Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz uborka3 #12493 üzenetére
Lehet, hogy nem jol kepzelem el a szituaciot (autonak telezold, elkanyarodik jobbra/balra, azon az uton, ahova bekanyarodik, zebra van, ahol a piros jelzes ellenere fut at a gyalogos), de telezoldnel szabaly szerint szamitani kell arra, hogy az ember talalkozik valakivel, akinek elsobbseget kell adnia
"A büntetés nem baj, de ez már durván sok. szerintem"
4 mrd vs -200 halott, ez fejenkent huszmillio. Tenyleg sok ez egy emberi eletert?... (Hogy egy kicsit demagogizaljak.)
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz uborka3 #12499 üzenetére
Azert probalta, mert arra szamitott, hogy nem lesz ott senki.
Igen, tagadhatatlanul hulyeseget csinalt, ez rossz dolog.
Es igen, meghalt egy ember, aki sokaknak hianyozni fog, ez meg meg rosszabb.Itt max. annyit lehet megbeszelni, hogy kivetelesen nagy marhasagot csinalt-e, amivel nem lehet mit kezdeni, vagy olyasmit, ami megfelelo korulmenyek kozott tul nagy valoszinuseggel elofordulhatna masnal is - es ha ez utobbi, akkor mit tehetne tenni azert, hogy ne legyenek ilyen korulmenyek.
DRM is theft
-
_seth_
veterán
válasz Khelben #12491 üzenetére
"HA" de itt most nem erről volt szó... ez nem mese hanem valóság. Úgy tűnik nem tűnt fel de itt csak magában okozott kárt másba nem szállt bele, ha másba belemegy én sem írok ilyet de a bunkóság az akkor is bunkóság ezen nincs mit szépíteni.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Integra
titán
válasz dabadab #12476 üzenetére
mondjuk kezdésnek egy kis dirtbike suli megtenné, négyütemű negyedliteres mx bringákkal.
én is itt fogom kezdeni. teszek a motoros jogsira, mert tudom, hogy szart sem ér. az autós jogsi sem ér semmit. táblákat felismered oszt csá
na, motornál én nem ismerek könyörületet, megtanulni motorozni, aztán max kapni hozzá papírt, amit lefordíthatjuk úgy is, hogy megveszel.
a tudásért viszont megkell izzadni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dragonfx
veterán
Amotoros rábaxott., 1 hete van próbálja először ki szokja meg utána hajtsa, a gyerekeit sjanálóm, őt nem, engem se sjanálna senki.
Az uj szabályokból a zebránál nem megállás esetén büntetést nem tudom hogy fogják kivitelezni de az ő dolguk, majd ekreske olyna utat ahol nincs zebra+csak lámpa van.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
_seth_
veterán
válasz Integra #12518 üzenetére
Hát... amennyiben vallás az amit a kereszteslovagok csináltak akkor a rettenthetetlenben mel gibson is lehet kereszteslovag... pogány embereket lemészárolni nagy vallási cselekedet kb mint a boszorkányüldözés és a vallás kapcsolata abban is mi volt vallásos nem tudom inkább Kopárföld Dávidos volt a lábukra követ kötni és várni feljön-e vele a víz felszínére.
------------
Ez személyeskedés... lehet az a részemről is de legalább nem látatlanban ítélek meg egy halott embert aki a saját hibájából balesetezett, senkinek sem okozott kárt csak és kizárólag magának de még nagyobbat a családjának most ezért lehet szidni persze ha szerintetek jogos is itt neten személytelenül szidni ezért valakit hát csak hajrá ha valami akkor ez már bátorság a javából!
Jah, ahogy mindenki azt ír amit akar persze írhatja a véleményét ugyanúgy leírhatom én is, ha nem tetszik lehet lépni tovább ez működik oda-vissza...
