Új hozzászólás Aktív témák

• a8l

aktív tag

válasz krealon #57 üzenetére

54 fokig ment fel de performance good-ot írt meg healtly-t, nem tudom mit kéne vele tenni hogy ne melegedjen ennyire, valószínű ez a seagate ennyire szar cucc ami benne van alapból ilyen.
    A gépemben egy wd black 2Tb-s van és az is meleg de csak 43 fokos, max volt 50 eddigi életében, 24-ről indul mindig bekapcsolás után, és egy elég rossul szellőző házban van nem túl sok házventi , meg combos radeon táraságában.
    Az egyetlen lehetőség a hűtésére talán egy kis a ház tetejére rápattintható ventillátor lenne, de hogy néz már ki ventivel a tetején.
    Szerencsére lekapcsol a hdd 3 perc után ha nem csinál semmit, így talán sokáig tart mert van hogy napokig nem nézek róla semmit, azt túlélte hogy rámásoljam az 1Tb-t, most meg már nem sokat van használva, ha behal majd kicserélik vagy visszadják a pénzt, akkor veszek valami rendes nas-t.
    Igazából azért vettem mert kellett valami, hdd-t meg nem lehetett kapni, szinte hdd árban volt, meg jól is néz ki szerintem, és végülis jól működik amire nekem kell azt (majdnem) tudja, a nyomtató is rá van kötve, tök jó hogy az összes gépről tudunk nyomtatni.
    Ami problémám volt vele az , hogy amikor rámásoltam a cuccokat, időnként megállt, kiírta a TC , hogy szüntesd meg az írásvédettséget, ilyenkor újrainditottam a másolást ami egy 15-20Gb-s mkv esetében eltartott egy ideig a 12MB/s-os tempóval.
    Ezt nem tudom míért van a router-re gondoltam, hogy az tiltja le, de talán túlmelegedett a hdd időnként és amiatt állt meg, nem tudom, most már figyelni fogom a hőfokot.
    Azért biztos ami biztos másik vinyón is megtartom az adatokat amiket felmásoltam rá.

Új hozzászólás Aktív témák