- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
vittem már a feleségemet úgy szülni, hogy már elfolyt a magzatvíz, vittem már a felrepedt homlokú fiamat is ügyeletre, de valahogy ilyenkor a szokásosnál is jobban odafigyeltem mindenre, mert dupla-vagy-semmi, ha leütöm az autót, akkor nem lettünk volna előrébb. mentem a sorral szépen. cimborám járt úgy, hogy szintén szülni vitte a feleségét, és kiütötték alóluk az autót, és bár így sokkal izgalmasabb volt, mentő vitte tovább az asszonyt én meg mentem érte és mentünk később utánuk a korházba, de valahogy nem volt őszinte a srác mosolya... :-|
lényeg a lényeg, még a megkülönböztető jelzést használó sem döngethet keresztül mindenen, nemhogy az önjelölt betegszállító. azért mert neki sürgős, még nem veszélyeztethet másokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X / RTX 3060 Ti / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD Mini-ITX konfig eladó jó áron
- Darkflash Darkair cpu cooler nagy mennyiségben
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest