet bele azt kész, ha nem több literrel akarod pótolni.
-
parandroid
félisten
válasz trassher #126826 üzenetére
Amúgy ha egy jó lakatos rendberakja, akkor még egy jó darabig autó lesz. Régi Twingo-val ugyanez a helyzet. Amikor megveszed, akkor kell jól átnézni és rendbeszedni, de elég egy karosszérialakatos, motorikusan és elektromosan egyszerűen nincs semmi, ami ezekben elromolhatna. Cserébe tényleg igazi hangulatos kisautók, ha megnézed a most forgalmazott utódmodelleket, sírva fakadsz, hogy hogy a fenébe tudott így kiveszni az autógyártásból a kreativitás... Nem véletlen, hogy a németeknél mind a két típusból több 10+ éves modellt látsz ezekből, mint újabbat, ami pedig nem kis fegyvertény. Szerk.: különösen, hogy a németeknél azért a munkadíj és a számlaadási fegyelem miatt azért jóval drágább ezeket rendbehozni, és utána szintentartani.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
frame>24
addikt
Nekem 2003-as kombi facelift változat van (="mk1.5", indexek a nagy első lámpabura alatt; van aki meg azt tekinti mk2-nek, helytelenül), szóval, szintén 1,6 benzines. 6000+ km-t tettem bele nyár óta, és eddig elégedettek vagyunk vele. Tényleg jó az a hátsó control blade felfüggesztés.
A Focus Mk2 elvileg már az új kasztnis dizájn, és arról is jókat hallottam.u.i: 1,4 milla nem sok egy picit érte?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
footy
addikt
Nekem az autosboltban azt mondtak, hogy ugyanolyan szinut kell belerakni es akkor gond nem lehet.
-
trassher
addikt
válasz parandroid #126830 üzenetére
Eddig ugye ez a ka tetszett neki a legjobban. Jó kasztnis van helyben 2 is akikben megbízok és tudom hogy igényesek a munkájukra. Vásárlás előtt majd beültetem az adott típusokba, próbálja ki aztán majd elválik.
Redmi Note 7
-
-
kovacsroli
senior tag
válasz SzlobiG #126829 üzenetére
Hát most a minimum alatt van fél centivel kb, maxig szeretném feltölteni, gőzöm sincs az literben kifejezve mennyi lehet.
Ha deszt-vizet töltök bele, akkor a következő tél előtt tutira cseréltetni kell az egészet, nem?Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
nagyúr
válasz kovacsroli #126835 üzenetére
Nekem a min-max jelzes kozott 1-2dl van kb. Ha ennyit ratoltesz, attol meg nem feltetlen kell lecserelni tel elott. Tolts ra egy kis desztvizet, aztan tel elott meresd be a fagyaspontjat.
-
-v-
addikt
válasz Kornel #126764 üzenetére
Juliskákat nem néztél? A 170 lovas egész szimpatikus.
-
SzlobiG
félisten
válasz kovacsroli #126835 üzenetére
Az semmi mehet bele a desz-t víz. Dehogy is ez annyira minimális hígítás, hogy észre se vehető, de akármelyik benzinkúton bemérik neked, hogy hány fokig jó.
-
Tothgera30
Ármester
Sikerült a mai nap egy Pajero Pinin-t meglesni, a kínálat csúcsáról. 2004-es, full extrás, 140k km-rel az órában. Külsőre nagyon rendben volt, egyedül a lökhárító két sarka volt meghúzva. Viszont alánézve már nem volt őszinte a mosolyom. Küszöböknél, sárvédőívek belső felénél kezdődő korrózió, kipufogó szintén, hátsó ajtó peremén festési nyom. Műszerfal zörgött, gázadásra kissé torpant. Így kissé elment a kedvünk tőle.
Ha holnap után összejön, egy Mazda Tribute-t nézünk meg. Kissé talán nagyobb mint az a kategória amit lestünk, de elvileg szép állapotú.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #126844 üzenetére
Kezdodo korrozio meg nem gaz, egy jo szaki ledrotkorongozza, lealapozza egy 3 retegben aztan kis rucsi, ha kell karosszeria tomito paszta, meg persze uregvedelem es meg sokaig jo lesz. Persze racsuszhat egy 60k siman a muveletre, de utana tenyleg jo lesz meg evekig, alkualapnak viszont jo lehet egy kis feluleti korrozio.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Tothgera30 #126844 üzenetére
Ezek a fajták majd kivétel nélkül láttak terepet és mostohatartáson voltak. Ne csalódj túl nagyot, vagy legyen erős a pénztárcád.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Alg
veterán
-
Sutee89
aktív tag
Ha neked nem kell, engem lehet érdekel Pont ilyesmiket nézek mostanában...
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Sokan nem vesznek bőr belsős autót, mert "télen hideg, nyáron meg beletapadunk stb." én se szívesen vennék, viszont mi a helyzet az ilyen kényesebb színű, bár számomra nagyon szépnek tartott bézs belső kárpittal: Golf V 1.6 FSi szerintetek nagy szívás, minden meglátszódik rajta, egyáltalán lehet normálisan tisztítani? Egyébként meg elszomorító, hogy 1.7-be még mindig nem fér bele egy multikormányos V. Golf (mondjuk a hahu amúgy is csak 9 db multikormányosat dobott fel, szóval nem egy elterjed dolog ebben a modellben).
www.adatfalodesign.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest