Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz Integra #12151 üzenetére
Fúha, a névmemóriám nagyon gáz, de talán valami ilyesmi volt. Alacsony, vékony gyerek volt. Kb. 50 kiló vasággyal, de jó arc. Egy piros golffal nyomult.
Igen, mondta ő is, hogy a végső cél az lenne, hogy a B jogsi megszerzése után 2-3 évvel kötelező jelleggel egy ilyen tanfolyam. Mert azért friss jogsival nincs sok értelme szerintem sem.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
AMD Power
titán
Micsoda véletlen. Mióta meghalt a politikus gyerek azóta fontolgatják a szigorítást.
-
Gambit
őstag
válasz Calogero #12157 üzenetére
Igen, de nulla rutinnal teljesen felesleges. Az oktató is mondta, hogy kb. 2 év után jönne jól a tréning, amikor már a gyerek azt hiszi, hogy nagyon tud vezetni. A balesetek is akkor szoktak történni, főleg a súlyosak. Szóval szerintem az lenne jó, ha mondjuk lenne próbajogsi 2 évig, és csak akkor kapná meg a rendeset, ha lenyomta a technikai képzést. Meg mondjuk az sem ártana, ha mondjuk 2 évente meg kéne ismételni. Persze ez már nagyon utópikus.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Calogero
addikt
-
parandroid
félisten
válasz Integra #12165 üzenetére
Azért olyan sok EVO nincs az országbn, gondolom, szín, esetleg festés alapján még tovább lehet szűrni. Azért csak felkeresik a tulajokat, hogy hátha sikerül azonosítani.
Nem is olyan régen egy kollégámat is megkeresték, hogy egy lila Clioval cserbenhagyásos gázolást követtek el, mutassa meg az autóját legyen szíves (az ő nevén volt a felesége autója). Elmondták, hogy tucatnyi ilyen (típusú és színű) autó van a környéken nyilvántartva, megnézik mindet, hátha valamelyiken találnak nyomot.
Mondjuk gyorshajtásnál nem marad nyom az autón...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Gambit
őstag
válasz parandroid #12170 üzenetére
Veszett fejsze nyele. El tudod képzelni, hogy egy sima szabálysértés miatt majd sorban felkeresik az EVO tulajokat, miközben naponta egy rakás megoldatlan bűncselekmény történik?
És ha még végig is járnák az összeset, szerintem volt annyi annyi esze a sofőrnek, hogy valamilyen szinten álcázta magát. Már egy baseball sapka - napszemüveg páros is elég ahhoz, hogy ne lehessen egyértelműen felismerni az embert. És ha még a zsaruk fel is ismerik valami csoda folytán a nagy keresgélésben, az ügyvéd simán védekezhet azzal, hogy nem egyértelműen felismerhető.
Teljesen reménytelen szerintem. Ezért is sz.rnak bele.
-
Integra
titán
ez tény
nekem inkább az a bajom, hogy ha ez így megy tovább, mert pár renitens barom akad, akkor befognak dühödni és mindenkit szopatnak majd jobban mint eddig, mert...
mert ugye új rend van..amúgy meg mikor napi 30km-t nyomhatnak egy nap kb, nehezen hiszem, hogy evok után fognak kajtatni
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
tomcsi23
veterán
válasz Integra #12167 üzenetére
Amúgy is lehet már "versengeni", hogy ki ment többet, már magyar oldal is van erre.
A pontok/büntetés meg némileg visszatartó erejű, akik eddig is mentek, ezután is mennek majd. Legfeljebb most több fotó készül róluk....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
parandroid
félisten
válasz Gambit #12171 üzenetére
A megoldás inkább az amerikai minta lenne: pár helikopter, és bivalyerős járőrautók az autópályára, akik azonnal kiveszik a forgalomból az ilyen idiótákat.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Integra
titán
válasz parandroid #12174 üzenetére
erre senki nem fog áldozni, főleg most.
egyszerűen az eredmény nincsen arányban a ráfordított energiával és pénzzel....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Gambit
őstag
válasz parandroid #12174 üzenetére
Hát igen, de a legjobb ilyen esetekben tényleg az útzár. Mert a nagy kergetőzésben könnyen megsérülhetnek az emberek, akár ártatlanok is.
SZerk: Ja, és a szöges akadály olcsóbb, mint a helikoffer + bivalyautók.
[ Szerkesztve ]
-
nemcso
őstag
Tervezik a "lassúhajtók" büntetését : [link]
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
Integra
titán
válasz nemcso #12180 üzenetére
nyugaton bevett szokás már rég, hogy hülyére büntetik a tötymörgőket.
imádom mikor autópályán 120nál kivág balra csóri, hogy 110zel száguldót megelőzze.
5en meg satufékeznek, mert emberünk ugye nem vált vissza, mert akkor sokat fogyaszt nékije a vas......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
deicide
veterán
válasz Integra #12181 üzenetére
azért én hadd tötymörögjek 90-100-al nap mint nap 100km-t ha a cég nem fizeti és igy éri meg, ezért ne büntessenek meg, azonban ha kimegyek előzni egy nálamnál is lassabbat és ezzel feltartok valakit, akkor jogos a büntetés.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Integra
titán
válasz pH érték #12188 üzenetére
ez is benne van
ahogy az is, hogy ha te mész 140-150 között és gondol egyet és ő kijön előtted 100m-rel, akkor fékezned kell veszettül.
egyébként ez gyakoribb, mint hogy valaki berepül embertelen sebességgel....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
A cserbenhagyásos gázolás bűncselekmény, a gyorshajtás meg tudtommal csak szabálysértés. Nagy különbség van.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
deicide
veterán
válasz Versus82 #12193 üzenetére
igen, én kivételesen azok közé tartozom, akik imádják bámulni a tükröt, nem törik el a nyakam bele, még sosem mentem ki olyan elé, aki utolért volna, mire befejezem az előzést...természetesen én már kényszerültem fékezni, mert nem minden ember egyforma, a legtöbben nemes egyszerűséggel leszarják, hogy milyen gyorsan nő a pont a tükörben.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
KrAt
veterán
Annyira megmondtam bazmeg, annyira...
Kaptunk egy csekket, miszerint az egyik 30-as táblánál 42-vel mentünk... És mi volt? Egy árválkodó 30-as tábla.. Hát azért ez már hihetetlen.. Ezeket büntetik, a rendszám nélküliekkel meg a tahó előzőkkel nem foglalkoznak, mi?
-
_seth_
veterán
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
dragonfx
veterán
mennyi??30-50 vagy 80as csekk lett?
Minap szerintme engem is lekaptak M0-án....majd kiderül él a 20%os tűréshatár..ha igen elméletbne nem kéne kapnom semmit..ha igen akkor majd kiderül 80as táblába 90-95 mit ér
Seth>>röhej, szégyen...nem is tom mit mondjak...eszetlen barmok..mondjuk tényleg nekik nem tétel ez az összeg....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
válasz Versus82 #12193 üzenetére
Senkinek sem kell arra számítania autópályán 120-130-nál hogy egy paraszt olyan sebességgel jön hogy satufékre legyen szüksége. Ugyebár.
Persze tükör is van a világon és a normálisabbja félreáll ill. nem megy ki ha vadállat közeleg de nem várható el senkitől sem hogy takarodjon a pályáról ha szabályosan közlekedik. Igen, a 120 és a 130 is szabályos.
-
amol
addikt
Érdemes beleolvasni a hírnél a hozzászólásokba. Fejtegetik hogy milyen szemetek a rendőrök hogy mérnek és hogy ki mennyivel ment már 200 felett. Büszkék lehetünk. Persze a pedáltaposáshoz nem kell ész, csupán a mérlegeléshez ami nem menő.
Nem ártana IQ-ban is elérni az egyharmadát ezeknek a sebességeknek.Nekem fogalmam sincs a 190 lovas autóm tényleges végsebességéről. Nem azért mert tötymörgő minden szabályt betartó pitiáner alak vagyok hanem azért mert vigyázok mások épségére is. Tiszteletben lehet tartani azt hogy mindenki a saját tempójában szeret menni és nem nekik kell alkalmazkodniuk a szabálytalanokhoz. Ha én sietek akkor sem villogom le azt aki 128-al előz hanem megvárom míg befejezi. Nekem ettől és az indexeléstől sem megy össze a farkam és nem érzem magam kevesebbnek mert nem szorulok rá arra hogy autóval bizonygassam mekkora fasza csávó vagyok.
Nem önkéntes rendőr vagyok, leszarom hogy megy valaki addig amíg nem zavarja meg a vezetésem. Ha szabályosan megyek akkor neki kuss a neve.Amúgy nem megoldható hogy hátulról is fotózzanak? Technikailag simán kivitelezhető.
-
amol
addikt
válasz dragonfx #12197 üzenetére
80+20%=96
Különben 40-es táblától mindenhol belefér plusz 10 és az óra is csal.Az mondjuk nevetséges hogy 100-as táblánál 120 felett, 110-esnél meg 121 felett jár a bünti mert így az egyiknek szinte semmi értelme nincs. Illetve lenne akkor ha nem azt néznénk hogy még épp ne büntessenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hardcore café
- Azonnali navigációs kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest