-
IT café
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz MunezXBK #138758 üzenetére
Nekem nincs kutyám, de múlt hétvégén porszívóztam. Szőnyegek, szőnyegek alatt, és a csomagtartó... Hát volt az 15 perc simán...talán több is. A szőnyegeket hiába vertem rácshoz még sokáig pattogtak ki belőle a kavicsok... Igaz fater porszívója már nagyon gyenge... mosós porszívók is harmatosak. Sajátot meg nem tudom vinni én sem mert nem tudom hová...nincs konnektor.
féloff:
Most azon vagyok, hogy a társasházi mosót használjam, de van vele macera... Közös képviseletnél érdeklődtem. Kiderült, hogy külön kártya nyitja a kocsibejárót, nem ugyanaz mint ami a lépcsőházat. De ilyen kártyát csak annak adnak akinek van beállója mert a szoftverben csak ahhoz lehet rendelni. Lakáshoz nem. Mondom az öreg mókusnak:
- Ez valahol érthető, de a beállók közös költsége fedezi a fenntartást?
Mire meglepődve...
- Á dehogy...
- Tehát, ha lenne csak egy lakásom, akkor fizetném a fenntartást(általános közös költség), de nem használhatnám mert a szoftverben nem tudják hozzácsapni a kártyát lakáshoz?
- Hebegés-habogás...Szerencsére a tulajnak van beállója így el tudnám kérni tőle kártyát... kérdés, hogy mennyire akarja majd felfogni, hogy nekem csak a mosó használat miatt kell...
Néha leteszem a hajam milyen bürokráciát képes generálni az emberiség...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
_q
addikt
válasz MunezXBK #138752 üzenetére
Sajnos elég régen volt belül kiporszívózva. Csak tippre, de csomagtartóból kipakolva meg hasonlóval elmegy annyi szerintem. Igaz ebből maga a porszívózás kevesebb talán.
(#138753) bitpork
Lehet teszek egy próbát ezzel először. Köszi.(#138754) Reggie0
Igen a megtérülés miatt gondoltam, hogy egy aksis porszívó lehet nem érné meg, habár elég jó eredménnyel használható azért.(#138760) Gaben92
Sajnos itt nincs a parkolókhoz konnektor.(#138762) Doki16
Köszi a linket, még eddig nem láttam, de majd lehet figyelem azért. -
barnam_
nagyúr
válasz MunezXBK #139040 üzenetére
Igen, az első bejegyzés megmagyarázza ezt, csak ilyet még nem láttam, hogy "lefoglalás hatálya alatt áll".
(#139041) dellfanboy: nem, ez egy 540I, a nyilvántartásban is így szerepel.
(#139042) Saint_: így jogszerűen nem lehetne értékesíteni az autót, ugye? Átírásnál kibukna gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz MunezXBK #139083 üzenetére
Olvasd el az elejétől lassan hátha 😉
Mind kettőt írtam már akkor is, és azt is, hogy nem vagyok kocsi b@zi így annyira nem mozgat engem ez a téma .
A puncimágnes meg mint tapasztalat írtam csak amikor nyaralni mentünk látszott a lányokon és tapasztaltam is,hogy...
Plusz amikor golfozni mentünk is néztek amikor parkoltunk és körbe uraltak rögtön egy étterembe is.
De ide írhatóm azt is ha úgy öltözöl akkor is máshogy viselkednek az emberrel.
De ennyi is...
A biztonság meg egy másik téma volt, mintha most elkezdenem azt, hogy milyen számítógép van benne hány kamera... Ezek külön témák voltak nekem. 😉iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz MunezXBK #139088 üzenetére
Kb 3hónapja írtam ide elösször. Azóta rugozok rajta tehát nem nagy idő még 😊
Mind mindenen ami új az pörgeti az embert szerintem, az elején mint egy gyereket az új játék mindig, aztán vagy elmulik vagy nem 😊
A dron témán is oda rúgoztam pár hónapig, van is 2 komolyabbb darab azota se vettem elő 😂Szóval gondoltam ez a topik arra jó hogy olvassak a kocsi témáról néha kérdezek érdekel asszem így is én döntőm el hogy tetszik e vagy sem
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MunezXBK #139269 üzenetére
Hát, arra meg lehet kevés lenne az a 180 paci, igazából 200 körül ebből is elfogy a lendület, a 200-220 körüli sebességhez már elég nagy türelem kell. Kis kertvárosi huligán ez a gép, tipikus olasz, a színházhoz nagyon ért, megveszi az embert kilóra.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz MunezXBK #139272 üzenetére
Német autópályára, ha 200 felett akarsz tekerni, akkor igen, legalábbis abban az autóban. Ha a hazai viszonyokat nézzük, akkor nem, mert 130-ig nyilván nem lesz gondja. A twingo is ilyen, csak az még előbb elhal, 170-től erősen lassul, igaz 215 körül már kb. tiltásnál van, szóval nem nevezném utazó tempónak.
Tényleg, amit már akartam kérdezni, idővel cserés lesz a hátsó dobom és gondolkoztam azon, hogy jó lenne egy picivel öblösebb hangúval pótolni, nem azt akarom, hogy így induljon (bár lehet el tudnám viselni ezt az öblögetést ), de igazából csak 4000 felett kezd hangja lenni a motornak most. Itthon tudja valaki, hogy milyen papírozással, megkötéssel jár? Katalizátor stb marad, a hátsó dob lenne csak cserélve. Anno Golf MkII időkben pont a papírozás nem zavart, de jelenleg
már az is, hogy a fóliáról nincs műbizonylatom, szerintem még anno kint tették fel rá, szép munka, de nem látok benne sehol sem azonosító számot vagy valamit.[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
gzbotii
nagyúr
válasz MunezXBK #139552 üzenetére
Hol írtam ezt?
Autós sport terén is van ezernyi izgalmasabb vessző mint az F1 vessző ahol igen könnyen el lehet patkolni.Nem lehet véleményem, amúgy? Ki tiltja meg?
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz MunezXBK #139554 üzenetére
Átfogalmazom, hátha így jobban átjön:
Autós sport terén is van ezernyi izgalmasabb (mind az F1) ahol igen könnyen el lehet patkolni.
Vessző helyett zárójelt alkalmaztam.
+Mind -mintRemélem már érthető.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szoszo94
őstag
válasz MunezXBK #139663 üzenetére
Ez mondjuk igaz, múltkor beültettem barátomat a Lexusba, hogy hajtsa meg kicsit. Hát, igaz csak kétszáz ló, ráadásul hozzá vagyok szokva erősebb autókhoz is, de elég fura érzés volt anyósülésből. Nem tudod mire számíts
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Doki16
addikt
válasz MunezXBK #139682 üzenetére
Ott én is kipróbálnám. Nem kellene attól félnem, hogy mikor mérnek be. Nálad ez a része teljesen érthető is. Főleg úgy, hogy semmilyen törvényt sem szegsz meg. Főleg, hogy még jó pénzt is kapsz
(#139683) Csabroncka: Németországi korlátlan szakaszokról beszél Munez.
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MunezXBK #139690 üzenetére
Elém egyszer jött ki 210-nél egy Suzuki. Nem tudom mekkora fék volt azon az 1.8 TSI-n de megdolgozott a pénzéért.
Egyébként felül kell vizsgálnom a DSG-s sirámom. Nem olyan lassú ez, csak ezek szerint adoptálódott a tatter vezetési stílusomhoz. Szabi után frissen átvéve a gépet kollégától 130-nál padlóra olyan gyorsan visszavágta magát 4-esbe 6-ból, hogy csak pislogtam.
mod:
Doki16: Ne már, még a HSD is gyorsabb mint az enyém?! Most legbelül sírok ám...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- KONZOL beárazás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest