Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz Khelben #22373 üzenetére
Aszongya:
Ismerek egy Gallardós figurát, alapvetően jófej, de nagyon magasról tesz az emberekre, magáról, az okosságáról végtelen sokat dumál, amit mondok arra nem figyel. Mikor otthon van Izraelben, garázsban a gép idehaza. Soha nem dolgozott.
Aztán ott van egy áltsulis volt iskolatársam, akinek egy nem túl régi Porsche van a segge alatt, szintén jófej, autókereskedése, fényezőműhelye van, délbalkánról "importál" Audikat.
És van(volt) még elérhető(?) közelségben egy lottónyertes család, ahol van Ferrari 2db és egy szép Countach(!). Kiköltöztek vmi óceániai szigetre, autókkal együtt... Na ők tényleg aranyosak. Valami tengeri utazásokat szervezgetnek a vitorlásaikkal.Közös jellemzőjük, hogy én már nem tudok velük beszélgetni, mert annyira más téridőben mozognak, nem ismerik a világ "gondjait", és képtelenek meghívni egy fagyira -> csak bankkártya van náluk (nekem kell fizetni), vagy nincs náluk semmi(!) (nekem kell fizetni), vagy vmi egzotikus cucc van náluk (nekem kell fizetni)... Első kettő kollégával minden nyáron összefutok egyszeregyszer (fizetem a fagyijuk), utóbbiakról nem hallottam jó pár éve. Mikor elmentek aranyosak voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600MHz F4-3600C17Q-64GTZR memória (RAM)
- Western Digital WD Purple 3.5 6TB 5400rpm 64MB SATA3
- HP ProDesk 600 G3 I5-6600 Gt1030
- Hobbi Pólóműhely eladó, vinylvágó, hőprés, szublimációs nyomtató, rengeteg kellékanyag, póló
- HP EliteBook 2530p - Intel C2D SL9600/256GB/4GB/WWAN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest