- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Router gondok
- Proxmox VE
- Mozilla Firefox
Aktív témák
-
mhjordan
csendes tag
120eFt-ért egy kicsit durva lenne aza VGA, Youtubon vannak videók amin egy 6770-en is akár I3 2120- Procival maxon száll egy Battlefield 3..
-
mhjordan
csendes tag
Sziasztok, szerintetek melyik monitort érdemesebb megvenni 3-on gondolkozom - Samsung px2370 - Dell u2311 - LG 236v szerintem az LG lenne legalábbis amilyen teszteket láttam eddig róla szerintetek? Ja és amugy tudnátok egy olyan VGA-t ajánlani amin csutkán száll a Crysis 2 és a Battlefield 3? A Legolcsóbb VGA amin eza kettő maxon fut, előre is köszönöm!
-
mhjordan
csendes tag
válasz balpis #48886 üzenetére
Azért gondolkoztam nagyon erős procin mert így akkor megspórolom a VGA-t elvileg az úgyis csak sokan játékokra használják én meg egyáltalán nem játszom csak arra kell hogy brutál gyors legyen a gép egy pillanatot se várjak mig ezt vagy azt betölt, igyis évek óta szenvedek ettől eleget hogy mire betölt valami lejár a személyim.. meghát Full hd 1080p filmeket mint a vaj zabálja erre kell.. meg persze előre pár évig hogy mindent szemberebbenés nélkül vigyen
-
mhjordan
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek ismét, tegnap írtam hogy a jelenlegi gépem már kb 11 éves lassan.. és szeretném végre lecserélni nagyon sokat olvastam itt óriási tapaszatalatot szereztem és megvan amit szeretnék össze tenni a véleményeteket várom szerintetek jól döntöttem-e (Egyébként hosszú távra tervezem a gépet és jó idelyig nem fogom cserélgetni) Úgyis csak Filmezés Full Hd (1080p) használom, netezésre, letöltögetésekre, (játék kilőve az nem érdekel) dvd írásra, meg hogy atom brutál gyors legyen a gépem eza fontos még) Tehát íme ---->
LAP: ASROCK H61M/U3S3 ~18eFt
CPU: Intel Core i5 3.3GHz 1155 i5-2500 - 55eFt
RAM: 8GB 1333MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Blu (2x4GB) ~ 10eFt
SSD: 64GB Samsung MZ-7PC064D/EU SSD 830 Series - 36eFt
HDD - Az Ráér Később Sztem..
ODD: ASUS DRW-24B3ST ~ 6eFt
VGA --> Az Végülis Nem Kell Felesleges Sztem Arra Amire Használgatom Ilyen Konfig Mellet
TÁP: Chieftec CTG-500-80PB ~13eFt
HÁZ: NZXT Source 210 ~14eFt
Összesen: ~ 151eFt.Ha esetleg van olyan alkatrész ami alig észrevehető erősségbeli % egy előző szériához azt tüntessétek fel nekem majd, és lehet spórolok is, de ha így jó a konfig megveszem! Köszönöm! (Monitort nem írtam mert arra lesz külön majd keret erre Dell Ultrasharp 2310)
-
mhjordan
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek! Szeretnék egy Pokolian gyors gépet, de komolyan mondom iszonyatosan gyors gépet unom már ezt ami nekem van közel 10 éve.. szeretném ha brutál gyors lenne, internet, youtube, betöltések, 1080p full hd filmeket mint a vaj úgy vigye, profi dvd írót, winyót, úgyis csak erre kellene letöltésekre, gyors futtatásokra, és hogy tárhelyileg biztonságba legyenek a cuccaim..kérem csak így segíteni az össze állításban majd ezek tudtában, amennyire csak lehet árban úgy, hogy ne legyen egetverő - előre is köszönöm!!!
Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Opel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Külpolitika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!