Hirdetés
-
IT café
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
prime77 #52844 üzenetére
Mert Ő az, a Ben Hur-ból
Én finoman szólva sem vagyok nagy szaki a témában, de ha engem kérdezel, attól függ mik az igényeid, mik az elvárásaid a géppel szemben. Ahogy előttem is sokan mondták ennyi pénzért csodák nincsenek, előnye a videó és a nagy zoomátfogás, hátránya az átlagos lencse és a kis szenzor. Ha nem akarsz nap, mint nap belenagyítgatni a képekbe és a légy hátán a szőrszálakat számolgatni, akkor szerintem jó lehet kezdésnek.
Mi a minimum zoomátfogás, ami alá nem szeretnéd adni? Mindenképpen ultrazoom gép kell? 8-10x-es nem elég? Ha ügyes vagy és még egy kis pénzt hozzáteszel, akkor kifoghatsz egy Olympus Stylus 1-est, 80 környékén már néha-néha felbukkan. Fix F2.8 a teljes zoomtartományban (28-300mm), és valamivel nagyobb szenzor (1/1.7"), mint az átlag kompaktokban. Szerintem elég jól sikerült kis gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest