-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
válasz tboy93 #118911 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy van, amikor rosszak.
Pl. multkor a Bikas parknal akartam nagy ivben balra fordulni a paneleknel levo parkoloba. (ha a belvaros felol erkezel, akkor meg az Etele elott).
Kb. 3 lampavaltasnyi ciklust alltunk vegig, elottem talan valami Clio, meg en. Szerintem nem allt rossz helyen a srac, kb. a vonalon. Utana at a piroson, nyilvan nem fogok ott megoregedni.Szoval az otlet nem rossz, de ez tipikusan olyan dolog, amit vagy jol csinalunk, vagy sehogy. Ha egy lampanal meg lehet allni rosszul, akkor nem az autos a hibas, hanem rosszul van megcsinalva az erzekeles. Ha este 11-kor egy meterre all a vonaltol, hat puff, igy sikerult, nem art senkinek, ennek attol meg mukodnie kell.
Arrol mar nem is beszelve, hogy ilyen esetben igazan nem tartana semmibe jelolni valahogy az aszfalton, hogy hova allj, ha mar a felfestett vonal nem feltetlen a jo megoldas.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
félisten
válasz tboy93 #118911 üzenetére
Nekem azok a lámpák tetszenek, melyek a teljes forgalmat nézik és kevésbé forgalmas helyen automatán átrak zöldre, hogy ne állj meg.
Btw.: itt a dánoknál mintha még agresszívebbre lenne hangolva ez a start-stop rendszer. Repülőtérről gurul velem ki a taxi, körforgalomhoz ér épp, hogy lassít de már a motort hallom megáll-elindul.
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest