Új hozzászólás Aktív témák

  • vnorbi

    aktív tag

    válasz Andr1ska #61702 üzenetére

    "ma látom, hogy az OTP mint a kisangyal rögtön le is vont 5298 ft-ot az alap folyószámlámról, mint 1. negyedéves számlavezetési díj"

    Csak ma látod? Tegnap nem láttad? Azért kérdezem, mert nálam ma és tegnap is levonták a negyedéves számlavezetési díjakat az összes értékpapírszámlámról. Panasz ment, várom a jóváírásokat.

    A Prémium számlacsomag szerintem lehúzás náluk. Azt hiszed, hogy a milyen jó kedvezményeket kapsz, de valójában van olcsóbb számlacsomag, amihez kevesebb feltétel kell. Régen a Smart volt ilyen, de ha a mostani feltételekkel váltasz Smartra, még mindig lehet, hogy jobban jössz ki a Prémiumtól, aztán az állampapírokat lehet transzferálni a Kincstárhoz. 1131 forintba fog kerülni a MÁP+ átvitele, ha még februárban elintézed, az 1MÁP-ot meg el kell adni az OTP-nek, mert azzal csak veszítesz. Mivel az még régi sorozat, éves 2,5%-ot fizet, és ha valamiért ragaszkodsz az 1MÁP-hoz (bár erre nincs racionális magyarázat), akkor is megéri eladni, és jegyezni az aktuális sorozatból (éves 3% kamat, de ennek sincs értelme a MÁP+ magasabb kamata mellett). Eladás az OTP-nek, ők megveszik 100% + felhalmozott kamatért, újat jegyezni meg a Kincstárnál kártyás vásárlással.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák