Új hozzászólás Aktív témák

  • Milka 78

    nagyúr

    válasz peter889 #26691 üzenetére

    Szeva!Érdemes figyelni,hogy a lap nem árt ha 140w-s proci támogatással bír.Így valószínűsíthető a komolyabb táp szekció a lapon ami tágabb tuning lehetőségeket is jelenthet.
    Az OC felirat azt jelenti,hogy tuningnak minősül ez a beállítás(ugye a hivatalos szabvány 1333mhz.Ezen felül minden OC).Nekem az Asrock lapomban a 1800-as memória 1600-on működik,de mivel "fsb"-t is tolok neki így bőven 1800 felett megy a ram...
    Ebben az árszegmensben amit megjelöltél az Asrock lapjai hódítanak.Kedvező árhoz,jó minőség és tudás párosul.
    Ha nem szeretnél csak minimális(alapfeszes) tuningot és inkább netezés,multimédia és játékra használnád akkor az ASROCK N68-S3 UCC OEM pont megfelelő lehet számodra.Ebben max.95w-s procik mennek bele.

    Ha egy kicsit tágabb keretek közt szeretnél tuningolni akkor a ASROCK M3A770DE-t ajánlanám.Ez 140w-s proci támogatással bír.

    Van még 2 alternatív megoldás is.Az egyik az ASROCK 760GM-GS3-as lap ami nagyjából anyit tud mint a legelső lap,de 125w-s támogatással.Ez sem igazán tuning lap,de ésszerű keretek közt azért lehet valamit kezdeni vele.

    A másik az ASUS M5A78L-M LX-típusú lap.Ez ugyan megint csak 95w-s lap,de mivel AM3+-os így tovább fejleszthető.Ez álltal magában hordozza azt a lehetőséget,hogy egy új AM3+-os Bulldózer procit is bele tudsz majd rakni,ha váltásra kerül a sor.

    Ha a fejleszthetőséget és a tuningot(ésszerű keretek közt) vegyítjük akkor az ASUS M5A78L LE-t ajánlanám.Ez 125w-s támogatású és menni fog benne a Bull is,de ez egy kicsit drágább.

Új hozzászólás Aktív témák