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Snoop-y
veterán
válasz Viszlát #12478 üzenetére
Aham persze baromság. Én picit másképp látom ezt mikor a Budafoki úton a 2x2 sávos úton küzdök az életemért a kijelölt gyalogátkelőn és sokszor csak akkor vesznek észre ha széttárt kezekkel elindulok mint Mózes a vörös tengeren. És szoktam jelezni nem kicsit hatalmas fakkokat mutatok a 70-80 -al teperőknek akik nemhogy nem állnak meg de még csak nem is lassítanak ( 60-as tábla ) És az is érdekes, hogy mindegyik csak a kocsiból mer kiugatni de ki még nem szállt egyik sem. Pedig szívesen elbeszélgetnék velük.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
tiv83us
veterán
válasz Integra #12512 üzenetére
Igazi kereszteslovagok nem mennek at 140-el varosban a piroson
szerk: Na, vissza olvastam par hsz-t, mostmar en is klubtagnak erzem magam
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
_seth_
veterán
válasz tiv83us #12525 üzenetére
Hát igen... sok köze is van a két dolognak egymáshoz de azért jó tudni, hogy neked is ott az usában nincs jobb dolgod mint az én hozzászólásomat keresgélni, hát nah... mennyi ember foglalkozik velem
Én soha sem állítottam, hogy hibátlan vagyok, nem állítom magamról minden hozzászólásban, hogy 50/90/130 a max sebességem majd írom, hogy mekkorát előztem magasabb sebességgel majd írom ismét, hogy áh a kresszel fekszem-kelek az életemet is az határozza meg... de halottakról sem írok rosszat, nem ironizálok... nem úgy mint itt a többség aki szinte örül egy-egy halálos balesetnél ha beírhatja, hogy nah megérdemelte vagy úgy kell neki stb...
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz _seth_ #12526 üzenetére
"Hát igen... sok köze is van a két dolognak egymáshoz de azért jó tudni, hogy neked is ott az usában nincs jobb dolgod mint az én hozzászólásomat keresgélni, hát nah... mennyi ember foglalkozik velem"
Admin felulettel kb 30mp volt
De nezd a jo oldalat, legalabb valami maradandot alkottal a forumonAlways Outnumbered, Never Outgunned
-
_seth_
veterán
válasz tiv83us #12527 üzenetére
Jah... úgy könnyű
Maradandót... azt alkot itt mindenki, ebben a topikban minden tizediket könyvben ki lehetne adni...
-
AMD Power
titán
Állatok.
Valami háborodott félkegyelmű nyomorult megkarcolta a kocsit a városban, amikor 3 percre magára hagytam szegényt.Lehet, hogy egy nyikhajt véltek felfedezni személyemben és ezért az autón álltak kicsinyes bosszút. Van ilyen, de azért ß@&$!!! Annyira tipikus. Nem is ismerik a tulajt, illetve, hogy mi köze az autóhoz, de egyből agyalnak és előre ítélkeznek! Dögöljön meg a szomszéd tehene is? -
Snoop-y
veterán
-
_seth_
veterán
válasz Integra #12529 üzenetére
Hát igen... végülis persze igazatok van, igazi jellem olyat szidni aki nem védheti meg magát és ebben még csapatot is alkottok és büszkék is vagytok rá. Gratula! Le a kalappal előttetek. Ha a valóságban is ilyenek vagytok arra nem mondok már semmit...
Én soha sem állítottam, hogy mindig szabályos vagyok nem úgy mint itt a többség aki végülis azért néha csak leírja hol hajtott gyorsabban mint kellene persze arra ki emlékszik már?...
Szent ige? Hát nah ezt a vallásos dolgot is csak te keverted bele tudatlanul de hát a te dolgod...
Snoop-y: gondolom swiftel is 180-at a német autópályán mentél... erről is csak ennyit... jah, gondolom a vigyor annak is a végén csak azért volt mert ismerősödtől hallodtad csak... Egyébként lehet neked nem tűnt fel és másnak sem de valahogy nem a gyorshajtás ellen szóltam ahogy eddig sem... persze lehet keverni a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz _seth_ #12533 üzenetére
Nem mentem soha swift-el 180-al de attól még tudom ,hogy megy annyit.
Ha ökörködni akarok akkor kimegyünk a haverokkal a ringre vagy reptérre amikor van rá lehetőség és nem az utcán rodeózom 170-el. ( ott viszont nem másokat gyilkolok meg maximum magamat )New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
amol
addikt
Egy dolog tízzel túllépni a határt és egy másik 140 felett hajtani lakott területen. A kettőt nemigen lehet összehasonlítani, utóbbival nemigen dicsekednék hanem inkább szégyellném magam. De hogy utána nem nekem állna feljebb az biztos.
Ez a "te bezzeg" oviban még elment. Nem azzal kell védekezni hogy más is megcsinálja."nem úgy mint itt a többség" 1-2 embert nem neveznék többségnek.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
Persze, hogy mindenki szabálytalankodott már de a mérték az nagyon nem mindegy. Lehet ,hogy a rendőr megbaszna mert végig 140-el szoktam végigtolni a Miskolc - Budapest távot.
De 170-el városban meg piroslámpa? Ne várjad már el, hogy a két dolog között ne tegyen különbséget az ember. És ha elédszédül egy gyalogos mikor átsuhansz az általad kihaltnak ítélt útszakaszon vagy defektet kapsz? Persze neked is röntgen szemed van és mindent látsz előre. A motoros srác is azt hitte oszt bement fát szedni a susnyásba.Most is azt mondom ,hogy az ilyen felelőtlen alakokra nincs szüksége a társadalomnak ( a családjának persze igen őket sajnálom is ) A vezetés alázatot kíván.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
_seth_
veterán
Nem védekezem azzal csak unalmas olvasni, hogy itt mindenki minden pillanatban úgy megy ahogy a kresz előírja utána csak kiderül, hogy itt +20 ott +10 meg még +40... jah ha így vesszük akkor mindenki szabályos és akkor én is írom, hogy húúú de sokkal ment meg fuujj de felelőtlen meg hogy képzelte és játszom ezt a mi vagyunk a tutik majd mi mindenkiről véleményt alkotunk persze csak így távolból látatlanba legtöbbször már gusztustalan módon persze ez rendben van. (nem magamról írok... ha nem rémlik már párszor ki lett tárgyalva az a 140 de lehet elfelejtették már sokan kell a frissítés). Mellesleg eddig senki sem került kórházba miattam de még csak egy sebtapaszra sem volt szüksége senkinek az én hibámból ellenben már nem 1x volt olyan eset, hogy azt néztem a barom előttem, mellettem vagy akárhol hogyan élje túl úgy, hogy én is megamaradjak a hülyesége miatt legyen az motoros vagy autós vagy akár bringás, kerékpáros... teljesen szabályos közlekedéssel csak ebben a hónapban lehetett volna már 2 olyan balesetem ami tuti a hírekbe kerül és még csak nem is én lettem volna a hibás de sikerült elkerülni és hogyan? Az egyik dupla záróvonalon való áthajtással a másiknál csak az útról kellett lehajtanom igaz 90-nel a sóderre elég volt megfogni... Az, hogy ejnye hogyan vezetek nem újdonság már itt, írhatjátok de ezzel nem sok újdonságot tudtok már mondani persze aki ráér...
Mellesleg annak, hogy én hogyan vezetek ahhoz, hogy egy számomra, és a fórumozók számára is teljesen ismeretlen ember halálát már majdnem éljenzitek mert megérdemelte és úgy kell neki nem sok köze van persze keresni kell valamit amibe bele lehet kötni ahelyett, hogy azt mondanák sokan, hogy valóban nem helyes amit tett, írt... vallásnak ehhez semmi köze mint ahogy a kereszteslovagokhoz sincs köze és történetesen én sem voltam a helyszínen de hát ezek már csak véletlen egybeesések...
Az az 1-2 ember nem egészen annyi de hát ki emlékszik már erre....
-
_seth_
veterán
válasz Snoop-y #12537 üzenetére
Igen, mint ahogy a két téma között is van eltérés de ez nem tűnt fel persze...
-
Snoop-y
veterán
válasz _seth_ #12538 üzenetére
Hát pedig ez egy ilyen topic arról panaszkodunk benne ,hogy
"Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?"
Ha ezt nehéz feldolgozni akkor hesspicsába és nyiss egy topicot faszagyerekvagyok mikor piroslámpánátmegyek140-el ellenben nem okoztam még balesetet .
Erre azt tudom mondani szerencséd volt. Kívánom, hogy ezután is legyenNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
amol
addikt
válasz _seth_ #12538 üzenetére
Valószínűleg nem fog mindenki profilt váltani egy ember szájíze szerint, így ha unalmas a topik kevesen fognak marasztalni.
"itt mindenki minden pillanatban úgy megy ahogy a kresz előírja utána csak kiderül, hogy itt +20 ott +10 meg még +40..."
Minek ez a fejedelmi többes? Én például nem írtam ilyet (nem egyedüliként). Sebességekre, mert úgy látszik csak erről írsz. Azt írtam, hogy nem megyek át piroson, megállok a zebránál, nem fordulok záróvonalon, nem megyek szembe az egyirányú utcában, nem parkolok bunkó módon, stb...de ez így is van. Rólam biztos nem fog kiderülni az ellenkezője."már párszor ki lett tárgyalva az a 140 de lehet elfelejtették már sokan kell a frissítés"
Nem kell, köszi. És magyarázni sem kell, mert erre egy elfogadható magyarázat van, egy vajúdó anyuka. Fenntartásokkal mert ez már akkor is túlzás és neki sem jó."Mellesleg eddig senki sem került kórházba miattam de még csak egy sebtapaszra sem volt szüksége senkinek az én hibámból"
Nem törvényszerű hogy megtörténik. Van aki megússza, van aki nem. Na de kinek mennyi az esélye rá? Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik. Aki rutinos sofőr sok helyzetet ki tud védeni nagyobb sebességnél is de kívülről senkiről sem látszik hogy az."Mellesleg annak, hogy én hogyan vezetek ahhoz, hogy egy számomra, és a fórumozók számára is teljesen ismeretlen ember halálát már majdnem éljenzitek mert megérdemelte és úgy kell neki nem sok köze van persze keresni kell valamit amibe bele lehet kötni ahelyett, hogy azt mondanák sokan, hogy valóban nem helyes amit tett"
Megint ez a "mi". Mivel nekem írtad én is beletartozom, miközben csak annyit írtam hogy felelőtlen volt. Miért is? Mert a motorozás olyan mint az orosz rulett. Aki kezdő annak csak egy golyó hiányzik, de aki tapasztalt annak is marad benne legalább kettő."Az az 1-2 ember nem egészen annyi de hát ki emlékszik már erre..."
Úgy látszik te igen, felsorolnál párat?[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
mutasd meg hol szidtam bárkit is, hol éljeneztem, hol örültem neki hogy meghalt. mutasd meg, és fejet hajtok a nagyságod előtt. ha nem mutatod meg, akkor szépen húzd be füled-farkad és kullogj el szép csendben.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
dokar
addikt
látom a színvonal megint a béka segge alatt van
extra - SEXRay
-
edipqe
senior tag
válasz fordfairlane #12490 üzenetére
elfelejted, hogy az ebben az országban folyamatosan ujratöltődik ám.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
edipqe
senior tag
válasz dabadab #12504 üzenetére
igen sok. annyiért már kapok 2db új audi tt-t
és ezt a kollektv dolgot a mai napig alkotmányellenesnek tartom. és ezen nem változtat az a tény, hogy nagyon jűl műkszik.
[ Szerkesztve ]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
Khelben
nagyúr
És magyarázni sem kell, mert erre egy elfogadható magyarázat van, egy vajúdó anyuka.
pont a vajúdó anyukával kell a legjobban odafigyelni, mert te is ideges vagy meg ő is sérülékenyebb a szokásosnál.
maradjunk annyiban, hogy nincs rá indok, ez szimpla baromság, abból is az épületes fajta.a lakott területen 140 meg piros lámpa pont ugyanaz, mint a 3 napos motorosjogsival a 200. Egyiket se bírnám sajnálni, ha épp felkenődik valahova, sőt, személyesen tenném le a sírjára a darwin díjat és vésném fel a fejfára: "győzött a természetes kiválasztódás".
-
Integra
titán
válasz edipqe #12545 üzenetére
tegnap láttam a moszkván egy új fekete tt-t.
a mammut előtt csordogált a dugóban 20 kmh körül, persze a hátsó süllyesztett szárnynak nevezett vicc ki volt nyitva.
gondolom azért hogy a nagy sebességtől le ne csússzon a külső ívről...
annyira laza volt emberünk, hogy majd kiesett az ablakon, pedig aki ismeri a tt-t az tudja hogy abba kikönyökölni, rohadt kényelmetlen..
na mindegy, emberünknek ment simán...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN X Gamer mini PC , i7 7820HK , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest