Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz Declare #11149 üzenetére
és ezzel azt éred el, hogy rászoktatod az autósokat a rosszra. ilyen esetben inkább rakd le szépen óvatosan az egyik lábad az úttestre, ha nem reagálnak, akkor intsél az autósoknak kezeddel, hogy hiába van itt folyamatosan haladó egybefüggő kocsisor, te szeretnél átmenni és nekik ezt biztosítani kell számodra.
extra - SEXRay
-
-
Declare
őstag
Hiheetlen mód álszentek vagytok vagy nem közlekedtek autóval, és direkt kiforgatjátok az ember szavait.
Dokar: ha tudnál szöveget értelmezni vagy csak olvasni, nem tudom, kiragadsz egy részt és reagálsz rá az egész szöveg helyett gratulálok. Leírtam egy példát, ami arról szól hogy elkalandozik a figyelmed, már ILLENDŐ lenne átengedni a gyalogost, nem pedig azt hogy ott van az orrom előtt a gyalogos és inkább elütöm.......tbs: Azt írtam le hogy ÉN hogy közlekedem gyalogosan és azt tartom normálisnak hogy az ember figyel a környezetére és ha nem sietek igen, megvárom azt a 3 autót, mert nekem egyszerűbb egy pillanatra megállnom mint neki lefékezni, újra gyorsítani stb.... és nem azt írtam hogy ezt várom el és ilyen szellemben közlekedem autóval, vagy ezt várnám el a gyalogosoktól mindig és minden helyzetben, vagy ha gyalog sietek mert pl szakad az eső akkor is ezt tenném stbstb..........Te is fogadd gratulációmat.
De mind1, üveges tekintettel markoljuk a kormányt és mormoljuk a kresz könyvet, hogy utánna boldogan felháborodva, a koccanás után a rendőr nekünk adjon igazat és lehülyézhessük a másikat, illetve csukott szemmel nekifutásból ugorjunk a zebrára és utánna a mentőből anyázzunk hogy pedig nekem elsőbbségem volt
Ez a baj szerintem ezzel az országgal, először szarunk mindenre (megyünk észnélkül mindenen át keresztül), elütünk pár tucat gyalogost, na utánna aztán belendülünk és tűzzel vassal ugyancsak észnélkül elkezdjük taposni a blokkolásig a féket ha besárgul a lámpa vagy megjelenik a látómezőnkben egy gyalogos....
Miért nem lehet egy arany középutat megtalálni? A gyalogos legyen figyelmes mert ha pl nem siet és jön egy nyomorult autó, miért abszurd az hogy egy pillanatra megtorpanok a járdán, majd átmegyek senkitől nem zavartatva? Ugyan ez autósra ha esik az eső miért ne lehetne méginkább előzékeny? stbstbstbMég egy példa, pár éve télen, Bp. en kocsisorral együtt kb 50 es sebességgel haladva be akartam kanyarodni balra. Csúszott az út nagyon. Kitettem az indexem jó előre. Odaértam az utcához, már annyira lefékeztem hogy csak gurult a kocsi, de bekanyarodni nem tudtam, viszont láttam, hallottam hogy a mögöttem jövő nem tud megállni, ezért inkább gyorsan gázt adtam és a köv utcánál kanyarodtam be. Persze megijedtem én is, meg le is hülyéztem, de ennyi. Jó tudom, hülye vagyok, mit nézegetek hátra, szabályosan csináltam mindent, ő volt a hibás, mit foglalkozom vele, belémjön kihívjuk a rendőrt, igazat ad nekem, biztosító fizet meg még egy jó nagyot anyázhatok is......
-
dragonfx
veterán
mi a szitu itt ??
láto megnt valami bmw-s fikerolás megy..dokar>>ehh pont most néztem be megint
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
válasz Declare #11155 üzenetére
Rendben, csakhogy: én ha autóban ülök nem tudom biztosan eldönteni hogy egy adott gyalogos siet vagy nem, így számomra az lenne az ideális ha mindegyik egyformán viselkedne. Vagy így, vagy úgy. Hogy lehessen alkalmazkodni.
Azonban közel sem egyformák ezért én inkább átengedem mindet, abból nem lesz baj.utánna: utána
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz #00809728 #11115 üzenetére
LOLLL
zsid>>kíméled te az a 6 hengert nagyon
Jajj a látoma téma mi...bocis de declarenak igaza van...az elsőbbségedadás szolidarítás nem csak kocsisnak kell gyalogos felé hanem fordítva is..kontra verza alap tudjátok...ha látom jön 2 kocis én is megvárom és utána megyek át..nem várom el megálljon minneki időből pénzből él...én sem éllnék és nem is állóok meg potyára....max megállítaz oszlop mikor az agyveljén megcsuszva bedrifteltem egy árokba..na jó ez vicc volt télleg.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
amol
addikt
Ma egy kanyarodó autó elütött a zebrán zöld jelzésnél. Szerencsémre csak a táskámat kapta el, szerencséjére nem állt meg.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Réges-régen egy hajnali mulatozás után vártuk az első buszocskát, ami meg is jött. Ekkorra már szép kis társaság verődött össze, akik szintén szerettek volna feljutni.
Ezt egyedül a sofőr nem gondolta így, aki megállt, első ajtó kinyit-becsuk, nagy gázzal el.
Na hogy honnan honnan nem az összegyült társaságtól előkerült néhány ücsis pohár, amivel megsorozták a busz oldalát, hátát.Szal a muníciónak már akkor is nagy hasznát látta az ember (1993-94 körül)
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
ABE
őstag
Valaki meg tudná nekem magyarázni az ilyen, és ehhez hasonló eseteket?
-
dragonfx
veterán
nem túl jó...mostanság hozzám is párszor elég közl jöttek..párszor sajnos kénytelen voltma oda küldeni ahonnan jött az illetőket..
#11170>>kellemetlen így jár aki nem figyel oda.gyök2.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Dragon, te jöttél ma 17:00-17:30 körül befelé a Vácin?
-
erdoke
titán
Ez nem mai, de iszonyatosan durva.
A legjobb aláírás a héten
-
nagyúr
igen, a taxisok már csak ilyenek.
de van amikor betartják a szabályokat.péntek este a margit-szigeten voltunk, hívtunk taxit. pestre mentünk volna.
a fószer kifordult a hídra, de jobbra, buda felé, mondván, hogy itt nem szabad balra kanyarodni.tényleg nem szabad, bár nem láttam olyan taxist eddig, akit egy ilyen egyszerű szabály zavart volna...
így hát átmentünk budára, megfordultunk a híd alatt, végigálltunk három piroslámpát... mire vissza értünk a szigeti lejáróhoz, már egy ezresnél járt az óra. Tudnak ők szabálytisztelőek lenni, ha akarnak...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Mr X
veterán
Rosszul járt volna a vonóhorog miatt Egyébként egy dragon-féle BMW jött utánam, valami fiatal gyerekkel, ezért hittem azt, hogy ő az.
Rémes, hogy az emberek mennyire megijednek egy kis esőtől. Tegnap délután-este, ahogy elkezdett esni, mindenki lelassított 70-ről 40-50-re a Vácin, Hungárián. Pedig a tegnapi azért már nem volt özönvíz.
-
nagyúr
Dragonnak kompaktja van amúgy?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dumb
senior tag
Matrica [link]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Shadowfax
addikt
válasz lajafix #11187 üzenetére
Öngyilkos lett. Az, hogy meg akart halni, akkor derült ki, amikor a busz vezetője elmondta a rendőröknek, hogy egészen a leállósávba húzódott, hogy elkerülje az ütközést, de az ámokfutó vele együtt váltotta a sávokat, és lassítás nélkül beléjük rohant.
Szomorú.
-
Mr X
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest