Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pikari

addikt

válasz Sidorovich #21 üzenetére

Milyen tömegeket érintő feladatkörben vagy szoftvernél lényeges ez amit hablatyolsz?

Ha már nyolcadik osztályban nem sikerült megtanulni, akkor szerintem kérdezd meg a komplett platformfejlesztő csapatodat, valamelyik talán el tudja magyarázni, hogy mit jelent a feladatváltás.

Hatékony feladatváltás nélkül már egy sql adatbázist se tudsz rendesen üzemeltetni.

De a lényeg, hogy a saját bevallásod szerint szerencsére megy rajta a visual studio (tehát képes futtatni egy színes text editort) akkor bármire jó. Te boldog vagy vele, és kész, ennyi :D

Pikari szerint szar az egész és mi mind hülyék vagyunk
    Mindenkivel azonosítod magad? Úgy gondolod, hogy te vagy mindenki?

ignorálva azt a tényt, hogy több 10 millió ilyen gép van használatban munkahelyeken és háztartásokban desktop felhasználásban már

Gondolod, hogy ez az én magánvéleményem?
    A "több tíz millió" a 6 közel milliárd felhasználóból az hány százalék?

Gondolod, hogy ha a felhasználók több, mint 99%-a még bottal sem nyúl hozzá a platformodhoz, akkor az azt jelenti, hogy én személyesen vagyok a hülye, mert nem vagyok képes felfogni a nagyságát?

A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák