Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
+#58856
#58857: nekem is úgy rémlett . Nyilván nem katapultból, hanem a géptöréskor pont alkalmas pozitúrában kieső emberről. A b17 kettévágott törzsében is tartózkodhatott valaki. No mind1, ezt nagyon elszúrták
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
perempe
addikt
North American Car Driving Fails Compilation - 506 [Dashcam & Crash Compilation]
az utolsó, körforgalmas nagyon jó (8:37), de van benne látványos csattanás is.* Brahms: 4. szimfónia *
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #58862 üzenetére
"Üzletszerű kéjelgés
Szabálysértési alakzata a tiltott kéjelgés, amely továbbra is szabálysértésként büntetendő, de csak abban az esetben, amikor az elkövető a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszegi, például védett övezeten belül nyújtja a szexuális szolgáltatást."...elég hosszú az 52-es, gondolom a város közelében a buszmegállók környéke védett övezetnek számít és ott integetett
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz mephi666 #58863 üzenetére
Sosem láttam még prostit arra, kijjebb szoktak lenni, az első csárda után...
Azonban a prostitúciós tevékenység az nem a mutogatás. Ráadásul mutasd meg egy legalább 50-el menő autósnak, hogy te pénzért kívánsz szexuális szolgáltatást nyújtani! Milyenek az "egyértelmű" jelek? Amit a rendőr annak ítél? Felénk jár mondjuk egy rendőrautó az utcán. Felmutatom nekik a középső ujjamat. Mi lesz a vád?
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #58864 üzenetére
itt van egy, a guglisautó meg is örökítette hátulról
...ami cifrább, hogy itt a városban lakott területen belül is simán tapsikolnak... ezek ilyen BeyonCék: volt amelyik az úttesten táncikált és reklámozta kézmozdulatokkal a szolgáltatását (mondjuk ez pont az a környék, amin keresztül járnak a rendőrök a lőterükre... jól becsukhatják itt a szemüket inkább)
ui: németországban volt asszem valami, hogy a trafiképekre bemutatott középső ujjat vastag csekkel díjazták
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #58867 üzenetére
biztos hasmenése volt mondjuk birság kifizetése után nem fog egy ideig wc-papírra se jutni a költségvetésből (ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy műszaki, kgfb se volt a kocsin, valamint a közelmúltban vette és át se íratta...)
-
titán
válasz philoxenia #58867 üzenetére
Jogsit végleg bevonnám + 1 év börtön + megtoldani pár millió büntetéssel.
Nemrég emeltek vádat egy ehhez hasonló agyhalott ellen: Csaknem 120 km/órás sebességgel gázoltak halálra egy gyalogost Sopronban [link]
-
titán
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #58864 üzenetére
Ez igy mukodik. A rendor leirja, hogy egyertelmu jeleket latott, az aldozat fellebbez, hogy ez nem igy volt, de nincs semmi bizonyiteka, viszont a rendori jelentes kozokirat igy hiteles es ezert elitelik(megbirsagoljak). Eselytelen az ilyen ellen vedekezni kamera nelkul es a rendorok ezt ki is hasznaljak.
A rendorokkel celszeru vigyazni, ha latsz egyet mar induljon is a kamera/hangfelvetel.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #58874 üzenetére
De mire jo az? Bizonyitek nincs, egy allitas, egy tagadas, ugysem lesz belole semmi. Az ilyen esetekben ket dolog jatszik: akinek a szava tobbet er(lasd rendor altal kiallitott iratok kozokiratok) vagy aki tobb tanut tud vinni. Mondani meg barmit lehet.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
Mesterséges Intelligencia: [link]
Bizonyára az "önvezető" programokat is valamilyen MI vezérli.
Ha egy új "észlelésnél" csak fékez, abból talán nagy baj nem lehet, de ha másfajta manőverbe kezd, annak a következménye már bármi lehet.mezis
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #58877 üzenetére
Ne vedd szoszerint. Mint irtam, igazabol nem a szava, hanem az altaluk letrehozott dokumentum, de lenyegeben azt irjak bele amit mondanak. Lasd: [link]
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #58878 üzenetére
Ha a rendőr a tényállást rögzíti, nincs baj. Tehát ha korrekten leírja, hogy milyen "kézmozdulatokat" látott, ezek megítélése szerint utaltak a prostitúciós tevékenységre. A bíróságon már azt kell bizonyítani, hogy a kézmozdulatokkal elkövette a hölgy a szabálysértést. Ez lesz a nehéz. Konkrét ajánlat esetén persze más a helyzet, de ehhez kell egy tanú, akinek megtette a hölgy az ajánlatot. De szerintem itt már kimerítettük a kérdést, részemről lezárom.
Más:
Elképedve láttam a videót, bár már egy éves, nem tudom, volt-e itt. A megosztást megéri, kommenteket is érdemes olvasni. -
titán
Szerintem nincs jelentősége. Ha látja a fénysorompó jelzését, látnia kellett, hogy pirosat jelez. Ha nem látta a jelzését, meg kellett volna állnia a vasúti átjáró előtt és körülnézés után haladhatott volna tovább. Amúgy mindentől függetlenül vasúti átjárón csak körülnézés után haladhatok át.
Azt megkérdezhetem mi ez az alkalmazás amiből mutattál képet?
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Sógorom (tűzoltó) most küldött pár képet, szerintem az M5 lehet, összetört egy sárga lambo.
-
HoaryFox
őstag
Majdnem történt ma este egy baleset előttem
Videó: [link]
Helyszín: Solt, Aranykulcs tér"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
mephi666
nagyúr
"busz, biztos lassan jön, még befordulok előtte"
ha jól látom, rendesen párás is volt a G Astra minden ablaka, ami nehezítette a feltehetőleg "kalapos úr" kilátását a sötét fejéből...
[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz mephi666 #58896 üzenetére
Tegnap én is állnék ki az Ikea parkolójából, de párás a szélvédő. Motor indít és klíma be, várok hogy lefújja. Erre még villog egy ...., hogy húzzak már el, mert ő beállna a helyemre. OK, mondom magamban, de előbb a párát eltüntetem. Aztán pár mp múlva tovább állt. Én nem indulok el párás ablakkal, akkor inkább elkések.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest