Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
#92415744 #23036 üzenetére
Érdekes, nekem nem gond lassan menni, pedig nem épp alulmotorizált az autóm. Még 30-cal is tud menni, ha épp az kell.
Én amúgy utálom a motorosokat két dolog miatt: a hangjuk (pedig motorra a műszaki csak 90 decibelt enged max hangerőnek, autónak 100-at), és az a felfogás, hogy ha jön egy motor, akkor az autós számítson rá, hogy nem a megengedettel jön, hanem gyorsabban. Ezt több motoros is kifejtette már nekem, és rettentően csodálkoztak a nem épp szalonképes válaszomon.
A te gondolatmenetedet követve meg mindenkinek elektromos golfautóval kellene járnia, azzal nem lépné túl a megengedett sebességet. Az a gond, hogy a mai magyar közlekedésben az erős motor ugyanúgy a biztonságot szolgálja, mint a légzsákok. Amikor előzöd a 100lovas kisautóban ülő frusztrált látens suzukist, az meg rádgyorsít, mert miért ne, akkor nem mindegy, hogy 100 vagy 150, esetleg 200 lóerőt tudsz mozgósítani a meneküléshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest