Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #16928 üzenetére
Képesség tekintetében egy szinten vannak , hiába megyünk bele a témába , úgy is te döntesz ismerkedj meg velük és rájössz melyik az igazi . Mindhárom terméknek van gyenge pontja ,de ami biztos ESET-nél jobbak .
Nem akarok most belemenni a témába 10 órám volt ma nem bírok pislogni se . Látogass el hivatalos weboldalukra és olvasd el a termék ismertetőt .(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz King Unique #5722 üzenetére
Nem Ő, de ha megnézed amit linkeltem (ekrnAmon.dll), akkor láthatod hogy tegnapi dátum található a digitális aláírás alatt. Vagyis még nem létezett ez a megoldás, amikor te segítséget kértél tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz King Unique #5720 üzenetére
Már van újabb megoldás, egyetlen egy fájlt kell csak felülírni. Többszöri újraindítás után is hibátlanul működik nálam.
A legfrissebb HDD-s hiba javításáról szóló levelünk a következő (ez eddig minden hibás gépen működött):
"... Kérem, tömörítse ki a merevlemezére egy Ön által létrehozott mappába a http://files.sicontact.hu/usbfix.zip linken található fájlt. Indítsa újra a számítógépét csökkentett üzemmódban (ennek kiválasztását az F8 billentyű többszöri megnyomásával érheti el közvetlenül a számítógép bekapcsolása után, amikor a memória ellenőrzésre kerül és a merevlemezek kilistázódnak). A csökkentett módú indítás után kérem másolja be a kitömörítésre használt, Ön által létrehozott könyvtárból az ekrnAmon.dll fájlt C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ vagy ESET NOD32 Antivirus mappába, majd indítsa újra a gépet. ..."
-
AmigaFan
aktív tag
válasz King Unique #5717 üzenetére
Szerintem ezt az infót oszd meg az ESET topik lakóival is, gondolom örülnek majd neki!
Imi1981@ Mókolt XP-re is felrakhatod az MSE-t, nem lesz semmi gond belőle, legalábbis amelyikre én raktam azzal nem volt. Ha meg a lassú formázás nem ment, akkor tuti a vinyó hiba! Próbáld meg valami disk doktor progival, hátha bejelöli rajta a hibás szektorokat! Mert ha így oda ír valamit, az onnan bukó, és ráadásul meg ha valami fontos rendszerfájl kerül oda, akkor összeomlik a win!
Amiga Forever...
-
AmigaFan
aktív tag
válasz King Unique #5696 üzenetére
Nem vagyok ESET felhasználó már rég óta, és mivel mások gépén rossz tapasztalatom van vele, nem is igen leszek. Csak egy példa: a sógorom gépén ESET mellett nem kevés "okosság" került a gépre! Mikor szólt, hogy valami nem az igazi a win működésében, akkor nézegettem mi lehet, végül mivel látszatra nem találtam semmit, lekaptam a kergetőt, és feldobtam rá egy Panda Cloudot, ami azonnal köhögött, hogy gond van, majd full scan. Igen meglepődtem, hogy 43 kártevőt takarított le a gépről, amik az ESET mellett vidáman elvoltak.
Most is ezt a gépet nyúzom tesztelés miatt, de amióta legyalult róla a panda mindent, azóta rendben van a gép. Csekkoltam még Avirával, meg Trustporttal is, de már egyik sem talált semmit. Most szépen teszi rajta a dolgát a Panda, meg a PcTools fala, és hasít a gép.
Én ezek után nem is vagyok hajlandó fizetni védelemért, mikor az ingyenes megoldások tökéletesek otthonra.Ja, és külső vinyó csatlakoztatásánál sem volt gondom se Pandával, se Avirával, se Trustporttal.
[ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
félisten
válasz King Unique #5703 üzenetére
"Bár még a pendriveról bootolást nem próbáltam ESET mellett,de azzal nincs is gond..."
Hát ott nem is lehet gond, azért a gép bekapcsolásától azonnal nem véd semmi...Próbáld meg a külső meghajtót a kivételek közé tenni, USB-s eszköz csatlakoztatásakor mindig dob egy ablakot, hogy átvizsgálja/majd később figyelmeztessen/beállítások, hátha akkor "békénhagy" és megszűnik ez a hiba...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
T_Stark
őstag
Nálam az ESS 5.0.93.7 is művel bajt az USB-s kártyaolvasóval.
Alig akarja felismerni, meg megnyitni. Dög lassú az egész.
Ha kijelentkezek és vissza, úgy hogy közben bedugva hagyom a kártyaolvasót, akkor jó.
Először azt hittem az SD kártyám vagy a kártyaolvasó döglődik, de nem, az ESS a hibás.Más:
Tudjuk ugye hogy az új Panda Cloud-ban lesz tűzfal is. Azt nem tudja valaki, hogy ez az ingyenesben is benne lesz-e, vagy csak a fizetősben?[ Szerkesztve ]
-
félisten
Nem pont ezzel, de szintén USB-s a történet, nevezetesen W7 telepítőt hoztam volna rászre, hogy pendrive-ról lehessen telepíteni. Ehhez nem kell más, csak a W7 parancssora, mindent a megszokott módon csináltam (Vista óta több mint 100x, szóval rutinból), rendben le is zajlott mindent, de nem bootolt be róla a gép. Gondoltam a pendrive-ra ráférne egy lassú formázás, megint a szokott módszer (kiegészítve a lassú formázással), megint minden rendben lezajlott, megint nem indult a gép a pendrive-ról...
Fogtam kilőttem az ESEt-et, megint végigzongoráztam a parancssoron és lőn csoda már indult is a pendrive-ról a masina...
Ebben az a durva, hogy amikor kiadtam azt a parancsot, hogy az indítókódot "égesse rá" a pendrive-ra, az hiba nélkül megtörtént, successfully volt minden, nem adott vissza hibakódot a parancs és mégsem került fel az indítókód, mert valamit az ESET belemókolt, anélkül hogy értesített volna bármiről is....
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
BigManus
addikt
Én Linuxot használok...
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
BigManus
addikt
válasz King Unique #5693 üzenetére
Csökkentett módban indítsd a rendszert, majd másold be a fájlokat és írd felül a benne lévőket.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
AmigaFan
aktív tag
válasz King Unique #5693 üzenetére
Szerintem a megadott fájlokat csak akkor tudod bemásolni, ha az önvédelmét kikapcsolod!
Gondolom védi magát a program, hiába a rendszergazdai jogosultság. Próbáld ki, és aztán teszteld a külső vinyókat. Lehet a bemásolandó dolgok valamiben másak a gépeden lévőknél![ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
deter
aktív tag
válasz King Unique #4600 üzenetére
Melyik oldalakkal van konkrétan probléma? Néhány helytelenül megírt oldal valóban rosszul jelenik meg a Operában, antivírustól függetlenül. De ha általánosnak mondhatók a fenti problémáid, tehát elég gyakran jelentkezik, akkor elképzelhető, hogy eset a ludas. Nálam, ahogy írtam, hibásan jelenítette meg az oldalakat a böngésző ESS 5 béta mellett.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #4562 üzenetére
Hát nálam az ESET/Kaspersky/Norton/Avast programok eddig tökéletesen mükődtek,AVG is remekül sikerült,továbbá F-securera leszek még kiváncsi.Többet nem tudok mondani én úgy szoktam tesztekben (av com..)-on 1-5 Av-t kipróbálom és ami bejön azt használom...
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz King Unique #4558 üzenetére
Én megmondom neked az őszintét melyik a legjobb,találd meg,kipróbálod melyik milyen és kiderül...
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Roxbury
őstag
válasz King Unique #4549 üzenetére
Most nálam is beindult.
Jobb annál sokkal, mert ez egyszerre 8-9 helyről gyűjti a post-okat.
Az újságos kódokat én erről a helyről [link] szerzem immár kb 3 éve. 4 vagy 5 újság havi kódjait rakják be minden hónapban, pont ezért kicsi az esély, hogy megszűnik a dolog, mivel több lábon áll.
-
janes1976
őstag
válasz King Unique #4521 üzenetére
aha, újságossal használom én is, sztem mindig a felhasználó a gyenge láncszem, mondjuk nem árt állítani rajta mert alapból elég érdekes hogy a kiterjesztett heurisztika meg a veszélyes alkalmazások keresése mindenhol üres, nincs pipa, ezeket nem árt bepipálni, nálam a tűzfal interaktív módban van
Szóval azért faszán beállítva nem szar az eset, egyáltalán nem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
válasz King Unique #4519 üzenetére
Nálam tökéletesen megy 64 biten az ESS. Minden zöld. Hiba nélkül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest