Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
Hát, tegnap este jöttem haza Anyumhoz, Somogybabodra - ezek az állatok az M7en (IS)...
-nem elég, h elkezd kicsit esni az eső, egyből mindenki 80-90re lelassít (h milyen megfontolásból, nem tudom), a belső sávban 110zel kocsioszlopokat hagyok magam mögött (), meg minden, de még egy állatot evett elém a sors:
-Fehérvár környékén voltam, 110es tempóval megyek a belsőben, előttem semmi, mögöttem semmi, egyszercsak a vakvilágból kihajt elém köbö 70-75tel egy rozzant 20 évnél idősebb fehér százas audi... Persze majdnem féktávon belül... SAtu, abs rugdalja talpam, duda-fénykürt kombó, vissza 70re, ellenséges céljárművet megközelítettem, faszi nagy nehezen kisorol a külsőbe, s mintha mi se történt volna (ha elbambulok rommá töröm a roncsát), mereven előre néz és fogja a kormányt...
Most komolyan - az ilyen mit képzel? fel se fogta, h ha fél másodperccel később jön ki akár ott is maradunk? Na, az ilyen állatot, azt nem kéne kiengedni az utakra...
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Íme a STAR WARS Zero Company első előzetese
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- AMD Ryzen 9 9950X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest