Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz EQMontoya #99271 üzenetére

    És ha már itt tartunk mi a véleményed a Nagykörútról ahol külső sáv gyakorlatilag nem létezik. :) Ott is 200 méterenként pakol valaki, vagy rálóg a sávra, beparkol, kiparkol, le akar kanyarodni, sőt még bringások is vannak, csoda hogy az a téma még nem jött fel. :D Minden nap egy csomóan direkt beragadnak kereszteződésekbe mert az milyen jó, ma pl Corvinnál úgy állt meg minden irányban a forgalom hogy a villamos is beállt keresztbe hogy ha ő sem tud tovább menni akkor más se tudjon, pedig ő is látta hogy nem fog gyorsabban eltakarodni előle a kocsi mégis beleállt. Ugyanakkor persze igaza van, nehogy már még 1 lámpaciklust várnia kelljen más faszkalapsága miatt.

    Budapesten nem is létezik hétköznapi csúcsban értelmes közlekedés, rend nagy ritkán akkor van amikor pár rendőr beáll a blahán vagy egyéb nagyobb kereszteződésben és irányítják a forgalmat, na olyankor érdekes módon senki nem ragad be keresztbe. Pedig ugye forgalmi vizsgán ha beragadsz akkor az már bukta. Ezért nem is értem miért jár még mindig qrva sok ember kocsival olyan munkahelyre is ahol egyébként 10 zuhanyzó várja az öltözőben az embereket, nem muszáj folyton bkv-val tolni, pláne nem csúcsidőben a Corvinnál.
    Vmelyik nap a forgalommal haladva 60-nal toltam belsőben, majd egy fasz jött a seggemben és kielőzött a külsőben, nem értem mire jó ez de legalább veszélyeztetett egy tucat embert olyan kis résen bújt be előttünk, és legalább előbb megállt a pirosnál mint én. Igaz az én kocsim hátul is rozsdás szóval ilyenkor alap hogy mások életével kell játszani, nehogy már elviselje hogy 60-nal kell követnie egy rozsdás autót olyan úton ahol egyébként 50 a megengedett és a 2 sávon is csak jóindulattal fér el 2 autó egymás mellett.

    Midnezt csak azért írtam le hogy nem értem miért kell ennyire idegeskedni azon hogy az üllői külső sávjában pakolnak munkaidőben, lehet egész nap pakolnak mert ez a dolguk és sztem meg szégyellje magát a városvezetés ha ennyire nem tudja legalább az ideiglenes parkolást megoldani. Meg ugye a kibaszott zebrák elé 0 méterrel is ki kell jelölni egy n+1. parkolóhelyet mind2 oldalon nehogy belássam rendesen a járdát, mert annyi autó van h qrvára nem lehet már kb sehol sem parkolni.
    Ne bazd fel magad, én is mindig felhúzom magam, és volt már hogy annyira ideges lettem a sor elejére bepofátlankodó emberektől hogy szabálytalanul a kerekek közé vettem a sávelválasztó szaggatott vonalat h elém márpedig több autó nem jön be mert qrvára nem fontosabb az ideje mint az enyém, soroljon be hátrébb. Sajnos Pesten ez van. De ezt mi mind vállaljuk mikor kocsiba ülünk ezért legalább azon ne idegeskedj h valaki pakol a külsőben. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák