Hirdetés
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Szellem. #60120 üzenetére
Ezer forint miatt ragaszkodtál egy éven át ahhoz amivel elégedetlen vagy? Lassabb böngészés, rosszabb ping, tukmáló extrák... miért? Mert ki volt fizetve az ezres Eugene bácsinak akkor már legyen fent?
Én is vettem egyszer akciós Adguard asztali kulcsot ráadásul lifetime alapút, viszont az örökélet használatból kb. félév lett csak. Mert egy Windows reinstall után úgy döntöttem nekem bőven elég az ingyenes kiegészítőjük is. Az asztali program extrái nem kellettek pl. hogy tudja szűrni a Spotify reklámokat, hát Spotify előfizetés úgyis van. (és azt hiszem a web playert szűri a sima kiegészítő is de pszt, havi 5 euró jó üzlet a zenéért) Valamint nem tetszett az asztali zárt Adguard root tanúsítványkezelés átvétele (amit a Kaspersky is csinál tudtommal) és komótosan indult el a program bootoláskor. (azóta kijött már újabb Adguard verzió, lehet jobb már a helyzet nem tudom) Tehát gondolkodás nélkül hagytam a fenébe a kulcsot, hiába volt kifizetve. És azóta már az ingyenes opensource kiegészítőbe is beletettek korábban prémium funkciót.csicso82 nagyúr: igen pont így értettem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- One mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- DUNE médialejátszók topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest