Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz feel good #10150 üzenetére
Valóban - bizonyára ezért szoktál te is bekapcsolódni a magad egyszerű stílusával...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ABE
őstag
Nyilván sokkal értelmesebb és intelligensebb dolog azt csinálni, hogy beszólogatsz másoknak... Ráadásul mindezt egy utálatos helyen kell tenned. Sajnállak. Na nem ezért...
Jut eszembe: ha nem olvasod, akkor honnét tudod, hogy a semmi ragozása folyik?
Szerk: 142 nap alatt 1072 HSZ-ed van összesen. "Való életed" rendben van?
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
Nézd ezek alap dolgok, én is elengedem azt aki jön mögöttem, csodák csodájára még a sportmocisoknak is próbálok s e g í t e n i na nem mintha meghálálnák pedig az jól mutatja egy autós mentalitását a vezetésről ahogyan egy sportmocissal viselkedik...
Elengedni akit csak lehet ez alap kellene, hogy legyen, ha bent is maradok mert 2 kamion megelőzését pl egyszerre akarom teljesíteni de mögém ér egy gyorsabb autó akkor a 2 kamion után elengedem, ezt így kellene tennie mindenkinek, és persze, hogy nem jó ha 130-al lebetonozok a belsőben ok nélkül.
Ha kikanyarodik egy autó és nem adja meg az elsőbbséget akkor mind1 mennyivel értem oda 50-55-60, ez nem óriási eltérés de volt már olyan is, hogy 90-nél erdőből kikanyarodott elém a traktor... szerencsére jó a fék... a legjobb az a kombájn volt amelyik a vágó részét nem maga után húzta hanem az elején... elfértem alatta (kanyar, mindkért oldalon szalagkorlát mögötte kocsioszlop )
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Inkább csak "érezd jól" magad itt ha már úgyis pont ide tévedsz be (én lassan lépek ahogy írtad a való életbe )
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
MPowerPH
félisten
-
_seth_
veterán
válasz MPowerPH #10156 üzenetére
Bekötni magunkat egy pillanat, nekem hiányérzetem van nélküle... előbb kötöm be magam mint, hogy a motort indítanám. Barátnőm nem szerette bekötni magát de már szólni sem kell neki. Jó persze volt amikor mondtam, hogy vagy beköti magát vagy nem megyünk sehova és leállítottam a motort. Volt olyan is, hogy nem vettem észre csak indulás után 1-2 perccel, hogy nincs bekötve, főúton lehúzódtam és megvártam míg beköti, kicsit mérges volt rám de mindkettőnk érdeke.
-
MPowerPH
félisten
válasz _seth_ #10157 üzenetére
Igen, az szerintem is alap dolog. Nekem is az az első, amúgy nem is kényelmes ülni. És ha az utasnak nincs annyi esze, hogy bekösse az övét, a vezetőnek kell figyelmesztetnie.
Én is hátra szoktam szolni, ha mondjuk a haverok nem kötik be magukat. Aztán az elején álltalában leszóltak, hogy minek hátul is az öv, mert tök dedós dolog.
De aztán megtanulták ezt is.Don't Tread On Me
-
_seth_
veterán
Jajj... [link]
-
a_tesz
Korrektor
-
rii
nagyúr
válasz MPowerPH #10162 üzenetére
bp-e nis volt egy kanyarból kisodrósos, sofőr meghalós, nő életveszélyes, gyerek jól megúszós story, és ott olyan fun-redszám volt kirakva, vagy takén csak felirat, hogy "bocs, de MEGELŐZTELEK"
asszem az volt, hgy ketten-hátman versenyeztek, ez kisodródot, a másik kettő meg eliszkolt
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ABE
őstag
Egyszer próbából kiraktam a kocsi hátuljára a nagy, kék háttéren fehér T betűt. Tapasztalat: ha valaki meglátta, hogy dinamikusan megyek, egyből versenyezni akart, vagy le akart tolni. Ha be akartam sorolni valahova, nem engedtek. 2 vagy 3 hétig hagytam fent, aztán leszedtem. Konklúzió: sz@r poén volt.
-
ABE
őstag
válasz Khelben #10165 üzenetére
1.6? Ne viccelj, az már rég sztrítrészer besorolás. Engem már megtaláltak Seicento Sportinggal és Kia Picantoval is. Nincs az a gyenge autó, amivel ne lehetne ellenfélre vadászni.
Egyik ismerősöm a Clio RS-én oldalt és hátul ?-et rakott azonosító gyanánt az eredetiek helyett. Na, az tényleg szopatós.
-
Sipi16
őstag
válasz Khelben #10169 üzenetére
Kókuszból van 1.4 is...
Skót: Az összes új 16 szelepes... Ezért gyengék a régi astrák meg a corsák is mert 8V...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Akkor bocsi a téves információért...
Azért számomra az borzasztó, hogy az Octaviákból csinálnak 1.4-eseket is.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
ABE
őstag
válasz Dr. Ernő #10180 üzenetére
Az adat még egy 93-as ADAC használtautó katalógusból maradt a fejemben. Nagyon ritka volt ez a változat, de létezett. Utánakerestem, ha minden igaz, ez a K3A (TU3TR) jelzésű motor: 44kW/60Le. Hirtelen nem találtam jobb linket, mint egy alkatrészes oldal: [link]
[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
válasz Khelben #10120 üzenetére
Most vagy direkt nem akarod megérteni a szituációt nehogy másnak legyen igaza vagy szedsz valamit agyműködés ellen. Remélem nem az utóbbi, mert akkor bevált.
Nem volt kit elengednem mert nem volt mögöttem senki, a belsőből érkezett és ment is tovább a külsőbe. Ha nem zavarok senkit akkor 30-40 km/h sebességkülönbségnél pedig nem fogok bevágni a külső sávba hogy aztán azonnal vissza is jöhessek, ha te úgy akarod tedd. Jobbról előzni akkor sem lehetne ha hússzal megyek, de elhiheted, eddig még mindenki elől lehúzódtam aki a sávomban gyorsabban jött.[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Nem tudom mi az értelme, mert az octaviával is előzés közbe elemegy 3 ima... (Persze kikapcsolt klímával...) Szerencsére céges autó...
-
-
ABE
őstag
válasz MPowerPH #10192 üzenetére
Elvileg az, sőt nagyon jó lenne, ha tényleg reálisan jelentkezne ez az előny, nem csak katalógus adatokban. Kérdés persze, hogy élettartamban is meg fognak-e felelni ezek a motorok hosszú távon. Azért néha elgondolkodom, hogy ha az elmúlt 15 évben annyi energiát fordítottak volna a benzinesek fejlesztésébe, mint a dízelekbe, akkor vajon most hol tartanának?
-
MPowerPH
félisten
Itt a legjobb példa. Asszem ez a motor megy majd a skodákba is, és még más VW is megkapja csak szerényebb teljesítménnyel.
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Annyi lenne, hogy előbb megkaptuk volna a kisebb, duplaturbos autokat. Nem tom, én elég bizalmatlan vagyok a turboval kapcsolatban, bár nagy élvezetet tud okozni, főleg a dupla turbos megoldások. Reméljük tartosak is lesznek. Csak a 6 hengert már az 1.4 -esekbe is be lehetne pakolni, sokkal szebb járásuk lenne. 2.0 -nál meg szerintem már alap kellene, hogy legyen, most hogy elkezdődik a turbo őrület.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ABE
őstag
válasz MPowerPH #10194 üzenetére
"A gond csak az, hogy az erőforrás karakterisztikája megszokást igényel, egyszer nagyot tol, egyszer pedig levegőért kapkod, alul pedig kissé gyengének érződik. "
"Ennek eredményeképp városban könnyedén megetethető vele 10-11 liter benzin, de legalább a gyár ezt nem is titkolja, hiszen a hivatalos adat lakott területen belül 10,6 liter száz kilométeren."
Ezt még nem nevezném nagy eredménynek. Egy duplaturbós, vagy kompresszor+turbós autóban illene megoldani, hogy egyenletesen adja le a teljesítményt. A fogyasztást nem kommentálom.
A turbóval nem is lenne gond, sokkal inkább a felhasználói szokásokkal...
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Szerintem ehhez a testhez, kb. 1540kg elég jó ez a fogyi. Kicsit talán kicsi a motor az autohoz, de egy Octaviában vagy egy Passatban jobb lehet, Amúgy szerintem rugdalták is rendesen, és a turbo/kompresszor azért olyankor éhes. de autopályán ha normál tempot mész, tud meglepetést okozni. Akkor nem használja úgy a turbokat, és majdnem úgy fogyaszt mint egy 1.4 -es.
Igen, az tény, hogy nem szabadna turbolyuknak lennie. Dehát ez friss fejlesztés, lesz majd jobb is. Pl. a BMW 3000 -es duplaturbosa( 335i, 535i ) az év motorja lett, ott nincsenek ilyen problémák. Csak az meg már tul nagy. De bizonyították, hogy ki lehet küszöbölni a turbolyukat.
Amúgy szerintem egy turbos auto megszokásához idő kell.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
NoLF
veterán
pfejj... múlt hét csütörtökön mennem kellett egy céges túrát s így alkalmam volt vezetni a jövendőbeli céges autómat... hát nem irigylem magam. yaris 2, 998 ccm és 3 henger, ez valami borzasztó! minek csinálnak autót ekkora motorral? 200 km alatt 2-t tudtam előzni, azt is mély levegővel, sok miatyánkkal... 1000 kiló az autó azzek, hogy lehet ilyen motorral kiadni?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- Külpolitika
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest