Új hozzászólás Aktív témák

  • Josh

    tag

    Attiati:

    Két OTP-s kislány: hát igen, amikor megnézem a kamatLÁBAKAT, akkor azok megemelik a TŐKÉMET, de mind a ketten idősebbek nálam, úgyhogy BUX. :)

    Hát igen, valóban így van, ahol tanulok ott több bank is van, de jelenleg én azt hiszem, hogy egyelőre maradok OTP-s, az elterjedtsége miatt, egyelőre.

    Erről még nem hallottam, hogy lehetne befizetni automatában, de abban biztos vagyok, hogy a befizetésért nem kell fizetni.

    Max_Power:

    NYESZ? Tehát Nyugdíj Előtakarékossági Számla? Én úgy tudom, hogy az azon elért hozamok mentesek a kamat adó alól, de annál nem úgy van, hogy az összeghez csak akkor férsz hozzá, amikor nyugdíjas leszel?

    Hát állítólag, amiket olvastam, azok arról szóltak, hogy az utóbbi években, tehát 2000-től kezdve, dotcom lufi kidurranása után a FED vette át a szerepet, és 1%-osra csökkent a kamatráta, amikor is óriási mértékben el kezdett nőni az amerikai gazdaság, ami átterjedt az egész világra, meg még Magyarországon fokozta az emelkedést az EU-s csatlakozás is. Nos, a másodlagos hitelpiac összeomlott, de hogy mi lesz a tőzsdével azt én sem tudom, reméljük a legjobbakat.

    Azt már több helyről is olvastam, hogy a több éve tartó „sikersztori” most véget ért. :O

    De persze ez csak az én véleményem.

    Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

Új hozzászólás Aktív témák