Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz ngaba #104707 üzenetére

    Akkor ez alapjan tippelhetek, milyen teruletrol beszelunk ? ;]

    Lehet lamentalni rajta, a szomoru igazsag az, hogy mar a tortenelem kezdete ota letezett a sorrend a hasznosabbnak itelt, vagy kevesbe hasznos teruletek kozott, csak epp emberoltokkent valtozott mi volt az aktualis szeljaras.
    A muveszet, tudomany pedig nem most, hanem mar evszazadokkal ezelott sem volt az anyagi biztonsag fellegvara, gondolhatsz akarkire a nyomorgo Teslan es Adyn keresztul Marie Courie-re. Ez abszolut nem ujkeletu dolog.
    Ha emelle figyelembe vesszuk azt is, hogy mennyivel nott az emberek szama, mennyivel valt nehezebbe kulonlegesse valni a tomegben / adott teruleten es ilyen kozegben a tudomanyos palyan vagy fokozattal hanyan dolgoznak tenylegesen olyan lendulettel es elhivatottsaggal, ami tenyleg kiveteles es attorest biztosito, akkor nagyjabol meg is kaptuk vegeredmenykent azt amit mondtam…..piaci(bb) szakmaval es piaci tapasztalattal sok esetben tenyleg sokkal konnyebb nap vegen jollakni, mint a tudomanyos elismeres hianyabol es a rendszer megvaltoztathatatlansagan valo csalodottsagbol fakado keseru szajizzel.

Új hozzászólás Aktív témák