Új hozzászólás Aktív témák

  • xEon1337

    őstag

    válasz kisza25 #69919 üzenetére

    Jól látom a képeken, hogy a 2017-es Rioba sem került az ajtókönyöklőkre semmi szivacsos szövetanyag, csak a kemény műanyag?

    Fateromnak a most kifutó Rio van, épp a hétvégén volt alkalmam utazni benne hosszabb távon (fél éve nem ültem benne) és sokkolóan igénytelen a beltér. Az ember könyöke 5 perc után fáj és sajnos a gördülési- valamint a szélzaj is bődületesen felerősödik 100 km/h felett, bár alatta sem nevezném csendesnek a gyári Hankook K425 gumikon. A szövet a ránézésre izzadós fajta, ülés garantáltan fájdalmakat okoz, mivel deréktámasza szinte nincs, a kormány túlszervózottságára szavak nincsenek, annyira idegen.

    Viszont az elvitathatatlan, hogy 7 év garancia van hozzá és új autóban ül az ember, megbízható szívó motorral, városba tökéletes. A kuplung olyan lágy, mintha a levegőt nyomkodnám, a váltó sem igényel nagy erőkifejtést, nem úgy, mint a C30-ban, ami elég férfias ilyen szempontból (dugóban araszolva a bal nagylábujjamba! beleáll a görcs és napok alatt sem megy ki belőle :D ).

    "Less but better" - Dieter Rams

Új hozzászólás Aktív témák