Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #11896 üzenetére
sajnos még a legujabbat nem olvastam el nem votl rá időm de itt figyel az asztalomon..meg lehet holnap lesz időm bemenni lecsóba olvasni 1 órát...
majd utána...Amugyflametől félrelépve..én 185 centi vagyok és te???
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Dr. Ernő
tag
Egyebek között a nyelvhelyességi szuprázás után nem volt igazán semmilyen motivációm akkor válaszolni, azonban imént olvastam valamit
„…….akkor majd külföldi rendszámot kap minden autóm. (egy lichtensteini rendszámos kocsim már most is van, max mind az lesz.)”
és erről eszembe jutott ez a korábbi liechtensteini rendszám „sztori”.
Szóval például vannak emberek, aki X típusú autóval ill autókkal rendelkeznek. Ezek nem éppen az átlagos árkategóriába tartoznak, azonban a megvételüket és a kapcsolódó életvitelüket nem tudnák igazolni, ugyanis a havi bejövő tőke alapján nem lehet, ha lehetne, akkor az azt kitermelő korábban valamiből alapított liechtensteini vállalkozást nem tudják „igazolni”. (pl hogy pontosan mi a francból csinálták és futtatták fel)
Vannak továbbá emberek, akik (például) adóelkerülés végett sikeres „liechtensteini vállalkozás” tulajdonosok, hiszen adóparadicsom, a máshol megtermelt pénz ott landol. Bizonyos – pl ilyen és hasonló - esetekben nem célszerű befizetni a regadót, mert az könnyen feltűnne valahol és - ha nem tudják elintézni a dolgot - nem lenne kellemes az apeh vizsgálat. Nagyon nehéz az, amikor marha sok a nem igazolható lóvé, de nem költheti az ember, mert már felfigyeltek rá.
Természetesen mindig vannak kivételek. -
nagyúr
na, sárkányverés van?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
amol
addikt
válasz Dr. Ernő #11902 üzenetére
Csak szerettem volna ha valamivel megcáfolod amit írtam, de nem sikerült.
Végeredményben tehát valami nem kóser az ilyen autókkal ill. a tulajdonosaikkal kapcsolatban. A nem igazolható jövedelem nem sokban különbözik a (reg)adócsalástól.
Ilyen ez az ország, nem kell bemutatni.[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
Sziasztok.
Ezt ma találtam:
Már a cím is ellentmondásos -
-
dragonfx
veterán
válasz Integra #11904 üzenetére
tőled szebb választ nem vártam, azt meg pláne nem hogy megérted a viccet benne.és szokás szerint ököllel akarsz mindent megoldani.
egy intelligenciátlan bunkó paraszt vagy. ...beállhatsz nyugodtana kopasz fuxos armanis köcsögök közé. ..már csak egy x5 kéne a picsád alá sötétítéssel...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
forceberg
veterán
Melyik weboldal frissül rendszeresen közlekedési hírekkel?
Eddig a FigyelőNet-et néztem, de nem valami megbízható. Főként a 0-ás érdekelne Csepeltől - az M5-ig.
Ma pl. ki volt írva: 13:50 - a helyszínelés végetért(előzőleg írták, hogy a 28-as km-nél volt kami + SZGK kocc). Ezután elindultam a 0-áson, 14:10-kor, aztán mit látok? Dugó. 18-19-es km-nél megyek ugye fel. 25-ös km, egyik kamion s*ggbek*rta a másikat...Mod: most olvasom, hogy:
"[I] Az esetleges balesetekről, torlódásokról és egyéb hírekről emailt nem tudunk majd küldeni és a honlapot sem lehet majd frissíteni.A kellemetlenségért elnézést kérünk, ahogy a rendszer újra működik a megszokott csatornákon továbbítjuk híreinket.
Magyar Közút, Útinform[/I] "
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
dokar
addikt
elütöttem tegnap éjjel egy nyulat, hiába lassítottam le 60-ig, mégis kiugrott a kocsi elé.
extra - SEXRay
-
dragonfx
veterán
-
Foxi
senior tag
Ma sajnos átestem a tűzkeresztségen Debrecen mellett főúton mendegéltem szépen, elég rossz volt az idő az út szélei se túl jók ezért inkább a felező felé húzódtam 60-70 között valahol, párszáz méterre fordultam rá az útra, de végig a saját sávomban voltam (minden összebeszélés nélkül az összes utasom szerint is), és a szembejövő oldalba kapott. Megálltunk, az autó bal eleje a kerékjárat végétől az első ajtó végéig tört, az ajtó végleg be is épült az autóba. A kocsin más sérülés nincs. A másik autó az első lökösnél tört, aztán pedig ahogy összesúrolódott a két kocsi a műanyag elemek lepotyogtak, illetve kapott egy bal első defektet.
Én nyilván érintett vagyok az ügyben ezért nem vagyok valószínűleg pártatlan, de a sérülések helyéből én azt mondanám, hogy a másik autó kapott oldalba engemés mivel az én autóm eleje ép, szintúgy a másik autó oldala (leszámítva a műanyag cuccokat) ezért én semmiképp sem húzhattam át hozzá, nem én kaptam el.
A felelősséget egyikünk sem érezte magáénak, így rendőrt hívtunk. Na ez érdekes része a történetnek ~1 óra várakozás után kijöttek, ez még nem is nagy gond. Nagyon nem nézelődtek közölték, hogy 50-50%. Nem fújattak szondát sem. Már a papír munka közben megkérdezte az egyik utasom, hogy óhajták-e használni a szondát. Erre kioktatták, hogy majd ők azt jobban tudják mit szól ő bele és természetesen igen (egyébként nem ezzel kellene kezdeni?). Egy fél óra múlva átadták a papírokat majd közölték, hogy vége. Erre megkérdeztem, hogy szondát azért fújunk nem? Elhúzta a száját de persze. Kutakodott egy kicsit majd kiderült, hogy nincs náluk, illetve ami van az lejárt. De ha ragaszkodunk hozzá hív másik járőrt. Hívott is, na ők nem volt túl jó kedvében... Végülis negatív lett mindkettő, de ez azért elég alap dolog szvsz, nem is feltétlen látszik valakin az alkohol.
Az egész vége végülis, hogy majd kb 3 hónap múlva ( ) lesz eredmény a rendőrségtől és ezután mehet a kárrendezés. Attól tartok 50-50% lesz kihozva a végére, és az is meglehetősen messze még Viszont, ha tényleg nagyjából úgy történt, ahogy én leírtam nem sokon múlt a frontális karambol, ami nem túl szívderítő.
Elnézést a hosszú post-ért. -
zsid
senior tag
Az elöbb én egy 5000res csekket nyertem a rendőröktől. Vittem egy társaságot bulizni, szomszéd város elött az országúton kinn áltak. Csak 90nel mentem, az eső csepegett, csak azt vettem észre,hogy majdnem elütöttem egy rendőrt. Pedig volt rajta láthatósági mellény... Elég meredek volt. Aztán elnézőek voltak, csak a kontakthibás jobb első tompitott miatt kaptam csekket. Se én se a többiek az autóban nem látták a rendőrt, a cimbi mögöttem szintén nem látta, ő is majdnem átgázolt rajta. Még a rendőr mondta, hogy az este ez volt a 3. ,hogy nem vették észre. Elég furcsa helyzet.
<tRucKdriFteR>
-
mezis
félisten
- Én úgy tudom, hogy a bal első tompítottnak kell mindenképp világítani (mert az van a szemközti sávhoz közelebb).
- Szerintem ilyen jellegű technikai hibáért nem jár büntetés, csak ha a figyelmeztetés ellenére nem javítod meg. (Az izzóknak élettartamuk van, élőbb-utóbb kiégnek, amiről nincs visszajelzés.) Én megköszöntem volna a figyelmességüket és a helyszínen cseréltem volna az izzót, vagy javítottam volna a kontakthibát.Az elöbb én egy 5000res csekket nyertem a rendőröktől. ................................................ csak a kontakthibás jobb első tompitott miatt kaptam csekket.
mezis
-
zsid
senior tag
-
Integra
titán
érdemes végignézni
kb 200 körül dobta el...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Calogero
addikt
-
amol
addikt
-
amol
addikt
Ma mentem a Hungárián és egymás mellett három fekete német rendszámos Bmw ment. Invázió?
Ezután sávot váltottam, már majdnem átértem a másik sávba amikor el kellett kapnom egy száguldó ízirájder miatt akit indexszel jelzett szándékom nem különösebben érdekelt. Miután elment folytattam volna a sávváltást de egy civices tyúk már dudált erősen. Mintha nem látta volna mi történt. Eszméletlen.
-
hossszú
őstag
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
hossszú
őstag
válasz tiv83us #11936 üzenetére
Elaludt? hát nem tudom, én ültem olyan autóban ahol a sofőr elaludt, akkor folyamatosan tért le az útról, sikerült idöben megfognom az autót az anyós ülésről.Szerintem inkább leejthetett valamit és miközben lehajolt érte elrántotta a kormányt.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
tiv83us
veterán
-
amol
addikt
A helyesírásellenőrző nem ér semmit mert amit rendszerint lefuttatnak az - Word F7 - hemzseg a hibáktól. Ezért is olyan hitvány a bulvársajtó. Képzett emberek kellenének inkább akik tudják mi az a magyar nyelv és veszik a fáradtságot hogy átfussák a cikkeket kiadás előtt. Van egy ismerősöm aki korrektor volt, ő mesélte milyen szemetet okádnak ki magukból a mondvacsinált "újságírók". Olyan ismerősöm is dolgozott újságíróként akinek köze sincs hozzá, gondolom nem ő az egyetlen.
De igaz, ennél még az F7 is jobb lett volna. A nyelvi igényesség manapság már nem követelmény. Nem csak a helyesírásról, a nyelvhelyességről, a tömérdek vessző- és elválasztási hibáról van szó. Kiforgatva megírják a semmit ötször, a nép meg abból tanul meg hibásan írni mert ugye a "sztárhíreket" követni kell. Érdekes módon ezek a "sztárhírek" csupa olyan emberről szólnak akikről vagy soha az életben nem hallottam vagy akik egyszer előfordultak már valamilyen médiában. Ettől itt már sztár az ember. Dívákról meg fenegyerekekről, szívtiprókról olvasni akik igazából jó eséllyel senkik.
Kicsit elkanyarodtam de még egy: volt egy műsor amiben feltették a kérdést Kiszel Tündének hogy ő valójában kicsoda hogy ennyit foglalkoznak vele. Nagy hebegés-habogás végén az derült ki hogy ő szokott szerepelni itt-ott. És ebből ő megél. Mert mi megfizetjük, mert vagyunk akkora marhák hogy megvesszük és megnézzük ezt a sok ganét ahelyett hogy hagynánk csődbe menni az egész semmirekellő bagázst. Gratula. Anettka, Beja asszony, Fekete dákó, stb. dettó. Ehh.Bocs az offért, elragadtattam magam. Én egy sima PH! hozzászólásban nem engedek meg magamnak olyat amit ezek nyomtatott sajtóban.
Nem beszélve például arról a rakás szarról aki ezt le merte írni.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
nem aludtál még el ülve.
vezetés közben én sem, de ülve amikor elalszol, és lebillen a fejed, az agyad zuhanásként értelmezi, és hirtelen felriadsz, ekkor miután az agyad ezt a zuhanást értelmezi, megpróbálsz megkapaszkodni, ekkor símán elránthatod a kormányt így.de lehet, hogy darázs csípte meg, pl. vagy akármi.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
raczger
őstag
1 hetes, 17 évesen jogsi + 5-ös bmw
haverom küldte, az ő évfolyamtársa halt megwww.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest