- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MobilosFeca
tag
Sziasztok!
85-ből kéne játékra összehozni egy gépet. Alaplap, memória, videokártya, processzor kell a többi alkatrész a régi gépemből jön. Mostanában nem kísérem figyelemmel annyira a dolgokat, hogy tisztába legyek vele, hogy mi lenne a legjobb. Örülnék, ha valaki segítene.
Előre is köszi
-
MobilosFeca
tag
Sziasztok! 60k környékén össze kéne hozzni egy alaplapot + procit + videókártyát + memóriát és tápegységet. A fő szempont aminek meg kell felelnie a gépnek az az akadásmentes sims 3 + hd youtube és filmek.
Előre is köszi minden segítséget
-
MobilosFeca
tag
Sziasztok!
pár napja kértem, hogy segítsetek nekem összerakni egy alaplap+cpu+ videókártya+memória+táp kombinációt, amin könnyedén megy a hd youtube+filmek és a sims, nah meg a heroes 3 60 rugóért. Akkor elfelejtettem írni, hogy jó volna, ha lenne rajta legalább 1 de inkább 2db ide port. Most újra a segítségeteket kérném, mert az elmúlt pár évben annyira nem foglalkoztam számítógépekkel, hogy azt sem tudnám, hogy hol áll a fejem, ha betérnék egy számítógépes boltba vásárolni.Egyébként pár napja ezt az ajánlatot kaptam:
ALAPLAP: ASRock FM2A55M-DGS ~ 13k
CPU: AMD A10 X4 5800K 3.8GHz FM2 ~ 30k
RAM: Kingston 4GB (2x2GB) DDR3 1866MHz ~ 7k
VGA: Integrált ~ 0k
TÁP: FSP 400 ~ 9k -
MobilosFeca
tag
Sziasztok, egyik jóbarátom szeretne Gamer Pc-t építeni ebbe a gépházba: https://edigital.hu/szamitogephaz-tap-nelkul/zalman-hd501-szamitogephaz-p305012
A ház és az SSD megvan, még 400000 Ft lenne a projektre. Ha valaki, aki tisztában van a jelenlegi hardver-helyzettel segítene, azt nagyon megköszönném, mert az utolsó gépemet én vagy 5 éve raktam össze.
Üdv, Feca
Edit: kijelző megvan, az sem baj ha egy jó vezeték nélküli bill és egér is belefér az árba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő GAMER PC! R5 2600 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 512SSD + 1TB HDD
- GAMER PC! i7-8700 / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 250GB SSD / 1TB HDD / B360-F / 700w /
- RYZEN GAMER PC! RYZEN 5 // 16GB DDR4 // RX 480 8GB // 512GB M.2 SSD
- Apple Mac mini 2023, M2 Pro (hibátlan állapot, AppleCare: 2026.09.17.)
- Játékra is , i7 7700 , RTX 2060 , 16GB RAM , 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest