Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Információink szerint az X200 Pro mini nem fogja elhagyni Kínát,
Sajnos.Emögött milyen logika állhat?
-
Szena67
tag
Jó volt a kínai Vivo beszámoló. Csak egy észrevétel a Zeiss nevet c-vel ejtjük, merthogy német cég, amit Carl Zeiss alapított. Na ezek ilyenek C=K és Z=C.
-
őstag
A V40 a Yettel kártyás csomagban 170k, annyiért egyébként korrekt csomagnak tűnik a specifikációk téren.
-
tms+
aktív tag
Ennek ellenére akkor sem feltétlenül logikus a döntés, mert épp az ázsiai piac, ahol jobban mennek a nagyobb képernyős mobilok és elvileg az európai jobban vevő a kisebb képernyőre, még akkor is, ha "hangos kisebbség"
Pixel 9 Pro & Galaxy S24 Ultra | Watch4 44mm | Buds Pro
-
hdavid1
tag
Xiaomi 13-14-15 is kicsi végülis, mégis fogyott azért azokból is. Mondjuk a Vivot senki nem ismeri nálunk kb.
Meg az az 1300 eurós ár se túl vonzó.
A V40 viszont egész jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
Jöhetne a V40 Pro is akkor már
-
veterán
“A vivo magyarországi piacra lépésével egy új szintre emeli a mobilhasználati élményt, amelyben a minőségi kameraélmény, a lenyűgöző innováció és a prémium szolgáltatások központi szerepet kapnak.”
Ezt olvasva igencsak megörültem, hogy jön a Vivo X200 Pro telefon
Aztán rájöttem, hogy a Vivo is a középsz@r modelljeit hozza ide, felsőközép áron
Vajon mit jelenthet náluk az "új szintre emelt mobilhasználati élmény"
Meg lehet dobni a mobiljukkal a pandát az állatkertben
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
janeszgol
félisten
A V40 nem lenne rossz, de pár tesztet megnézve kamerában elmarad mondjuk az A54-től, A55-től. De majd meglátjuk!
A V40 SE két kiszerelésében az oled panel dicséretes, más jót nem lehet róluk elmondani.Ez a baj, hog "új" márka, de nem érdekes a palettája. Ugyan az a klisé, mint a többieké. Anno a Xiaominál, Huawei-nél nem így volt (pláne az előbbinél nem volt így).
Az X200 Pro Minivel sem hozták volna el a technológiai érdekesség díját, de legalább valamit mutattak volna. Vagy a többi X200-al. Hogy versenyre keljenek a csúcsban, ha már a HMD egy beszari cég.[ Szerkesztve ]
-
Plug Life
senior tag
válasz Donki Hóte #11 üzenetére
„Vajon mit jelenthet náluk az "új szintre emelt mobilhasználati élmény?”
Semmit, marketing bullshit 😂
-
realist
őstag
A mini marad kínában, az x200 pro pedig várhatóan 1300 EUR??? lol
-
csakany2001
senior tag
válasz Juhaszatti #13 üzenetére
Xiaomi 14, Pixel 9 Pro, iPhone 16 Pro most így hírtelen.
Még piacon az S23 is, szóval azért akadnak + Pixel 8A is kifogható jó áron.
Igazából egy belépős telefonra lenne leginkább szükség, egy Redmi Note 13 Pro-t megnéznék Xiaomi 14 méretben pl. és gyakorlatilag minden kategória le van fedve.
Valós utódja csak a Mini-s iPhone-nak nincs, de azt eleve nem pótolná ez a Vivo telefon sem.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
yanna
addikt
Én meg mint egyszerű felhasználó meg csak a fejemet kapkodom a sok márka rengeteg típusa között. Nem tudom ez jó nekem, vagy nem.
-
paatrick
őstag
Gsmarena-n gondolom a jüanból átszámolt árak vannak feltüntetve még, elgondolkodtató:
X200 - about 560 euro
X200 Pro - about 690 euro
Jó drágán szállítják Európába, ha mire ideér 1000 és 1300 euró lesz belőle
Amúgy eddig lelkes voltam a Pro mini iránt, persze az pont nem jön szomorodjanak meg. Bár követve a fenti számítást az ~1200 euró lenne *410 Ft = 492e *áfa 1,27 (?) = 625 ezer HA-HA-HA ennyit már nem érne.Marad az egyetlen versenyző a placcon a Pixel9.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
nightshadow
veterán
Következő telefonnak kinéztem magamnak a Motorola Edge 50 Pro-t, ami speckók terén szinte megegyezik a Vivo V40-el, csak míg ez újonnan 170k, addig a már pár hónapja piacon lévő Edge 50 Pro hivatalos ára most is 240k. Érdekes! Remélem egyszer az is leesik 170k körüli árra, mert 240k-t egyszerűen nem ér.
-
hdavid1
tag
válasz nightshadow #23 üzenetére
Üzemidő miatt én biztos a V40-et venném, ilyen árkülönbségnél meg főleg.
-
Gibo
senior tag
Habár jobb a kamerája a V40-nek, de annyival nem, mint amennyivel többe kerül egy Realme GT 6T-nél... Olyan 140e körül nem lenne rossz vétel.
Az IQOO szériát miért nem hozzák be? Ázsiában azok elég jó ár/érték arányban vannak...
Egyébként eddigi legjobb telefonom a Vivo volt, pedig cégesként szinte mindig a Samsung S széria csúcs-1 ét kapjuk ( avagy az egy évvel korábbi csúcsot)..Most épp S22 van nálam.[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
edward2
addikt
X200as széria ára viccnek jó.
-
Cassi
őstag
Nem tudott gyökeret verni az Oppo és a Realme sem itthon, a Vivo sem fog. Az Apple az Apple, a Samsung nagyon kiterjedt hálózata hatalmas előny, a Xiaomi évtizedes előnyben van. Ezek hárman lefedik a piac 80+ százalékát, a többieknek csak morzsák jutnak, ezen a Vivo nem fog tudni változtatni.
-
veterán
Nem tudott gyökeret verni az Oppo és a Realme sem itthon, a Vivo sem fog.
Hát igen, úgy nem lehet gyökeret verni, mint ahogyan nálunk a Realme próbálta
Bejöttek nagy elánnal, nagy marketing kampánnyal, nyitottak boltot is. Aztán Kínában szépen lassan elfelejtették hogy létezik egy Magyarország nevű hely, elfogyott a készlet, elfogyott a lendület, ma már nem is igen árul komoly bolt Realme telefont.
Ha így lesz a Vivo-val is, akkor semmi értelme nekik itt próbálkozni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
ofgm
tag
válasz Donki Hóte #11 üzenetére
A legnagyobb baj, hogy nincs globál változat így a B20 hálózatot még csak véletlenül sem támogatott. Pedig lehetne rendelni több kínai weboldalon is...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest